Jump to content

Επιλογή τηλεόρασης

thanos89010

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Εγώ Panasonic 50gt30e = 400W (190W μέση κατανάλωση).

Αλλά λόγω IR, έχω κρύψει τα πάντα... εικονίδια από το desktop, taskbar... απλή μαύρη οθόνη...

Γι' αυτό λέω... για σύνδεση σε Η/Υ HTPC, και λίγο browsing από το σαλόνι, κτλ, κτλ... Δεν το συνιστώ. LED και πάλι LED.

Αλλά λόγω IR, έχω κρύψει τα πάντα... εικονίδια από το desktop, taskbar... απλή μαύρη οθόνη...

Γι' αυτό λέω... για σύνδεση σε Η/Υ HTPC, και λίγο browsing από το σαλόνι, κτλ, κτλ... Δεν το συνιστώ. LED και πάλι LED.

πολλα τα W.....!!!!!!!!! μεγαλη διαφορα απο τις LED..!!

Εγώ έχω πάντως 2 πλάσμα . 42U10 kai 50G30 Στην 42αρα είναι συνδεδεμένο ένα Xbox για τον μικρό και εδώ και ένα χρόνο με λίγη προσοχή δεν έπαθε τίποτε.

Η 50αρα σπέρνει σε HD υλικό. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι μου φαίνεται πλέον μικρή. Επίσης θα μπορούσε να έχει καλύτερο ήχο και media player. Αλλά δεν βλέπω ταινίες από Πισι οπότε δεν με χαλάει πολύ.

Το μόνο ¨κακό¨για κάποιον που θα αγοράσει τώρα ακριβή τηλεόραση είναι ότι η Πανυ αποσύρεται από τις πλάσμα, που εξάντλησαν με την σειρά 60 την ανάπτυξη της τεχνολογίας τους και πλέον στρέφεται στις LCD.

Για το ts πάντως η 40αρα Σαμυ 6100 είναι ότι πρέπει. All around TV με αξιοπρεπή εικόνα.

OMG + 3 LOL!!

Τοσο καινε οι 4Κ, και δικαιολογημένα λογω μεγέθους (και αναλυσης?)

BTW γιατι δε βγαζουν plasma 4K αφου είναι τοσο καλες???

OMG + 3 LOL!!

Τοσο καινε οι 4Κ, και δικαιολογημένα λογω μεγέθους (και αναλυσης?)

BTW γιατι δε βγαζουν plasma 4K αφου είναι τοσο καλες???

Φιλε μου η Kuro της PIONEER θεωρειται ακομα η καλυτερη τηλεοραση ολων των εποχων. Απλως οι καιροι αλλαζουν και οτι ειναι `πρασινο` θεωρειται correct.

Δε θεωρείται, είναι correct. Να σου θυμισω ότι τα κτιρια το 2020 θα πρεπει να εχουν μηδενικες ενεργειακες ανάγκες.

την 6100 την έχει σε προσφορά στο Crazy Sundays στα 439€

Απ' τον πολύ πόνο για την κατανάλωση βγάζουν 90άρες και πάνε για 100+ σε λίγα χρόνια φίλε slalom; Είναι σίγουρα κακό νέο για τους καταναλωτές που θέλουν να αγοράσουν πριν το 2015 τηλεόραση η αποχώρηση της Panasonic. Ιδιαιτέρως όταν δεν έχουν δοκιμαστεί στην πράξη οι OLED να δούμε τι ψάρια πιάνουν. Ακόμη χειρότερο για τους καταναλωτές είναι να υπάρχουν αυτή τη στιγμή μόνο δύο κορεάτικες να παίζουν μπάλα στου κασσίδη το κεφάλι με τον ανύπαρκτο έλεγχο ποιότητας που έχουν.

Δε θεωρείται, είναι correct. Να σου θυμισω ότι τα κτιρια το 2020 θα πρεπει να εχουν μηδενικες ενεργειακες ανάγκες.

Όχι πάντα , αν είναι να θυσιάζεις την ποιότητα. "Πράσινη" νοοτροπία ας αρχίσουν να καλλιεργούν στον κόσμο , αλλά και ο κόσμος να την ασπάζεται από τα βασικά πχ. απορρίματα.

Απ' τον πολύ πόνο για την κατανάλωση βγάζουν 90άρες και πάνε για 100+ σε λίγα χρόνια φίλε slalom; Είναι σίγουρα κακό νέο για τους καταναλωτές που θέλουν να αγοράσουν πριν το 2015 τηλεόραση η αποχώρηση της Panasonic. Ιδιαιτέρως όταν δεν έχουν δοκιμαστεί στην πράξη οι OLED να δούμε τι ψάρια πιάνουν. Ακόμη χειρότερο για τους καταναλωτές είναι να υπάρχουν αυτή τη στιγμή μόνο δύο κορεάτικες να παίζουν μπάλα στου κασσίδη το κεφάλι με τον ανύπαρκτο έλεγχο ποιότητας που έχουν.

Αν εχουν λογικη κατανάλωση ρεύματος για το μέγεθος τους, δεν εχω κανενα πρόβλημα.

Όχι πάντα , αν είναι να θυσιάζεις την ποιότητα. "Πράσινη" νοοτροπία ας αρχίσουν να καλλιεργούν στον κόσμο , αλλά και ο κόσμος να την ασπάζεται από τα βασικά πχ. απορρίματα.

Καλα τα λες και θα μπορουσα να πω πολλα περισσοτερα, αλλα στο θεμα μας ποσο πιο καλη εικονα εχει αυτή η Kuro μετα από τοσα χρονια κυκλοφοριας?

Μηπως θα πρεπει να προσθεσω στα πραγματα που θα πρεπει να κανω πριν πεθανω, να δω μια Kuro από κοντα?

Αν εχουν λογικη κατανάλωση ρεύματος για το μέγεθος τους, δεν εχω κανενα πρόβλημα.

Καλα τα λες και θα μπορουσα να πω πολλα περισσοτερα, αλλα στο θεμα μας ποσο πιο καλη εικονα εχει αυτή η Kuro μετα από τοσα χρονια κυκλοφοριας?

Μηπως θα πρεπει να προσθεσω στα πραγματα που θα πρεπει να κανω πριν πεθανω, να δω μια Kuro από κοντα?

Ναι, καθώς και να οδηγήσεις αυτό :worship: https://www.google.com/search?q=Ford+Mustang&rls={moz:distributionID}:{moz:locale}:{moz:official}&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=wMGkUtCxIpHJsgbHrYH4Aw&ved=0CD8QsAQ&biw=2560&bih=1344#facrc=0%3Bford%20mustang%201970&imgdii=_&imgrc=_

Είμαι και εγώ στο ψάξιμο για τηλεόραση 32'' σύνδεση με PC και blueray θα την έχω στο δωμάτιο (χώρος υπάρχει) κυρίως για ταινίες. Χρήματα περίπου 300e

Έχω δει αυτές τις 2

Philips 32PFL3258H Philips 32PFL3258H | Skroutz.gr ~305e

Samsung UE32F5000 Samsung UE32F5000 | Skroutz.gr ~290e

περισσότερο είμαι υπέρ της philips, τι προτείνετε?

Μακρυά από Philips. Η πάλαι ποτέ καλύτερη εταιρία στις CRT δεν βλέπεται στις LCD.

Στα χρήματα που δίνεις την Σαμυ. Έχε υπ' όψη σου δε ότι μιλάμε για 50ΗΖ πραγματικά και για τις δύο.

Ευχαριστώ φίλε μου για την πληροφορία, αν βγει καμία καλή προσφορά μέσα στα Χριστούγεννα για την Samsung UE32F6100 Samsung UE32F6100 | Skroutz.gr

κοντά στα 320e θα τσιμπήσω αυτήν αλλίως την f5000.

Παιδες μια ερωτηση επειδη ψαχνομαι και γω για τηλεοραση η συγκεκριμενη samsung υποστηριζει

wifi και dlna επειδη στα χαρακτηριστικα της δε το βλεπω

Παιδες μια ερωτηση επειδη ψαχνομαι και γω για τηλεοραση η συγκεκριμενη samsung υποστηριζει

wifi και dlna επειδη στα χαρακτηριστικα της δε το βλεπω

οχι

ειναι κριμα παντως να μην εχει DLNA τουλαχιστον....!!!!

εχουν οι παλιοτερες LE32D550(την εχω) και δεν εχουν αυτες....?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.