Jump to content

Επιλογή τηλεόρασης

thanos89010

Recommended Posts

Γι'αυτο είναι φτηνή

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Μπαα, δεν ειναι αυτο..!!!

Την LE32D550 289€ την ειχα παρει πριν 2 χρονια...!!! σιγα τις διαφορες..!!!

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply
«Αν εχουν λογικη κατανάλωση ρεύματος για το μέγεθος τους, δεν εχω κανενα πρόβλημα.»

Ακριβώς, άλλες έχουν λογική κατανάλωση για το μέγεθός τους κι άλλες λογική κατανάλωση για την ποιότητα εικόνας τους. Να αποφασίζει ελεύθερα ο καταναλωτής τι προτιμά, όχι κρατικοδίαιτες επιτροπές.

Ψάχνω και γω παιδιά, για τηλεόραση στο σαλόνι και ταινίες φυσικά.

40-42 ιντσών θέλω. Τί λέει η Panasonic TXL42ET60 και η Samsung UE40F6400?

τι αποσταση θεασης εχεις?

απο που θα παιζεις ταινιες?

Απόσταση θέασης 2.5 μέτρα, κύρια χρήση τηλεόραση (με nova), από εκεί και η αναπαραγωγή ταινιών, αλλιώς από laptop που θα συνδέω. Να τονίσω, ότι θα είναι "της οικογενείας", που δεν έχει τρελές απαιτήσεις. Για μένα υπάρχει άλλη στο δωμάτιο (αν κι έχω πάψει επίσης να χω τρομερές απαιτήσεις).

ωραια..! το πρωτο το ρωτησα γιατι στα χρηματα που παιζεις (στα 600-650€, αν καταλαβα σωστα, απο τις προτασεις που εδωσες), μπορεις να παρεις και 46" τηλεοραση ιδιου επιπεδου..!!

το δευτερο, το ρωτησα, για το αν σε ενδιαφερει να παιζεις ταινιες απ' ευθειας απο τον ενσωματωμενο media player της τηλεορασης, και οχι απο εξωτερικες συσκευες.! η SAMSUNG ειναι καλυτερη σε αυτο. παιζει τα παντα.!

μια προταση απο μενα

Samsung UE46F6100 | Skroutz.gr

μιας και εχεις πλασμα, μηπως κατα τυχη, εχεις μετρησει καταναλωση? και ποια εχεις?

LG PJ550

καταναλωση δεν μετρησα..την χρησιμοποιουσα μονο για ταινιες τα βραδια και καμια αθλητικη μεταδοση..

συμβιωσαμε 2 χρονια και κατι τραγικο στο λογαριασμο ΔΕΗ δεν εντοπισα..

δεν ξερω αν θα συνιστουσα εν ετη 2014 πλασμα,αλλά σε συγκριση με τις lcd των 50Hz η κινηση ηταν από άλλο πλανητη..εβλεπες απλα αλλη ταινια..

επισης,δεν ξερω πλεον αν παιρνεις 42 ιντζες με κατω απο 400 ευρω και 100+ Ηz σε LCD/LED

Θεωρώ τη σύγκριση σου άκυρη. Πρέπει να συγκρινεις ίδια πράγματα

Και κατι αλλο. Υπάρχει κάποιος που αγοράζει μεγάλη οθόνη με 50Hz?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ναι ειναι λίγο, απλά το πνεύμα είναι ότι με στενό budget βάζεις μια πρωτεραιότητα ανάμεσα σε μέγεθος, τιμη,ποιότητα, κατανάλωση, κτλ και αποφασίζεις τι γουσταρεις περισότερο..

Το οτι εγώ θυσίασα κάτι, για να κερδίσω κάτι άλλο, πριν 2 χρόνια δεν λέει κάτι.απλά δίνει μια εικόνα στον υποψήφιο αγοραστή του τι υπάρχει στην αγορά..:)

Sent from my Nexus 4

[MENTION=4092]cabdik[/MENTION] σ' ευχαριστώ πολύ! Ενδιαφέρουσα επιλογή κι η 46", αλλά μετά από λίγη σκέψη θα μείνουμε στις 40", ο χώρος είναι μικρός, όπου θα μπει η TV. Λέω να πάω γι την Samsung και κανένα extra ηχοσύστημα στους επόμενους μήνες. Τα 200Hz είναι οκ;

μην κοιτας τα ονοιμαστικα ΗΖ.

η σειρα F6000 ειναι εξακριβωμενο πολλακις, οτι εχει πανελ 100 πραγματικων ΗΖ, και οχι "μαιμου" με διαφορα κολπα (CMR, MCI, κλπ..)..!! τα 200 που δινει, γινονται με "κολπο"..!!

αλλα εσενα σε ενδιαφερουν τα πραγματικα ΗΖ του πανελ..!!

@cabdik σ' ευχαριστώ πολύ! Ενδιαφέρουσα επιλογή κι η 46", αλλά μετά από λίγη σκέψη θα μείνουμε στις 40", ο χώρος είναι μικρός, όπου θα μπει η TV. Λέω να πάω γι την Samsung και κανένα extra ηχοσύστημα στους επόμενους μήνες. Τα 200Hz είναι οκ;

Αν θέλεις πάντως μια ακόμα συμβουλή, πάρε την 46αρα που σου είπε ο cabdik αν και είναι ελαφρώς κατώτερη από την 6400. Για απόσταση 2,5 μέτρων και για HD υλικό η 40αρα είναι μικρή. Θα το διαπιστώσεις , να είσαι σίγουρος , μετά από 1-2 εβδομάδες το πολύ και θα το μετανιώσεις. Η καλύτερη διάσταση γι' αυτή την απόσταση είναι 50 ίντσες. :yes4:

Καλημέρα σε όλη την παρέα.

Εν όψη εορτών σκέφτομαι να μου πάρω το ps4...οποτε θα πρέπει να συνδυαστεί με tv μιας και δεν έχω κάτι αξιόλογο. Η σκέψη χωρίς να έχω μελετήσει αρκετά είναι προς την Panasonic p42gt-60.

Το Budget είναι 900-1100. Οι ίντσες που θέλω να παίξω είναι 42 αλλά και λίγο παραπάνω δεν με ενοχλεί.

Η χρήση προορίζεται για ταινιες-σειρες, ps4 και για games από pc.

Ποια η γνώμη σας? Αξίζει?

Υπάρχει κάτι παρόμοιο με λιγότερα χρήματα ή κάτι καλύτερο με λίγα παραπάνω?

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Το HDMI είναι μέχρι 60-70hz για αυτό..Ενώ με το DVI μπορείς να φτάσεις και τα 200ηζ που έχει η TV....

μην ανοιξουμε και αυτο το θεμα...!!!

συνδεσε την με HDMI και μην σε απασχολουν τα HZ....!!!!! πιστεψε με δεν θα δεις καμια διαφορα..!!

η δικη μου τηλεοραση ειναι 400ΗΖ και την εχω με HDMI στο HTPC....!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.