morfeas-dsl- Οκτώβριος 8, 2004 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 ΛΟΛ αυτο εχω τωρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Οκτώβριος 8, 2004 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Πολύ καλό ειναι και το Symantec antivirus corporate edition Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Οκτώβριος 8, 2004 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 To ΜαcAfee το θεωρώ πολύ αποτελεσματικό.Τον τελευταίο καιρό που το έχω έχει σβήσει όλους του ιούς που εμφανίστηκαν, κάτι που δεν το έκανε το Norton.Αρκετά αποτελεσματικό είναι και το AVG χωρίς όμως να είναι καλύτερο απο το ΜαcAfee . Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 8, 2004 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Χρησιμοποιω το McAfee Viruscan σε συνδυασμο με το Firewall της ιδιας εταιριας, και ποτε μα ποτε δεν εχω κολλησει ειτε ιό, ειτε trojan. Και κατεβαζω full. Οχι μονο torrents αλλα και Kazza!Αυτο που θελω να πω, ειναι οτι δεν μπορεις οτι 1 ειναι το καλυτερο. Ειναι συνδυασμος πολλων προγραμματων που σου δινουν μια πολυ καλη προστασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Οκτώβριος 8, 2004 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Απο την άλλη πάντως υπάρχουν και κάτοι τύποι σαν και εμένα που δέν έχουν antivirusπαρα μόνο firewall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Οκτώβριος 8, 2004 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Και καλά κάνεις! Βασικά είμαι κατά των antivirus γιατί διαπίστωσα πως αντί να να με προστατεύουν απο ιους ,έκαναν τ οαντίθετο.Ενα firewall πιστεύω είναι αρκετό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Οκτώβριος 8, 2004 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Σας παρακαλω!! Αφηστε με να κανω ενα scan στο pc σας!! Pls! Μου αρεσει πολυ να βρισκω ιους με το τσουβαλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Οκτώβριος 8, 2004 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 8, 2004 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 12:06] Αυτο που θελω να πω, ειναι οτι δεν μπορεις οτι 1 ειναι το καλυτερο. Ειναι συνδυασμος πολλων προγραμματων που σου δινουν μια πολυ καλη προστασια. Ακριβώς αυτο Ο συνδυασμός ενός firewall + antispyware + antivirus είναι που θα φέρει ένα καλό απότέλεσμα προστασίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konilio Οκτώβριος 8, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Κι εγω θα ηθελα πολυ να συνεχισω να εμπιστευομαι το mcafee, αλλα εχει διαγραψει τον sdbot 5(!) φορες τα τελευταια 10 λεπτα...........Πρεπει να ψαξω για το kaspersky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Οκτώβριος 8, 2004 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Κατι που ΠΡΕΠΕΙ να δειτε ειναι το bitdefender 8.0 pro plus me antivirus-firewall & antispam.Το firewall εχει μεχρι και dial control!!!!Και ειναι παναλαφρο και βρισκει τα παντα χωρις να σερνεται το συστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Οκτώβριος 8, 2004 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 ΕΙχα κατεβασει το Kaspersky trial 5.0 πριν ενα μηνα και εληξε μολις σημερα..Πως το αγοραζω???Εψαγα σχετικα αλλα βρηκα κατι ασχετα.....Πμ οποιο εχει την καλοσυνη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Οκτώβριος 9, 2004 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 το Αntivir υπάρχει σε Αγγλική γλώσσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyan Οκτώβριος 9, 2004 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 the best http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1669 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefscott Οκτώβριος 9, 2004 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Επειδή βλέπω ότι πολλοί αναφέρονται στο kaspersky, ποιά έκδοσή του χρησιμοποιείτε?Ρωτάω γιατί πρόσφατα είδα σε κάποιο site, αξιολόγηση κάποιων προγραμμάτων antivirus και στην πρώτη θέση είχε το kaspersky 4.5.0.58 αν θυμάμαι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Οκτώβριος 11, 2004 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Παιδες περασα κ εγω το kaspersky το "καλο" δεν θυμαμαι πως λεγεται...με τα 15 τοσα mb...Βρηκα μερικους ιους αλλα πως τους αφαιρω απο το συστημα μου?????Τι πρεπει να πατησω για να απομακρυνθουν?????Συγγνωμη για την αθλια κ χαζη ερωτηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Οκτώβριος 14, 2004 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Εχω το Kaspersky 5.0.156 και ειναι με διαφορα το καλυτερο που ειχα ποτε.Τα υπολοιπα κλασσικα θα φανε ιους και ουτε που θα το παρουν μυρωδια. Το Kaspersky παντα βρισκει αυτα που δεν επιασαν τα αλλα...επιπλεον ειναι και ελαφρυ στο συστημα και εχει updates 2-3 φορες την ημερα. Τι αλλο θελει κανεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Οκτώβριος 14, 2004 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Να σας προτεινω και το F-Secure? To οποιο εχει βγει το καλυτερο απο πολλα τεστ πανω σε A/V απο περιοδικα και απο site... http://www.virus.gr/fullxml/default.asp?id=86&mnu=86 http://www.virus.gr/fullxml/default.asp?id=76&mnu=76 Στο ενα ειναι 2ο και στο αλλο 1ο... Προσωπικα το εχω σε ενα απο τα 4 PC και απλα scannarω με αυτο τα αλλα... Για οποιον θελει να το παιζει κ SYSAdmin εxei και centralized management... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.