racer Ιανουάριος 1, 2014 #141 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 Γιατί κάτι μου λέει ότι πήγε για να παίξει και απλά τα κουβαλησε μαζί του; Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 1, 2014 #142 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 (edited) Μίλα ρε Πετράν. Για οιοδήποτε αθλητικό γεγονός, ρίχνετε και ένα πμ στον αγαπημένο σας mod Γυναικείο τέννις; φωτοζ; Κάτσε να ανεβάσω 4-5... ΥΓ Ho-lee sit, φωτογραφίες από τον ΝιΤιΤζι. Δικές του (?????) Και είναι και ωραίες!! Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 1, 2014 από PetrosD Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 1, 2014 #143 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 Γιατί κάτι μου λέει ότι πήγε για να παίξει και απλά τα κουβαλησε μαζί του; Γιατί είσαι μια κουφ...λα εσύ... :P Για να παίξω πήγα, με ένα κολλητό και την αδερφή του (3η φωτό). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 1, 2014 #144 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 φχαριστω ..να 'στε καλα.. Το χω ξεσυνηθισει η αληθεια ειναι ...ακομα και να χειριζομαι τη μηχανη στα σκοταδια edit Kαι μας εδειξες τον κολλητο σου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 1, 2014 #145 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 Ναι ξέρω ότι αυτός δεν έχει πρόβλημα να ανεβάσω φωτό του. Φαντάσου αντίστοιχες πόζες και με το κορίτσι, ειδικά την τελευταία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 1, 2014 #146 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 εγω παντως κατι τετοιο φανταζομαι.. :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 1, 2014 #147 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=FArW7LyJ1-I]Ωρέ που πάμε - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 1, 2014 #148 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 Μπααα, πού τέτοια τύχη, η αδελφή της είχε γρίπη και ήταν σπίτι...Α και έκανε κρύο για φούστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιανουάριος 2, 2014 #149 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2014 Με λίγη φαντασία μάλλον μπορεί να βγει κάτι καλύτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snik Ιανουάριος 2, 2014 #150 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2014 Οι πρωτες για το 2014, καλη φωτογραφικη χρονια να εχουμε παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 2, 2014 #151 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2014 Και αναλογική, και αναλογική! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 2, 2014 #152 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2014 Και αναλογική, και αναλογική!χμ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 2, 2014 #153 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2014 Δε σας είπα ότι έβαλα KODAK EKTAR 100 στην F4; Το χειρότερο είναι ότι κρατάω τα exif data στο χέρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 3, 2014 #154 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2014 χθες βρέθηκα σε μπαλκόνι με Θέα! δυστυχώς δεν είχα μαζί μου τρίποδο οπότε τα αποτελέσματα δε με ικανοποιούν και πολύ αλλά αξίζει νομίζω μερικές photos. και δύο που έβγαλα όσο ήμουν Κρήτη Καλή χρονιά να έχουμε με όμορφα και πολλά κλικς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc1355 Ιανουάριος 3, 2014 #155 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2014 (edited) Baby steps... Sorry για το exif! f/4.5 1.3sec ISO 800 30mm Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 3, 2014 από Doc1355 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιανουάριος 3, 2014 #156 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2014 Γιατί πάλι αυτή η διαφορά ανάμεσα στο Irfanview και το Windows Photo Viwer δεν μπορώ να καταλάβω.. και το θέμα είναι ότι στο FB φαίνονται όπως το WPhotoViewer και σε όλα τα άλλα όπως το irfanview και δεν ξέρω τι να κάνω.. Στο PC στην Ρουμανια δεν έχω πρόβλημα σε ένα Lap-top που ήμουν δεν παρατήρισα τόση μεγάλη αλλαγή και τα Settings στο Export του Lightroom είναι πάντου ίδια τα SRGB είναι πατνού ίδια.. (Camera + Export) και δεν ξέρω τι να κάνω γιατί φαίνεται έτσι!!! Και γενικά ότι ανεβάζω πάει στο FB γαμώτο και δεν ξέρω τι να κάνω τώρα.. Και θέλω να φαίνονται στο Upload όπως irfanview πείτε τίποτα.. βρείτε μου μια λύση να μπορέσουμε να κάνουμε δουλειά μας γμτ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Ιανουάριος 3, 2014 #157 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2014 θα ηταν καλυτερα να χρησιμοποιεις ενα προγραμα για να αποφυγεις ολο αυτο εγω χρησιμοποιω παντου την ιδια εκδοση photoshop κ ετσι βλεπω παντου το ιδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιανουάριος 3, 2014 #158 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2014 θα ηταν καλυτερα να χρησιμοποιεις ενα προγραμα για να αποφυγεις ολο αυτο εγω χρησιμοποιω παντου την ιδια εκδοση photoshop κ ετσι βλεπω παντου το ιδιο Και πάλι δεν παίζει ρόλο αυτό που λες.. Τι να χρησιμοποιώ μόνο το Windows Photo Viewer σαν πρόγραμμα προβολής δεν έχει καμία σημασία γιατί απλά δεν φαίνεται το ίδιο όπως στο Lightroom 5.3 (εκδοση) Και το ίδιο ησχύει και με το Photoshop τι να την κάνω Edit εκεί πέρα το τελικό JPEG έτσι όπως το βλέπω και το κάνω δεν θα είναι το ίδιο τελικό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 3, 2014 #159 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2014 Κάπου είχε κάνει σχετικό θέμα ο φίλος [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION]. Νομίζω με καλιμπράρισμα (με μηχανηματάκι) έστρωσε το πράμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 3, 2014 #160 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2014 Πλάκα κάνεις τώρα Διονύση, ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts