Padaz Bloody Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2013 Έχω το σταθεροποιητή τάσης ups Belkin Universal 1200VA που είναι line interactive. Πριν μερικές μέρες με τις καταιγίδες, χάλασε. Το pc δεν άνοιγε όταν ήτανε συνδεδεμένο πάνω στο ups. Ευτυχώς όμως δεν κάηκε ούτε το pc, ούτε ο εξοπλισμός μου. Συνήθως άλλαζα μπαταρίες κάθε 1.5 χρόνια. Στο μαγαζί που τις παραγγέλνω όμως μου βάλανε καινούριες, δεν άναβε, και μου είπανε ότι τα έφτυσε. Πήρα στην αντιπροσωπεία της Belkin στην Ελλάδα και λέει ότι είναι εκτός εγγύησης και ότι δεν αναλαμβάνει να το φτιάξει επειδή εδώ στη χώρα μας σταματήσανε να πουλάνε σταθεροποιητές τάσης και πρίζες ασφαλείας. Το ups το αγόρασα από πλαίσιο το 2007.Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί που να φτιάχνει χαλασμένα ups ή πάω μόνο για καινούριο? Να πω ότι είναι και το οικονομικό θέμα, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ρώταγα καθόλου, θα το πέταγα και θα πήγαινα να αγοράσω άλλο.
Lakisss Νοέμβριος 14, 2013 #2 Νοέμβριος 14, 2013 Ένας ηλεκτρονικός μπορεί να στο φτιάξει, δεν νομίζω να είναι και κανένα ιδιαίτερα απαιτητικό κύκλωμα.
aposporis Νοέμβριος 14, 2013 #3 Νοέμβριος 14, 2013 Τα ups δεν έχουν μια μικρή γυάλινη ασφάλεια μέσα; Μήπως απλά κάηκε αυτή;
Padaz Bloody Νοέμβριος 14, 2013 Author #4 Νοέμβριος 14, 2013 aposporis έγραψε: Τα ups δεν έχουν μια μικρή γυάλινη ασφάλεια μέσα; Μήπως απλά κάηκε αυτή;όχι ασφάλεια δεν έχει, το άνοιξα και κοίταξα προηγουμένως παντού.Sorry, να διορθώσω το θέμα με το πρόβλημά μου παιδιά.Το ups ανάβει κανονικά όταν είναι στην πρίζα και παίρνει ρεύμα, επίσης όλος ο εξοπλισμός μου λειτουργεί κανονικά με αυτόν τον τρόπο.Όταν όμως το τραβήξω από την πρίζα δεν μου κρατάει το ρεύμα στην μπαταρία. Δηλαδή πχ αν συνδέσω μία λάμπα πάνω στο ups, δεν θα ανάψει. Το πρόβλημα είναι ότι το ups δεν κρατάει αναμένο τον εξοπλισμό μου όταν γυρίζει ο διακόπτης του στις μπαταρίες.Επίσης έλεγξα με μία γρήγορη ματιά την πλακέτα του αν έχει τίποτα μαυρισμένα πηνία ή τρανζιστοράκια, αλλά όλα μου φάνηκαν μία χαρά.Μου βάλανε καινούριες μπαταρίες στο μαγαζί (Γερμανός), το φορτίσανε και διαπιστώσανε ότι έχει πρόβλημα το ups.
Padaz Bloody Νοέμβριος 17, 2013 Author #5 Νοέμβριος 17, 2013 Εντάξει όλα καλά το πήγα σε ηλεκτρονικό, τελικά ήθελε επισκευή και καινούρια μπαταρία.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.