Simon_says Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2013 Καλησπερα και καλως με βρηκατε Λοιπον εχω τα εξης θεματα, πριν λιγο καιρο και τωρα, μερικες φορες οχι παντα, οταν ξεκινω τον υπολογιστη ακουω ενα θορυβο μεχρι να μπει στα Windows, δεν μπορω να καταλαβω αν προέρχεται απο το τροφοδοτικό η την ψυκτρα. Επισης προχτες πηγα να τον ανοιξω και μου εβγαζε το μυνημα ,disk boot failure press any key to continue,με τα πολλα μπηκα στα windows, εχει ηρεμήσει τωρα. Και τελος οταν ειμαι μεσα στα windows, και για κάποιο λογο πρεπει να πατησω εναρξη,κολαει ακουω ενα θόρυβο ζορισματος να το πω ετσι , και ανοίγει. Τι λετε μηπως συνδέονται αυτα μεταξύ τους?
Volrath Νοέμβριος 14, 2013 #2 Νοέμβριος 14, 2013 Άμα ο θόρυβος ακούγεται "μηχανικός" το πιο πιθανό ο δίσκος να τα έχει παίξει. Το diskboot failure και το start κόλλημα το ίδιο μου λένε.`
Simon_says Νοέμβριος 15, 2013 Author #3 Νοέμβριος 15, 2013 Ο δευτερος θορυβος ακούγεται σαν μηχανικος οπως λες ο πρωτος ομως δεν ξερω και φοβαμαι αν ειναι τροφοδοτικο μην μου μου καψει τιποτα
Simon_says Νοέμβριος 15, 2013 Author #4 Νοέμβριος 15, 2013 Exω δυο σκληρους σε αυτον 55GB OCZ-AGILITY3 ATA Device (SSD) εχω τα windows δεν τον εχω πολυ καιρο! αποκλειετε να παιζει με μητρικη τιποτα?!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.