Jump to content

ΕΠΙΛΟΓΗ SSD 256 GB

dimitris777

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια καλησπερα θελω να βρω εναν ssd 256 και ειμαι αναμεσα στο samsung και corsair για αρχη καλα ειμαι και ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο μαρκες?απλα θελω τα φωτα σας γιατι δεν εχω διαβασει τισ διαφορες αναμεσα στα μοντελα τους οπως στον samsung evo , pro κτλπ και στον corsair force , neutron κτλπ. ευχαριστω πολυ κροκαταβολικα

μην περιμενεις να δεις αισθητες διαφορες σε καθημερινη χρηση.μονο στα benchmarks θα δεις διαφορες ανουσιο δλδ.

μην περιμενεις να δεις αισθητες διαφορες σε καθημερινη χρηση.μονο στα benchmarks θα δεις διαφορες ανουσιο δλδ.

Oταν λες διαφορες για τις δυο εταιριες η για τα μοντελα τους?δηλαδη αυτο Solid State Drive (SSD) Corsair Force GS 240GB 2,5" SATA3 | www.you.gr ή Solid State Drive (SSD) Samsung 840 EVO Series 250GB 2,5" SATA3 Basic | www.you.gr

ειναι μια χαρα?

επισης πια η διαφορα και εχουν τοσα λεφτα διαφορα με αυτο που εβαλα πριν ? http://www.you.gr/proionta/ypologistes-anavathmisi-perifereiaka/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/solid-state-drives-(ssd)/solid-state-disk-samsung-840-pro-series-2,5-sa-(1)

το λινκ δεν υπαρχει... τεσπα, φυσιολογικο δεν ειναι διαφορετικα προιοντα να εχουν διαφορετικες τιμες? Αν πχ ψαχνεις τον απολυτο δισκο ειναι αυτος OCZ RevoDrive3 PCIe SSD 240 GB ( RVD3-FHPX4-240G ), 240GB, SSD, Σκληροί Δίσκοι, HardWare, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας (δε στο λεω για να τον παρεις, οχι πως θα κανεις ασχημα δηλαδη αλλα για οικιακη χρηση παρα-ειναι overkill και θα σου βγαλει και το λαδι η εγκατασταση του). Ενας τετοιος high end δισκος θα επρεπε να εχει οσο ενας evo του κιλου?

Για απλη χρηση οπου το ζητουμενο ειναι απλα να δουλευει σωστα και γρηγορα οποιον και να παρεις ειναι ενταξει, αλλα απο κει κι επειτα οσο θες ταχυτητες και ποιοτητες το κασερι ανεβαινει δυσαναλογα οσον αφορα το τι παιρνεις με το τι δινεις.

Αν ψαχνεις ενα πολυ καλο αξιοπιστο και γρηγορο δισκο, ο samsung 840 pro ειναι αριστος.

Επισεις και οσοι εχουν τον οικονομικο evo ειναι οπως φαινεται κι αυτοι ευχαριστημενοι.

Αυτα τα link έβαλα για το πια η διάφορα ανάμεσα στον Eco κ pro γιατι είχαν τα ιδια χαρακτηριστικά και έχουν 70 ευρω διάφορα . Οκ αμα ειναι θα κοιτάξω για τον pro

o pro θεωρειται καλυτερος και σε ποιοτητα και σε ταχυτητα, αλλα ισως να μη δεις ποτε αυτες τις διαφορες (δεν γνωριζω τον evo αλλα διαβαζω καλα λογια απ οσους τον εχουν).

Αν δε σε ενοχλουν λοιπον τα 70 ευρω της διαφορας παιρνεις τον pro και ξερεις πως εχεις ενα παρα πολυ καλο δισκο.

Αν ζοριζεσαι παιρνεις τον evo και επισεις εχεις ενα πολυ καλο δισκο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.