Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2004 Θα πάει κανένας σας; Εγώ πολύ θα ήθελα αλλά είμαι Κρήτη και δε λέει να πάρω 14 απουσίες και να χάσω μαθήματα μόνο και μόνο για να 'ρθω Αθήνα. Όποιος πάει θέλω εντυπώσεις και φωτογραφίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Οκτώβριος 7, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Την άλλη βδομάδα δεν ειναι??? Εγω θα πάω... (σβαρνα τα έχω πάρει όλα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 7, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Νομίζω είναι 4-7 Νοεμβρίου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Οκτώβριος 7, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Και εγώ θα πάωΑντε να δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Οκτώβριος 7, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Τι να κάνουμε ρε παιδιά Εγώ θα ήθελα να πάω πάρα πολύ (δεν γίνονται και συνέχεια τέτοια πράγματα)Πάντως θα προσπαθήσω Τσιμπήστε και το site http://www.comdexgreece.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
catgirl Οκτώβριος 18, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Επειδή είδα λίγο το site (χωρίς εγγραφή)... Μήπως είναι πολύ σοβαρή έκθεση χωρίς ιδιαίτερο ενδοιαφέρον για μας(δηλ. με εμπορικές, λογιστικές εφαρμογες και διάφορα ERP...πως τα λένε; Λιανική θα έχει μέσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 18, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 :fist: 4-7 Θα ειμαι σε αλλο συνεδριο στην Γερμανια ! Γ@μω την γκαντεμιά μου !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 18, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 εγώ θα πάω πάντως.γράφτηκα και στο site, μην τα σκάσουμε κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 23, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2004 Οχι δεν έχει λιανικη η comdex catgirl. Και ναι είναι αρκετα σοβαρή έκθεση, αλλά έχει και τις εκπλήξεις της, όπως την τρομερή κυκλική οθόνη-κινηματογράφο-εξομειωτή της silicon, μηχανήματα με ολογράμματα, αρκετούς αντιπρόσωπους για να παίξεις, και γενικά καλά είναι. Βέβαια νομίζω ότι κάθε πέρυσι και καλύτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.