Jump to content

Το ups μου χάλασε, δεν μου κρατάει στην μπαταρία

Padaz Bloody

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω το σταθεροποιητή τάσης ups Belkin Universal 1200VA που είναι line interactive. Πριν μερικές μέρες με τις καταιγίδες, χάλασε.

Το pc δεν άνοιγε όταν ήτανε συνδεδεμένο πάνω στο ups. Ευτυχώς όμως δεν κάηκε ούτε το pc, ούτε ο εξοπλισμός μου.

Συνήθως άλλαζα μπαταρίες κάθε 1.5 χρόνια. Στο μαγαζί που τις παραγγέλνω όμως μου βάλανε καινούριες, δεν άναβε, και μου είπανε ότι τα έφτυσε. Πήρα στην αντιπροσωπεία της Belkin στην Ελλάδα και λέει ότι είναι εκτός εγγύησης και ότι δεν αναλαμβάνει να το φτιάξει επειδή εδώ στη χώρα μας σταματήσανε να πουλάνε σταθεροποιητές τάσης και πρίζες ασφαλείας.

Το ups το αγόρασα από πλαίσιο το 2007.

Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί που να φτιάχνει χαλασμένα ups ή πάω μόνο για καινούριο? Να πω ότι είναι και το οικονομικό θέμα, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ρώταγα καθόλου, θα το πέταγα και θα πήγαινα να αγοράσω άλλο.

Ένας ηλεκτρονικός μπορεί να στο φτιάξει, δεν νομίζω να είναι και κανένα ιδιαίτερα απαιτητικό κύκλωμα.

Τα ups δεν έχουν μια μικρή γυάλινη ασφάλεια μέσα; Μήπως απλά κάηκε αυτή;

όχι ασφάλεια δεν έχει, το άνοιξα και κοίταξα προηγουμένως παντού.

Sorry, να διορθώσω το θέμα με το πρόβλημά μου παιδιά.

Το ups ανάβει κανονικά όταν είναι στην πρίζα και παίρνει ρεύμα, επίσης όλος ο εξοπλισμός μου λειτουργεί κανονικά με αυτόν τον τρόπο.

Όταν όμως το τραβήξω από την πρίζα δεν μου κρατάει το ρεύμα στην μπαταρία. Δηλαδή πχ αν συνδέσω μία λάμπα πάνω στο ups, δεν θα ανάψει. Το πρόβλημα είναι ότι το ups δεν κρατάει αναμένο τον εξοπλισμό μου όταν γυρίζει ο διακόπτης του στις μπαταρίες.

Επίσης έλεγξα με μία γρήγορη ματιά την πλακέτα του αν έχει τίποτα μαυρισμένα πηνία ή τρανζιστοράκια, αλλά όλα μου φάνηκαν μία χαρά.

Μου βάλανε καινούριες μπαταρίες στο μαγαζί (Γερμανός), το φορτίσανε και διαπιστώσανε ότι έχει πρόβλημα το ups.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.