Jump to content

Επιλογή τηλεόρασης

thanos89010

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά..απο βδομάδα επιτέλους ήρθε η ώρα ν πάρω μια τηλεόραση έτσι μετά από ψάξιμο κατελειξα σε δυο που με ενδιαφέρουν

Samsung UE40EH6030 | Skroutz.gr

Samsung UE40F6100 | Skroutz.gr

χρειάζομαι τι βοήθεια σας για πια από τις δυο να επιλέξω και επισεις αν έχετε να μου προτείνετε καμιά καλύτερη επιλογή εκεί γύρος την τιμή αυτή μεχρι 500 κατοστάρικα (την τηλεοράσει θα την έχω συνδεόμενοι με το pc μόνιμα ..τα παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν τόσο, πιο πολύ για ταινίες )

ευχαριστώ

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Αν η χρήση θα είναι για ταινίες , θα σου πρότεινα πλάσμα.

Panasonic TX-P42UT50E αν μπορέσεις να την βρείς σε παραπλήσια τιμή με τις Σάμυ.

Οι δύο που διάλεξες είναι καλές για LCD με την 6100 να υπερέχει λίγο λόγω design. Έχουν επίσης και καλό media player τομέας που υστερεί η Πανασόνικ. Αλλά αυτό διορθώνεται με έναν εξωτερικό , μπροστά στην καλύτερη κινηματογραφική εικόνα της Πάνυ.

• 3 weeks later...

ΑΝ έιναι να βλεπεις περισσοτερο ταινείς θα συμφωνησω με τον Franky_stein.

παιδιά ενδιαφέρομαι να βάλω μια 32αρα στο desktop. ως εκ τούτου δε με νοιάζει να είναι σμαρτ. θέλω να είναι 3d, να έχει ευκρίνεια και αρκετά hz. ποια θα προτείνατε;

παιδιά ενδιαφέρομαι να βάλω μια 32αρα στο desktop. ως εκ τούτου δε με νοιάζει να είναι σμαρτ. θέλω να είναι 3d, να έχει ευκρίνεια και αρκετά hz. ποια θα προτείνατε;

Samsung 32F6100 με κλειστά μάτια :)

Στάλθηκε απο το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2.

τα hz που αναφέρει είναι πραγματικα;

Είναι 100 πραγματικα και 200 τεχνητά.

Υπάρχει και σχετικος πίνακας για όλες τις μάρκες, αν μπορέσω να τον ποσταρω απο το κινητό θα τον βάλω να τον δεις.

Εδω:

rebu4u2e.jpg

όταν λες τεχνητα;

Με αυτό το CMR, η αντίστοιχα συστήματα που λέει και στην εικόνα για αλλες εταιρείες. Σου εμφανίζει την εικονα που ανεβασα;

η καλυτερη επιλογη απο οτι φαινεται, για ALL AROUND χρηση, ειναι η

SAMSUNG F6100..!

απο κει και περα αν σε ενδιαφερουν περισσοτερο οι ταινιες, κοιτα και πλασμα.

οι πλασμα βγαζουν πολυ χαμηλη αναλυση.

Ανάλυσηποιότητα

Οι plasma ρίχνουν τόνους σκόνης απέναντι στις lcd σε ποιότητα εικόνας

Όλες ίδια ανάλυση είναι (1080π)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

οι πλασμα βγαζουν πολυ χαμηλη αναλυση.

εδω εισαι λαθος...!!! την ιδια αναλυση εχουν οι περισσοτερες (1080Ρ), εκτος και πας και πεσεις σε λουμπα...!!!

και σε εικονα οι καλες πλασμα δεν παιζονται με καμια LED LCD..!!

Απο οτι ειδα παντως , η καταναλωση στις πλασμα αρκετα μεγαλυτερη απο τις LED.

Μια στιγμή ρε παλικάρια.. Είχατε ποτε πλάσμα?

Η κινηση σε ταινίες συγκρίνεται μόνο με ακριβοτερες lcd..

Η κατανάλωση ειναι μηδαμινή ως διαφορά, εκτός αν την θέλετε για τη μάνα σας να βλέπει τούρκικα από το πρωι έως το βράδυ σερί..

Η ζέστη που βγάζει είναι υπαρκτή,μηδαμινή πάλι και θα ζεστάνει και τζάμπα το δωμάτιο..

Ημαρτον..

Αν βλέπετε μονο τηλεόραση και την θέλετε για μόνιτορ pc, μακριά τότε..

Αυτά απο εναν κάτοχο φτηνής πλάσμα ...

Sent from my Nexus 4

Για το χειμώνα ότι πρέπει είναι... :spell:

Ως ιδιοκτήτης ακριβής Plasma... αν την θέλεις για σύνδεση με H/Y, ΜΑΚΡΙΑ και αλλάργα... κάνει Image Retension για πλάκα.

Μια στιγμή ρε παλικάρια.. Είχατε ποτε πλάσμα?

Η κινηση σε ταινίες συγκρίνεται μόνο με ακριβοτερες lcd..

Η κατανάλωση ειναι μηδαμινή ως διαφορά, εκτός αν την θέλετε για τη μάνα σας να βλέπει τούρκικα από το πρωι έως το βράδυ σερί..

Η ζέστη που βγάζει είναι υπαρκτή,μηδαμινή πάλι και θα ζεστάνει και τζάμπα το δωμάτιο..

Ημαρτον..

Αν βλέπετε μονο τηλεόραση και την θέλετε για μόνιτορ pc, μακριά τότε..

Αυτά απο εναν κάτοχο φτηνής πλάσμα ...

Sent from my Nexus 4

μιας και εχεις πλασμα, μηπως κατα τυχη, εχεις μετρησει καταναλωση? και ποια εχεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.