metakis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2013 Καλημέρα παιδιά, σε λίγες μέρες θα έχω στήσει το νέο μου pc και θα ήθελα τις γνώμες σας σχετικά με την κάρτα γραφικών. Θα αγοράσω της 780 σειράς αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη έχουν βγάλει 250 διαφορετικές ονομασίες.. Max 600 ευρώ. Υ.Γ Αρχικά είχα καταλήξει σ'αυτή EVGA GEFORCE GTX780 03G-P4-2781-KR 3GB GDDR5 PCI-E RETAIL - - αλλά μετά απο μερικές ημέρες την έβγαλαν ως εξαντλημένο προιόν..Ποιά είναι η γνώμη σας για την συγκεκριμένη? Και ποιά άλλη (άλλης εταιρίας εννοώ) μου προτείνετε? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 14, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2013 ξεχνας την ελλ.αγορά...κανόνας 1οςμε τα ίδια λεφτά θα πάρεις από την EVGA (online store +12 ευρώ μετααφορικά) την Classified (μπορεί και να έχει εξαντληθεί) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
metakis Νοέμβριος 14, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2013 ξεχνας την ελλ.αγορά...κανόνας 1οςμε τα ίδια λεφτά θα πάρεις από την EVGA (online store +12 ευρώ μετααφορικά) την Classified (μπορεί και να έχει εξαντληθεί) .Δεν με ενδιαφέρει να κάνω αγορά απο εξωτερικό. Έχεις να προτείνεις κάτι με τα Ελληνικά δεδομένα? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulgore1 Νοέμβριος 14, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2013 Προσωπικα θα πηγαινα σε μια απο τις Gigabyte/Asus στα 490 απο Ελλαδα Asus GeForce GTX780 3GB DirectCU II OC | Skroutz.gr Gigabyte GeForce GTX780 3GB OC (rev. 2.0) | Skroutz.gr και τα υπολοιπα χρηματα θα τα κραταγα. Και απο evga με 12-18ευρο extra μεταφορικα στην πορτα σου αν αλλαξεις γνωμη την EVGA | Products με 3 παιχνιδια δωρο. Και βεβαια αξιζει να αναφερθει οτι στα 660ευρο κοστιζει η δυνατοτερη 780ti EVGA | Products αρα γιαυτο τον λογο θα κοιταγα να μην δωσω πολλα λεφτα για 780. Αληθεια σε τι αναλυση εισαι και τι τροφοδοτικο εχεις??? Να αναφερω καθαρα σαν πληροφορια οτι τελος του μηνα θα βγουν και οι Custom της R9 290 η οποια κοστιζει απο Ελλαδα τωρα 373ευροSapphire Radeon R9 290 4GB | Skroutz.gr. Βεβαια δεν γνωριζουμε τις τιμες των custom αλλα θα ερχονται και αυτες με το νεο Never Settle Bundle της Amd Με δωρεαν παιχνιδια οπως BF4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metakis Νοέμβριος 15, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2013 Προσωπικα θα πηγαινα σε μια απο τις Gigabyte/Asus στα 490 απο Ελλαδα Asus GeForce GTX780 3GB DirectCU II OC | Skroutz.grGigabyte GeForce GTX780 3GB OC (rev. 2.0) | Skroutz.gr και τα υπολοιπα χρηματα θα τα κραταγα. Και απο evga με 12-18ευρο extra μεταφορικα στην πορτα σου αν αλλαξεις γνωμη την EVGA | Products με 3 παιχνιδια δωρο. Και βεβαια αξιζει να αναφερθει οτι στα 660ευρο κοστιζει η δυνατοτερη 780ti EVGA | Products αρα γιαυτο τον λογο θα κοιταγα να μην δωσω πολλα λεφτα για 780. Αληθεια σε τι αναλυση εισαι και τι τροφοδοτικο εχεις??? Να αναφερω καθαρα σαν πληροφορια οτι τελος του μηνα θα βγουν και οι Custom της R9 290 η οποια κοστιζει απο Ελλαδα τωρα 373ευροSapphire Radeon R9 290 4GB | Skroutz.gr. Βεβαια δεν γνωριζουμε τις τιμες των custom αλλα θα ερχονται και αυτες με το νεο Never Settle Bundle της Amd Με δωρεαν παιχνιδια οπως BF4. Φίλε μου τώρα με μπέρδεψες περισσότερο.. Δεν ξέρω ακόμα ποια να πάρω, αν και την Asus GeForce GTX780 3GB DirectCU II OC που μου πρότεινες την έχω σταμπάρει κι εγώ. Η ανάλυση της οθόνης μου είναι στα 1920x1200 και τροφοδοτικό θα πάρω ένα 800W αν και νομίζω πως είναι υπεραρκετό. Mε την αγορά απο εξωτερικό τι παίζει? Ένας φίλος μου είπε πως αν πχ παραγγείλω απο Αμερική μια κάρτα γραφικών παίζει να σταματήσει τελωνείο και να πληρώσω παραπάνω απο την αρχική τιμή. Κι επίσης στο side της EVGA οι τιμές που δείχνουν είναι μου λέει χωρίς φπα.. Αν κι εγώ έκανα μια εικονική αγορά για να μου φύγει η περιέργεια και στη paypal δεν άλλαξε κάτι στην τιμή. γνωρίζεις κάτι επί του θέματος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Νοέμβριος 15, 2013 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2013 περιμενε μερικες μερες,μεσα στις διακοπες των Χριστ/νων θα υπαρχουν προσφορες.