Jump to content

προβλημα με ebay

sakinor

Recommended Posts

εχω το εξης θεμα

23/10 παρειγγειλα απο κινα μεσω ebay ενα tablet ramos w21 αξιας 85 ευρω

την επομενη μερα περιπου μου δινει track no. μεσω china post. το συγκεκριμενο ομως tracking number δεν λειτουργησει και προχθες υστερα απο επικοινωνια μου ,δεχεται να μου το ξαναστειλε το tablet και αυτην την φορα μεσω sweden post.

το tracking no. μεσω της σελιδας της sweden post λειτουργει κομπλε και λεει in transit. μπαινω και σε μια αλλη ιστιοστελιδα International Track and Trace service.

μου δειχνει το δεμα κανονικα αλλα τι βλεπω:suicide::boxed: . Εχει ωσ διευθυνση ενα ονομα και διευθυνση στο λουτρακι ενω εγω μενω αθηνα !

εστειλα πριν 5λεπτα μνμ στο πωλητη και περιμενω απαντηση. εσεις λετε να με δουλευει ο πωλητης ωστε να μου φαει τα $$. ειναι και topseller με λιγες αρνητικες!:blink:

να σου φάει τα λεφτά δύσκολα, απλά μπορεί να είχε να στείλει και άλλο δέμα για ελλάδα, να το έστειλε στο κανονικό αγοραστή και σε εσένα να έδωσε εκείνο τον αριθμό έτσι για απάτη, και να σου λέει ότι το έστειλε. Μπας και πάρεις το προηγούμενο που έχει στείλει και λήξει το θέμα. αν δεν έρθει σε 25 ημέρες ανοίγεις υπόθεση, παίρνεις τα λεφτά σου πίσω και κάνεις αλλο παραγγελία, μην δεχτείς να το στείλει πάλι γιατί αν περάσουν 45 ημέρες δεν έχεις προστασία ebay.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.