c.yiannis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 υπάρχει κάποια εφαρμογή σε Android όπως στο Iphone “Μην Ενοχλείτε” ?εγώ τι ακριβώς θέλω να κάνη να ενεργοποιώ την εφαρμογή και όταν μου τηλεφωνεί κάποιος να του δείχνει κατειλημμένο ενώ σε αυτούς που έχω στα αγαπημένα να δουλεύει κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 13, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2013 Στο 4.3 έχει(τουλάχιστον στο htc μου)Do not Disturb και μπορείς να φτιάξεις λίστα με εξαιρέσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Νοέμβριος 13, 2013 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2013 Παιζει να εχει καμια 30αρια.Ότι εχει με blacklist...Αν και οι πιο πολλοι κατασκευαστές το εχουν ενσωμάτωμενο από το εργοστάσιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.yiannis Νοέμβριος 13, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2013 Ευχαριστώ το βρήκα στο τηλεφώνου μου( galaxy s4) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.