Jump to content

επιλογή υδρόψυξης

pc pro

Recommended Posts

για σας έχω ένα pc και θέλω να βάλω υδρόψυξη στο gpu και cpu επειδή έχω μεγάλες θερμοκρασίες κάρτα γραφικών ASUS HD7770-2GD5 2GB PCI-E RETAIL - - επεξεργαστής AMD FX-8320 3.5GHZ 8-CORE BOX - - CPU -

κουτί SHARKOON REX3 VALUE EDITION BLACK - - CASES -

αλλά επειδή δεν είχε άνοιγμα από πάνω πήρα αυτό BITSPOWER MESH RADGARD 360 STAINLESS - -

θέλω να μου προτείνεται τη να πάρω

Captain Obvious speaking.

Δεν πιστεύω να σου πέρασε από το μυαλό να κάνεις υδρόψυκτη (ή υγρόψυκτη;;) την κάρτα γραφικών; Δεν έχει νόημα και δεν ξέρω αν υπάρχουν καν blocks για 7770. Ακόμα και να υπάρχουν it's not worth it!

Για τη cpu σου υπάρχουν πολλές λύσεις, custom και έτοιμες, αλλά πρώτα πρέπει να μας πεις τα χρήματα που είσαι διατεθιμένος να ξοδέψεις καθώς και το αν θες να αλλάξεις κουτί ή όχι.

λοιπόν την κάρτα γραφικών θα την παραγγείλω την άλλη βδομάδα αν μπορείτε πείτε μου μια που να μπένει σε waterblock το κουτι ειναι καινούργιο και δεν θα το αλλάξω και 200 με 250$ αλλα δεν θα παρραγγέλνω λίγα λίγα και μέχρι να τα φτιάξω θα μαζέψω και άλλα

στην καρτα γραφικων το βασικο προβλημα δεν ειναι οτι δεν υπαρχει block, αλλωστε αν θες σων και καλα να το κανεις, παιρνεις ενα gpu-core only waterblock....απλα τα παιδια εννοουν οτι δεν εχει νοημα γιατι ειναι πολυ χαμηλης δυναμικοτητας...

Δηλαδη οταν μιλαμε για καρτα των ~130 ευρω, σκεψου οτι τα 30-40 ευρω που θα δωσεις στο block θα μπορουσες να τα βαλεις εξαρχης στην καρτα και να πας σε εντελως αλλο επιπεδο (πχ r7 260/270X) που η υδροψυξη δεν θα σου επιτρεψει ουτε καν να πλησιασεις με την 7770...

σου ειπα...δε φταιει η καρτα,φταιει το επιπεδο τιμης...γιατι με δεδομενο οτι τα blocks κοστιζουν απο 30 ως 100 ευρω ,αυτα τα λεφτα αν επενδυθουν στην καρτα εξαρχης μπορουν να σε πανε σε πολυ καλυτερο επιπεδο... πρεπει να πας γυρω στα 250 ευρω και πανω καρτες για να εχει νοημα η υδροψυξη...

Φαινοταν απο το πρωτο post αλλα παρ'ολ'αυτα προσπαθησαμε να σε βοηθησουμε να πετυχεις καλυτερο αποτελεσμα...

Αλλα πλεον ειναι ολοφανερο, δε σε νοιαζει η αποδοση και θες απλα να βαλεις υδροψυξη για να κανεις την κ@υλα σου, να το λες στους φιλους σου και τα σχετικα...

ΟΚ, μαγκια σου, σε αυτην την περιπτωση παρε οποια καρτα θες , (ακομα και την 7770 που ειχες διαλεξει) και προσθεσε ενα τετοιο στο κυκλωμα για την καρτα και εισαι ΟΚ :

eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.