apostatis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2013 ενας φιλος μου εφερε το κινητο που κατα την αναβαθμιση κολλησε και τωρα δεν ανοιγει και μενει στο εικονιδιο που δειχνει συνδεση με itunesοταν το βαζω στο iTunes λεει πρεπει να γινει επαναφορα συνεχιζω και μετα απο λιγο γραφει δεν μπορει να γινει επαναφορα παρουσιαστηκε αγνωστο σφαλμα 2δεν εχει jb και εχω το τελευταιο iTunes,δοκιμασα και σε mac και σε pcτο εβαλα σε DFU και κάνε Restore και παλι κολλαει σε καποια φαση μονο εκανε restore και ανοιξε στη φαση που κανεις τις αρχικες ρυθμισεις οπως οταν το ανοιγεις για πρωτη φορα αλλα εκανε επανεκινησεις μονο του συνεχεια ετσι σε προσπαθεια για restore παλι κολλαει και λεει σφαλμα 2τι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Νοέμβριος 13, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2013 Στο service για επισκευη/αντικατασταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Νοέμβριος 13, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2013 Εχει βλαβη hardware δηλαδη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
reinko24 Νοέμβριος 13, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2013 tinyumbrella πέρασέ το και δοκήμασε και απο εκεί να το ξεκολλήσεις αν και με αυτο δεν επανέλθει στείλτο να το πάνε arvato να σου πουν οτι εχει προβλημα υγρασιας οπως λένε σε όλους μιας και είναι ανίδεοι όλοι εκει μέσα και κατσαβιδιάζουν όλα τα κινητά με χαρά ή το πολύ πολύ να σου δώσουν το ίδιο με καμια άλλη μητρική γενικά αν φάει φλασία το iphone μόνο σε κατάστημα που με λίγη φασαρία σου ξαναδίνει άλλη συσκευή αν είσαι μεσα στην εγγύηση....Το ξαδερφάκι μου 3 φορές άλλαξε το 5ρι στο Γερμανο μέχρι να πάρει ένα ''καλό''Δυστηχώς τα περισσότερα που έρχοντε στην ελλάδα είναι παραεισαγωγή ίσως τα πρώτα κομμάτια αν ηταν απο apple όλα τα υπόλοιπα είναι Ρουμανία/Βουλγαρία απο όλα τα καταστήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Νοέμβριος 13, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2013 τι ειναι το tinyumbrella και πως γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
reinko24 Νοέμβριος 13, 2013 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2013 και έχει και άλλα ωιντεάκια με παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου σιγουρα σου βγαζει error code 2;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Νοέμβριος 13, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2013 ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Νοέμβριος 13, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2013 Ανοιξε τελικα με διαμορφωση σαν νεο iphone μετα απο επιτυχημενο επιτελους restoreεπειδη δεν θελω να του κανω restore from backup μην κολλησει παλι πως μπορω να παρω τις επαφες μου απο το iTunes μιας και δεν τις ειχα σωσει με icloud? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Νοέμβριος 14, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2013 λυθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.