Αυτη την στιγμη η Ατι R9 290 ειναι η καλυτερη λυση αποδοσης/τιμης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metakis Νοέμβριος 15, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2013 περιμενε μερικες μερες,μεσα στις διακοπες των Χριστ/νων θα υπαρχουν προσφορες.Αυτη την στιγμη η Ατι R9 290 ειναι η καλυτερη λυση αποδοσης/τιμης.Δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς απο το να περιμένω, γιατί ούτως η άλλως τα Χριστούγεννα θα διαθέτω χρήματα για κάρτα.Αυτή που μου έστειλες την έχω δει αλλά προσωπικά δεν έχω καλή εμπειρία απο τη συγκεκριμένη εταιρία κι αυτή εδώ είναι μια πολύ καλή επιλογή Gigabyte GeForce GTX780 3GB OC | Skroutz.gr τι λές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 15, 2013 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2013 Μια χαρα ειναι η gb αλλα εγω πηγα σε 290. Σιγα μη δωσω σχεδον 500 ευρω για καρτα εξαμηνου ενω με 350 παιρνω νεα και ισως ανωτερη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Νοέμβριος 15, 2013 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2013 Δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς απο το να περιμένω, γιατί ούτως η άλλως τα Χριστούγεννα θα διαθέτω χρήματα για κάρτα.Αυτή που μου έστειλες την έχω δει αλλά προσωπικά δεν έχω καλή εμπειρία απο τη συγκεκριμένη εταιρία κι αυτή εδώ είναι μια πολύ καλή επιλογή Gigabyte GeForce GTX780 3GB OC | Skroutz.gr τι λές?H giagabyte που δειχνεις την εχει το digital master στα 468 ευρω και με δωρεαν μεταφορικα!Πολυ καλη υλοποιηση..Δινει επιδοσεις Out of the box σαν μια TITAN, λογο ρολογιων και καλης ψυξης που εχει..Ενω απο oc κλοκαρει καλα, σαν ολες τις 780:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
metakis Νοέμβριος 15, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2013 H giagabyte που δειχνεις την εχει το digital master στα 468 ευρω και με δωρεαν μεταφορικα!Πολυ καλη υλοποιηση..Δινει επιδοσεις Out of the bos σαν μια TITAN, λογο ρολογιων και καλης ψυξης που εχει..Ενω απο oc κλοκαρει καλα, σαν ολες τις 780:T:Ευχαριστώ για την παρατήρηση για την τιμή της κάρτας, ενδεικτικό για την κάρτα ήταν η σελίδα κι όχι για το φθηνότερο site.H εν λόγω κάρτα είναι πολύ καλή αν και θα προτιμούσα μια 780i της ΕVGA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 15, 2013 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2013 Τα 200 ευρω διαφορα ομως δεν ειναι και λιγα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
metakis Νοέμβριος 15, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2013 Τα 200 ευρω διαφορα ομως δεν ειναι και λιγα...Δεν λέω ότι είναι λίγα αλλά... Εγώ προσωπικά είμαι της άποψης πως τον υπολογιστή πρέπει να τον "αφήνεις" και όχι να σε "αφήνει"και τι εννοώ.. Η προτελευταία μου κάρτα ήταν του στύλ φθηνή με υψηλές επιδόσεις αλλά με άφησε...Την τελευταία μου όμως την αφήνω εγώ και τόσα χρόνια με άφησε ασπροπρόσωπο GTX 280 της Gforce. Αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 15, 2013 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2013 Ενταξει δεν τη λες και φτηνιαρα την windforce προς θεου... Απλα ειναι το πρωτο revision γιαυτο την πουλανε χαμηλα. Η rev 2 εχει 100 ευρω + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Νοέμβριος 15, 2013 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2013 Δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς απο το να περιμένω, γιατί ούτως η άλλως τα Χριστούγεννα θα διαθέτω χρήματα για κάρτα.Αυτή που μου έστειλες την έχω δει αλλά προσωπικά δεν έχω καλή εμπειρία απο τη συγκεκριμένη εταιρία κι αυτή εδώ είναι μια πολύ καλή επιλογή Gigabyte GeForce GTX780 3GB OC | Skroutz.gr τι λές?Και εγω μαζι σου ειμαι και σιγουρα η nvidia εχει πιο σταθερους drivers (τουλαχιστον οταν ειχα εγω την ατι 7950 και πηγα στην Geforce 680) αλλα φιλε η διαφορα στην τιμη δεν αξιζει. Προσωπικα το ειχα μετανιωσει επειδη τα 200 ευρω που εδωσα διαφορα δεν δικαιολογουσαν με τιποτα την αγορα αν και η 680 ηταν σαφως γρηγοροτερη απο την 7950 ,ποσο μαλλον τωρα που η 780 ειναι περιπου στα ιδια με την 290.Απο εκει και περα εσυ κρινεις απλα να εχεις στο μυαλο σου οτι μια καρτα 350 ευρω με κορυφαια επιδοση μπορει να πουληθει αργοτερα πιο κοντα στην τιμη αγορας απο μια αλλη με τιμη 500 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.