Cyber_Cookie Φεβρουάριος 27, 2014 #461 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Μια δοκιμούλα στον κήπο. Ελπίζω να σας αρέσει [ame=www.youtube.com/watch?v=3h5PEoUIbSA]Garden timelapse - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Φεβρουάριος 27, 2014 #462 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 27, 2014 #463 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Μια δοκιμούλα στον κήπο. Ελπίζω να σας αρέσει Garden timelapse - YouTube ενδιαφέρον Τις κινήσεις της μηχανής πώς τις πέτυχες ; Ή αυτό μετά, μοντάροντας το βίντεο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 28, 2014 #464 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 Με LRtimelapse και Lightroom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Μάρτιος 3, 2014 #465 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2014 Τα Φωτα σας παρακαλω Στον Canon EF 70-200 F4 L IS, εχει 2 Stabilizer & 1.5 - 3.0 Μετρα εστιασης. Stabilizer on / off. Δεν μπορω να καταλαβω, τι συνδυασμο αυτων των λειτουργιων, πρεπει να κανω. ΠΧ για εστιαση στα 4 μετρα και πανω, για θεμα ''κολυμβηση'' σε κλειστο κολυμβητηριο, με μετριο εως καλο φωτισμο.?? Δουλευει εντελως διαφορετικα πανω στη μηχανη απο τον 24-105 F4 L IS και δεν βγαζω ακρη. :rant::rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 3, 2014 #466 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2014 υψηλο iso ολα οφφ απο τον φακο και AF-C Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Μάρτιος 3, 2014 #467 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2014 GOMAR ευχαριστω.AF-C = ???Τα πολλα ISO, πανω απο τα 1600 , δεν θα εχουν πολυ κοκο - πιξελιασμα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 3, 2014 #468 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2014 af-c = auto focus continiousσημαινει οτι εχει μονιμα εστιασμενο το αντικειμενο που εχεις κεντραρει.τα πολλα iso σαφως και εχουν κοκο.αυτο εχει να κανει με τις αντοχες της μηχανης σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 3, 2014 #469 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2014 αυτο εχει να κανει με τις αντοχες της μηχανης σου. και ανάλογα και με τς συνθήκες φωτισμού τη δεδομένη στιγμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Μάρτιος 3, 2014 #470 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2014 μπλουμ by John Maganaris, on Flickr Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 3, 2014 #471 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2014 Τα Φωτα σας παρακαλωΣτον Canon EF 70-200 F4 L IS, εχει 2 Stabilizer & 1.5 - 3.0 Μετρα εστιασης. Stabilizer on / off. Δεν μπορω να καταλαβω, τι συνδυασμο αυτων των λειτουργιων, πρεπει να κανω. ΠΧ για εστιαση στα 4 μετρα και πανω, για θεμα ''κολυμβηση'' σε κλειστο κολυμβητηριο, με μετριο εως καλο φωτισμο.?? Δουλευει εντελως διαφορετικα πανω στη μηχανη απο τον 24-105 F4 L IS και δεν βγαζω ακρη. :rant::rant: is off. Διακόπτης απόστασης 3m-άπειρο Στη μηχανή επιλέγεις AI-Servo & continuous Προσωπικά, στο μπάσκε που καμιά φορά βγάνω φωτογραφίες, επιλέγω M πρόγραμμα έκθεσης (με Auto ISO) ώστε να ελέγχω το κλείστρο, και το διάφραγμα να είναι πάντα μέγιστο Τέλος, στα custom functions για το AF: Τράκη σενσιτίβιτυ: Locked on Accel./decel tracking: 1 AI Servo 1st image priority: Focus 2nd image priority στη μέση. Αυτά στη 6D, αν και απ'ότι θυμάμαι την ίδια έχεις κι εσύ. btw, με τις παραπάνω ρυθμίσεις (και exif: 1/1250, f/4, iso 10000) έβγαλα την παρακάτω το προηγούμενο (?) ΣΚ: όλη η φάση (6 φωτογραφίες) βγήκε εστιασμένη, απλώς αυτή ήταν η καλύτερη κατ'εμέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Μάρτιος 3, 2014 #472 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2014 (edited) Deninho... Σε ευχαριστω και εσενα και τα αλλα 2 παιδια πιο πανω Ωραια φωτο, στη σωστη στιγμη. Γιατι ομως, ειναι τοσο ασπρη? ((ειδικα στα χαμηλα)) Ασχετα αν ο παικτης , φαινεται καθαρα 6D εχω , καλα θυμασαι. Ομως πολλες φορες, και γηπεδο Βολλευ, και κολυμβητηριο, αναλογα που θα ειμαι, μπορω να πω οτι το 580 ΕΧ ΙΙ, χρειαζεται πολλες φορες. Αλλιως πεφτει σκοταδι καργα. Και τοτε αναγκαστικα, επειδη δεν ξερω φυσικα τη μηχανη και εκεινη τη στιγμη, παλευω να πιασω την ''ΣΤΙΓΜΗ'', μπαινει το Full Auto, Ριπη και ο θεος βοηθος. Και δεν ξερω γιατι, αλλα οταν θελω να κανω ''Lock to Player Target'', και οχι ομαδικη φωτο, τοτε το φλας, παρα τον CP E4, με τις 8 μπαταριες (γεματες) και ETTL στο φλας, ΔΕΝ ακολουθει σωστα τις ''ΡΙΠΕΣ'' της μηχανης, (μου το εκανε και στην 650D, ) με αποτελεσμα, οι 3 φωτο στις 5, να ειναι με φλας, οι αλλες οχι. :slap::slap: Θεωρω, αδικο, να παω να βγαλω μια φωτο εναν φιλο, σε μια ωραια στιγμη του αγωνα(ειπαμε, δεν φωτογραφιζω και ολη την ωρα), και εκεινη τη στιγμη, κατι να μην ''δεσει'', και να βγει η φωτο λιγο.....χαλι.... Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 3, 2014 από lazarosleon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Μάρτιος 3, 2014 #473 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2014 Γιατι ομως, ειναι τοσο ασπρη? μαλον ειναι αντανακλαση απο τα δυνατα φωτα γιατι αν κοιταξεις διπλα εκει που λεει αιρφασττικετσ αντανακλατε στο πατωμα το ασπρο φως Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 3, 2014 #474 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2014 γιατί δεν ασχολήθηκα με (αυτά) τα highlights Δεν την έβαλα για το pp αλλά για το ότι με τις ρυθμίσεις που σου ανέφερα βγάζει αξιοπρεπείς ως καλές φωτογραφίες. Με φλας μπορείς να βγάλεις σε χαμηλότερη ταχύτητα κλείστρου (αφού την κίνηση πλέον στην παγώνει το φλας) και άρα να παίξεις με πολύ χαμηλότερο iso. Αλλά έτσι χάνεται η χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Μάρτιος 5, 2014 #475 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 Δοκιμασα τις ρυθμισεις που μου ειπατε.Πολυ καλυτερα, σας ευχαριστωΣαν αρνητικο, το μονο που βρισκω, ειναι το Οριζοντιο καδρο, που εχει μειωθει πολυ σε σχεση με τον 24-105. Αλλα απο τα 80μμ και πανω, τα καθετα καδρα ειναι πολυ ωραιαΒεβαια, με παιδεψε παρα πολυ, το γεγονος της φωτεινοτητας. Παρα του οτι 24-105 F4 L IS & 70-200 F4 L IS, ειναι χωρις να ξερω θεωρητικα η πρακτικα, με ιδια κρυσταλα, ο 70-200 μου φαινεται λιγο πιο σκουρος, σε γηπεδο & κολυμβητηριο. Με ιδια ISO & F4 παντα. Επειδη ο φακος, δεν ειναι δικος μου , ενα παλικαρι που ρωτησα εκει, ειχε τον 70-200 2.8 L II IS , μου ειπε οτι ειναι καλυτερα να αγορασω τον 2.8, και οτι θα εχει πιο πολυ ''ανοικτη γωνια ληψης, λογω του 77μμ''. Δεν ζητησα να τον κουμπωσω πανωΙσχυει κατι τετοιο ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 5, 2014 #476 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 (edited) 70mm= 70mm = χ γωνια ληψηςΤι σου ειπε αυτος δε ξερω... παντως το 77mm θυμίζει νούμερο για μέγεθος φίλτρου... μήπως κατι μπέρδεψες? Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 5, 2014 από SirDiman Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 5, 2014 #477 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 σαφώς πιο φωτεινός ο 2,8 δεν το συζητάμε, αν είχες δυνατότητα να τον δοκιμάσεις, κακώς δεν το δοκίμασες, δεν το συζητάμεΣτα ίδια mm σε ίδιο σώμα, ίδια γωνία λήψης θα έχουν και οι δύο, δεν το συζητάμεΓια το ότι σου φαίνεται πιο σκοτεινός δοκίμασε 24-105 στα ίδια μμ με ίδιες ρυθμίσεις και συνθήκες, και δες αν είναι ισχύει αυτό που βλέπεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Μάρτιος 5, 2014 #478 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 εγω θα αγοραζα τον πιο φωτινο δε μπα να ταν κ 50αρης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Μάρτιος 5, 2014 #479 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 εγω θα αγοραζα τον πιο φωτινο δε μπα να ταν κ 50αρης... Μα εχω τον 50αρη USM 1.4 Δεν βοηθαει στο γηπεδο με τιποτα....... :wall: Συν οτι ειναι παναργος στην εστιαση και κανει θορυβο το μοτερ του Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Μάρτιος 5, 2014 #480 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 70mm= 70mm = χ γωνια ληψηςΤι σου ειπε αυτος δε ξερω... παντως το 77mm θυμίζει νούμερο για μέγεθος φίλτρου... μήπως κατι μπέρδεψες?Αυτο ρωτησα το παλικαρι, και μου ειπε, οτι το 77, ειναι πιο μεγαλο, συνεπως και πιο ''μεγαλο'' το καδρο που βλεπω, κοινως, οριζοντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts