Lord_mystery Μάρτιος 5, 2014 #481 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 η καρτα μνημης που εχεις στη φωτογραφικη τι ταχυτητας ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 5, 2014 #482 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 Μα εχω τον 50αρη USM 1.4Δεν βοηθαει στο γηπεδο με τιποτα....... :wall: Συν οτι ειναι παναργος στην εστιαση και κανει θορυβο το μοτερ του για γήπεδο μπορεί να κάνει μόνο από κοντά, αν είσαι σε τελική γραμμή. αλλά για δεύτερο σώμα μόνο (και ει δυνατόν με ασύρματη σύνδεση με την κύρια μηχανή, να τραβάει όποτε κάνεις κλικ στην κύρια). Αν και σε αυτήν την περίπτωση θα προτιμούσα έναν φακό <28mm για το ότι είναι πάναργος στην εστίαση και κάνει θόρυβο, μου κάνει εντύπωση. Δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά μήπως έχει πρόβλημα ο φακός σου; ο [MENTION=699]ΝTG[/MENTION] τον έχει αν δεν κάνω λάθος, οπότε ας πει κι αυτός την άποψή του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Μάρτιος 5, 2014 #483 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 σιγουρα δε φταιει η καρτα μνημης? γιατι καποτε ειχα βαλει μια καρτα μετριας ταχυτητας κ η μηχανη πηγενε πολυ αργα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Μάρτιος 5, 2014 #484 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 (edited) SanDisk Extreme Pro SDHC and SDXC UHS-I Memory Cards by SanDiskGet the fastest SDHC or SDXC card on the market with the SanDisk Extreme Pro SDHC or SDXC UHS-I card - the professionals' choice for high-speed burst shooting, supports capturing cinema quality Full HD** (1080p), 3D, and 4K video and fast data transfer for post-production workflow efficiency. Delivers up to 90MB/s**write and 95MB/s read rate for extreme speed. Innovative memory controller supports unrivaled performance Extended capacities up to 64GB** Ideal for advanced DSLR cameras and HD camcorders Durability tested to ensure card reliabilityΝομιζω οτι ειναι κορυφαια.Ολο με τετοιες δουλευωΟσο για τον 1.4, δεν εχει IS, και πραγματικα δεν εχει επαφη καμια ακομα και με τον 24-105. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 5, 2014 από lazarosleon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Μάρτιος 5, 2014 #485 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 εγω θα λεγα να δοκιμασεις κ με μια αλλη καρτα μηπως κατι δε παει καλα η ταχυτητα φτανει παντως αλλα μπορει να υπαρχει τεχνικο προβλημα στη καρτα μνημης Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Μάρτιος 5, 2014 #486 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 εγω θα λεγα να δοκιμασεις κ με μια αλλη καρτα μηπως κατι δε παει καλα η ταχυτητα φτανει παντως αλλα μπορει να υπαρχει τεχνικο προβλημα στη καρτα μνημηςΔεν υπαρχει θεμα, το εχω ψαξει. Αυτο που σου λεω το κανει μονο τωρα και σε αυτες τις ληψεις.εδω προχτες εβγαλα Μοτο Κρος με τον 70-200 και δεν εκανε κιχ, απο απανωτες ριπες.Ο 50αρης, δεν ειναι τοσο γρηγορος σε εστιαση, το λενε σχεδον σε ολα τα Review. Ουτως η αλλως ο 70-200 ειδικα, ειναι εξειδικευμενος σε σπορ, ο 50αρης πιο πολυ πιστευω για κοντυνα πλανα - καδρα - πορτραιτα κλπCANON 70-200 F4 GOOD FOR SPORT? - Canon Digital Photography Forums Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 5, 2014 #487 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 η κάρτα μνήμης πως επηρεάζει την ταχύτητα εστίασης; :nothing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Μάρτιος 5, 2014 #488 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 η κάρτα μνήμης πως επηρεάζει την ταχύτητα εστίασης; :nothing: Σωστα. Ουτως η αλλος η 6D, εχει τρελλο Buffer, το οποιο ακομα και σε 8 ριπες απανωτα, δεν το εχω φερει ουτε καν στο 30% του. ο 50αρης, δεν μπορει να κανει Follow up τον παικτη που βαραει την μπαλα, τοσο γρηγορα οσο οι 2 αλλοι L που εχω. Ουτε και το μοτο κρος μπορεσε να ακολουθησει, ακομα και σε χαμηλες ταχυτητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Μάρτιος 5, 2014 #489 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 η κάρτα μνήμης πως επηρεάζει την ταχύτητα εστίασης; :nothing: εγω ειχα χρησιμοποιησει μια καρτα μνημης καποτε κ κολησε το συμπαν κ εκτος εστιασης ηταν οι φωτογραφιες κ εκανε 5 δευτερολεπτα να τις αποθηκευσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 6, 2014 #490 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2014 (edited) Αυτο ρωτησα το παλικαρι, και μου ειπε, οτι το 77, ειναι πιο μεγαλο, συνεπως και πιο ''μεγαλο'' το καδρο που βλεπω, κοινως, οριζοντας η κατι αλλο καταλαβες , η κατι αλλο ηθελε να πει η κατι δε ξερει σωστα αυτος [MENTION=30414]Lord_mystery[/MENTION] : οι CF καρτες μνημες , υποστηριζουν 3d focusing? Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 6, 2014 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Μάρτιος 7, 2014 #491 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2014 Καπου αναμεσα σε Ημαθια κ Πιερια. Καπου στη Πιερια, προς Μεθωνη. Στον αρχαιολογικο χωρο του Διον. Μονο resize. Ουτε crop. Δεν ανεβαζω αλλες απο αυτο το τουρ. Θα γονατισω ολο το φορουμ μολις ανεβασω φωτογραφιες απο τη Ρωμη που πηγα. Αναμεινατε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 8, 2014 #492 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2014 πηγαίνοντας σε ένα meeting έπεσε πολύ ανομβρία τον τελευταίο καιρό κυρίως λόγω καιρού οπότε δεν είχα τι άλλο να βγάλω 18mm 15s f/8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Μάρτιος 8, 2014 #493 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2014 πω ρε φιλε πως καταφερες και δεν κουνηθηκε καθολου? Υπαρχει δρομος που για 15 s δεν πεφτεις σε λακουβα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάρτιος 8, 2014 #494 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2014 #notGreece#luckybstrd#doublexp Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 8, 2014 #495 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2014 Βασικά θα κουνήθηκε έστω λίγο, παρότι είχα σφινώσει το τρίποδο αρκετά καλά. Όλη η φουστιά είναι στο flash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Μάρτιος 8, 2014 #496 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2014 φλας?? what flash? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Μάρτιος 8, 2014 #497 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2014 Flash στο τέλος της έκθεσης να υποθέσω εννοείς? Για να αποτυπωθει καθαρά η στατική εικονα (το εσωτερικο του αυτοκινητου εδω). Προφανως και κουνηθηκε εστω και λίγο, αν παρατηρησεις οι γραμμες απ' τα φωτα έχουν σκαμπανευάσματα, δεν ειναι τελείως ευθείες. Πολυ ωραία η φωτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Μάρτιος 8, 2014 #498 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2014 εμενα μου θυμιζει το νεο βιντεοπαιχνιδι επιστροφη στο ραλυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάρτιος 8, 2014 #499 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2014 πω ρε φιλε πως καταφερες και δεν κουνηθηκε καθολου?Υπαρχει δρομος που για 15 s δεν πεφτεις σε λακουβα? Βασικά θα κουνήθηκε έστω λίγο, παρότι είχα σφινώσει το τρίποδο αρκετά καλά.Όλη η φουστιά είναι στο flash Εδώ νομίζω ότι η απάντηση είναι άλλη! Εντάξει το φλάς φώτισε το εσωτερικό του αυτοκινήτου, αλλά η λήψη αν ήταν πολύ σταθερά στηριγμένη η μηχανή, θα έβγαζε το εσωτερικό του αυτοκινήτου νεταρισμένο ακόμα και χωρίς φλας, γιατί η σχετική θέση κάμερας και οχήματος δεν αλλάζει! Το μόνο που είναι και θα είναι, λίγο θολό, είναι το χέρι του οδηγού! Βεβαίως το αυτοκίνητο και η κάμερα κουνιούνται πάνω κάτω ως προς το δρόμο γι αυτό και οι κυματιστές γραμμές! Όπως και να έχει, εντυπωσιακή η φωτό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 9, 2014 #500 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2014 12mm f/8 30s iso 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts