Jump to content

image προγραμματος

fotme

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια, θελω να ρωτησω αν γινεται καποιο προγραμμα που εχει ηδη εγκατασταθει να γινει copied σε καινουργιο συστημα. Εχω ενα προγραμμα του οποιου εχω χασει το setup και θελω να το μεταφερω σε αλλο υπολογιστη.

thanx

Λογικά πρέπει να γίνετε τώρα δεν ξέρω αν με την registry παιζει τπτ πάντως έχω μεταφέρει προγράμματα από το ένα partition στο άλλο χωρίς κανένα πρόβλημμα

Εγε θελω μονο ενα προγρααμμα να κανω image οχι ολο το λειτουργικο, με το ghost γινεται? επισης αν θελω να βαλω διαφορετικο λειτουργικο πχ. windows server03 μπορει να μου το κανει image?

Κάποια γίνονται και κάποια θέλουν υποχρεωτικά επανεγκατάσταση. Δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις αν δε δοκιμάσεις.

Στην περίπτωση που το πρόγραμμα μπορεί να ανακτήσει την δυνατότητα ελέγχου των καταχωρήσεων που το αφορούν στην registry τότε το πιθανότερο είναι να μήν έχει πρόβλημα.

Στην αλλαγή λειτουργικού όσα έχω δοκιμάσει δεν έτρεξαν, πιθανόν με κάποια να γίνεται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.