Doc1355 Ιανουάριος 19, 2014 #301 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2014 (edited) Μία ακόμα από το αρχαίο θέατρο στο Θορικό (Λαύριο) Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 19, 2014 από Doc1355 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΤΙΓΚΡΗΣ Ιανουάριος 19, 2014 #302 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2014 Watch your back by oukos!, on Flickr Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιανουάριος 21, 2014 #303 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2014 (edited) http://500px.com/photo/58535668 Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 21, 2014 από sfirculitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Ιανουάριος 22, 2014 #304 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 Πως γενεν αυτοHow Would Major Cities Look Like With Lights Off? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 22, 2014 #305 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 Πως γενεν αυτοHow Would Major Cities Look Like With Lights Off?αν και δεν ειναι για να απαντηθει σε αυτο το thread...ας ειναι..See a Darkened Sky Above Your Favorite Cityscape | Space.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Ιανουάριος 23, 2014 #306 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 Birds & Sky by Alexopus6, on Flickr Flag by Alexopus6, on Flickr Ground by Alexopus6, on Flickr Cat by Alexopus6, on Flickr Bee by Alexopus6, on Flickr Lycabettus by Alexopus6, on Flickr Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιανουάριος 23, 2014 #307 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 soulclaimer said: Helios 135mm @f/16 http://farm3.staticflickr.com/2871/12106116174_55d1301318_c.jpg Βρε κάνε 500px για πόσο θα σε παρακαλάμε δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc1355 Ιανουάριος 23, 2014 #308 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιανουάριος 23, 2014 #309 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 (edited) [MENTION=21436]sfirculitu[/MENTION]Οπως το βλέπω εγω, ξανακοιτάζοντας το 500πχ, είναι πιο πολύ για να παρουσιάσεις ένα πιο σοβαρό και ενιαίο έργο και όχι ξεκάρφωτα snapshot. Ενώ το φλικρ είναι για μένα όπως το ψυγείο με τα μαγνητάκια που κολούσε η μανούλα μου τις ζωγραφιές μου όταν ήμανε μικρός. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 24, 2014 από soulclaimer Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιανουάριος 24, 2014 #310 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 [MENTION=9931]soulclaimer[/MENTION] εδώ ο πεππας έχει ανεβάσει ότι ζωγραφιά θες και έχει πάρει όλα τα Affections με την σειρά κοίταξε ανεβάζεις ότι θες, άμα θες να φτιάξεις έργο που λες κάνεις τα sets αφού πληρώσεις τα 25$ τον χρόνο.. Λες και την ιστορία σου και ότι θες αλλά υπάρχουν και όλες σου οι φωτογραφίες.. Για μένα αξίζει, πλέον είναι το πιο δημοφιλές και από το Flickr αλλά επειδή είναι πιο παλιό δεν έχει μοιραστεί ο κόσμος ακόμα. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Ιανουάριος 24, 2014 #311 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 Birds & Sky by Alexopus6, on Flickr Flag by Alexopus6, on Flickr Ground by Alexopus6, on Flickr Cat by Alexopus6, on Flickr Bee by Alexopus6, on Flickr Lycabettus by Alexopus6, on Flickr μα ενα πραγμα μου κανει εντυπωση απο τις φωτογραφιες σου τις δυο πρωτες τις εβγαλες σχετικα υποφωτισμενες που ηταν σχετικα ευκολες κ την τελευταια πανοραμικη που ηταν αρκετα δυσκολη την εβγαλες με τελεια φωτεινοτητα πως το κανεις αυτο στα δυσκολα αποδιδεις καλυτερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιανουάριος 24, 2014 #312 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 Εβαλε fill in flash στα σπίτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rage Ιανουάριος 24, 2014 #313 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 Μια δοκιμη για hdr με το ξημερωμα απο το παραθυρο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Ιανουάριος 24, 2014 #314 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 σα να ετοιμαζετε να βρεξει καρεκλες φαινετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rage Ιανουάριος 25, 2014 #315 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 σα να ετοιμαζετε να βρεξει καρεκλες φαινετεΔεν θυμαμαι... απλα ενω εβλεπα Ακαλυπτο (δεν ειχα υπνο), ξαφνικα ολα ηταν περτικαλι εξω και μου αρεσε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιανουάριος 25, 2014 #316 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 μα ενα πραγμα μου κανει εντυπωση απο τις φωτογραφιες σου τις δυο πρωτες τις εβγαλες σχετικα υποφωτισμενες που ηταν σχετικα ευκολες κ την τελευταια πανοραμικη που ηταν αρκετα δυσκολη την εβγαλες με τελεια φωτεινοτητα πως το κανεις αυτο στα δυσκολα αποδιδεις καλυτερα? Θα σου άρεσε καλύτερα η φωτογραφία αυτή : Flag by Alexopus6, on Flickr Να είναι κάπως έτσι; Αν ναι..... μήπως .... θα πρέπει να ξαναδείς το θέμα με τις εύκολες και δύσκολες φωτογραφίσεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 25, 2014 #317 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 Θα σου άρεσε καλύτερα η φωτογραφία αυτή :Να είναι κάπως έτσι; Αν ναι..... μήπως .... θα πρέπει να ξαναδείς το θέμα με τις εύκολες και δύσκολες φωτογραφίσεις ? Τι επίπεδο χρειάζεται για τέτοια επεξεργασία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 25, 2014 #318 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 (edited) Edinburgh Forth Bridge Edinburgh Forth Road Bridge William Wallace Monument Edinburgh Castle Edinburgh Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 25, 2014 από jax7480 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιανουάριος 25, 2014 #319 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 Τι επίπεδο χρειάζεται για τέτοια επεξεργασία? Το θέμα μας είναι, το τι ρυθμίσεις χρειάζονται για τραβηχτεί μια φωτογραφία σαν αυτή που έβαλα! (Αν είναι εφικτό δηλαδή, που είναι και το κύριο πρόβλημα ! ) Όσο για το επίπεδο της φωτογραφικής δεινότητας, ε αυτό -ελπίζω να- είναι κάτι που έρχεται με το χρόνο ! Εγώ προσωπικά, έχω ποοολύ δρόμο ακόμα να κάνω!! Και νομίζω ότι αυτό το τελευταίο ισχύει για πολλούς από εμάς! Αρκεί να το καταλάβουμε! Η συγκεκριμένη φωτο όμως -όπως καλά το υπέθεσες- είναι αποτέλεσμα ειδικής τεχνικής, που "δίνει" στο οπτικό αποτέλεσμα, το εύρος της "πραγματικής" εικόνας που συλλαμβάνει το μάτι μας! Όμως, ας αφήσουμε την κουβέντα να εξελιχθεί, γιατί τελικά, το μόνο που δεν διεκδικώ, είναι το αλάθητο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 25, 2014 #320 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 Το ματι μας δε συλλαμβανει τετοια εικονα προσαρμοζεται πολυ γρηγορα αναλογα στα φωτεινα ή στα σκοτεινα, αναλογα που κοιταμε..Aλλα γενικα ναι...μια απλη εικονα ..με ελαχιστο ππ και να ΄την.(ουτε καν εξειδικευμενο προγραμμα δεν θελει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts