Jump to content

2560x1600 30' 350 ευρω!

Nick74

Recommended Posts

Ναι η αληθεια ειναι οτι κι εγω κλαιω τα λεφτα μου που τα πεταξα να παρω κορεατικες οθονες.

Ασε μας κουκλιτσα μου....

Ναι η αληθεια ειναι οτι κι εγω κλαιω τα λεφτα μου που τα πεταξα να παρω κορεατικες οθονες.

Ασε μας κουκλιτσα μου....

ειχες κανενα θεμα με την οθονη σου η το γραφεις ειρωνικα?

Υποστηρίζουν 23.997 - 24Hz οι συγκεκριμένες οθόνες ή μόνο τα κλασικά refresh rates (60hz); [MENTION=1498]SLN[/MENTION] η δικιά σου;

ειχες κανενα θεμα με την οθονη σου η το γραφεις ειρωνικα?

Εχω, πως δεν εχω... Ειναι μεγαλη και δεν χωρανε να παρω 3 διπλα διπλα στο κ@%@%γραφειο μου. Ασε που αγχωνομαι με το τελωνειο.

[MENTION=29381]akis_z80[/MENTION] δεν το εχω κοιταξει για τετοια αδερφε. Για παραπανω απο 60 πηγαινα. Μεχρι 100-κατι παει η PLS και 60 η S-IPS. Το 23... και το 24 τα επιλεγω κανονικα απο το panel?

@akis_z80 δεν το εχω κοιταξει για τετοια αδερφε. Για παραπανω απο 60 πηγαινα. Μεχρι 100-κατι παει η PLS και 60 η S-IPS. Το 23... και το 24 τα επιλεγω κανονικα απο το panel?

Για τις ταινίες το θέλω... Το βρίσκεις από τις ιδιότητες της κάρτας γραφικών. Και πάλι thanks!

attachment.php?attachmentid=59312&stc=1&d=1384355192

post-29381-1416077902,8738_thumb.jpg

Το 24 το εχω δει. Το 23.997 δεν το εχω δει...

Επισης ειναι κατι που κανεις για να διαπιστωσεις οτι οντως το εχει παρει το setting? Κανα προγραμματακι κλπ κλπ ? Καμμια εξωφθαλμη διαφορα στην ταινια?

Θα λυπόμουν τα λεφτά μου εαν τα έδινα να πάρω κάτι τέτοιο...

Είπε ο άνθρωπος που εκθείαζε την Titan ως τρελό VFM....

Εχω, πως δεν εχω... Ειναι μεγαλη και δεν χωρανε να παρω 3 διπλα διπλα στο κ@%@%γραφειο μου. Ασε που αγχωνομαι με το τελωνειο.

[MENTION=29381]akis_z80[/MENTION] δεν το εχω κοιταξει για τετοια αδερφε. Για παραπανω απο 60 πηγαινα. Μεχρι 100-κατι παει η PLS και 60 η S-IPS. Το 23... και το 24 τα επιλεγω κανονικα απο το panel?

Μιας και έχεις αγοράσει έχω 2-3 ερωτήσεις

1) Αναφέρεις τελωνίο αλλά δε κατάλαβα αν το λες ειρωνικά :sorry:

2)Στη περιγραφή αναφέρει κάτι για 5 καμένα Pixels

f2-3-5_x1600.jpg

Υποθέτω εσένα ήταν κομπλέ έτσι;

και τέλος μη σε κουράζω :)

3) Η συσκευασία που είχε γίνει ήταν καλή με επιπλέον ενίσχυση ή έχουν την εργοστασιακή; Επίσης πόσες μέρες περίπου έκανες να παραλάβεις.

Αυτά και sorry για τις πολλές ερωτήσεις :kiss3:

edit: Ακυρο μόλις είδα ότι έχεις ανοίξει ολόκληρο θέμα LOL

http://www.thelab.gr/othones-kai-panels/27-s-ips-2560x1440-me-300-eyrw-107040.html

Δεν εχω 30αρες προφανως. Το σχολιο πηγαινε στο παληκαρι που μπερδεψε τα θεματα της NV/Ati και HTC/Sammy και ποσταρε (κατα λαθος) κι αλλου.

Τελωνειο ειναι τζοκερ. Πιο πιθανο σε τοσο μεγαλο δεμα να στο σταματησουν.

Συσκευασια ειναι αναλογα με τον πωλητη. Αλλοι βαζουνε την original με 2-3 στρωσεις bubble wrap, αλλοι την βαζουνε σε μεγαλυτερη κουτα.

Καμμενα πιξελ ευτυχως οχι. Αλλα για να το λενε μαλλον και αυτο ειναι τζοκερ.

με τα πιξελ οτι και απ οπου και να αγορασεις ειναι τζοκερ.

ΜΟΝΟ η LG και η EIZO πουλαει με εγγυηση 0 pixel, οσο για τους υπολοιπους συνηθως στα ψιλα γραμματα αναφερουν εγγυησεις 2-5 pixel αναλογα την εταιρια.

Το θεμα ειναι πως σπανια -ευτυχως- συμβαινει να υπαρχουν οντως καμενα pixels.

Τωρα με τον Κορεατη ελπιζω μπορει καποιος να συνενοηθει σε αυτο το θεμα με ενα τηλεφωνημα (η "προσωπικη" επαφη ενος τηλεφωνηματος ειναι μερικες φορες πιο φιλικη απο ενα απλο e-mail)

Τωρα για το τελωνιο, λεει στελνει ως gift αλλα για τοσο μεγαλο δεμα θελει πιστευω εξυπνοτερη πατεντα

Για τις ταινίες το θέλω... Το βρίσκεις από τις ιδιότητες της κάρτας γραφικών. Και πάλι thanks!

attachment.php?attachmentid=59312&stc=1&d=1384355192

Ακριβως τα ιδια με σενα μου δειχνει.

Θεωρητικα, με την ιδια πατεντα που κανουμε oc @ 100Ηz ισως να μπορεσεις να φτιαξεις custom res με 23.997Ηz... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.