Jump to content

Ποιο εναλλακτικο antivirus?

konilio

Recommended Posts

To ΜαcAfee το θεωρώ πολύ αποτελεσματικό.Τον τελευταίο καιρό που το έχω έχει σβήσει όλους του ιούς που εμφανίστηκαν, κάτι που δεν το έκανε το Norton.Αρκετά αποτελεσματικό είναι και το AVG χωρίς όμως να είναι καλύτερο απο το ΜαcAfee .

Χρησιμοποιω το McAfee Viruscan σε συνδυασμο με το Firewall της ιδιας εταιριας, και ποτε μα ποτε δεν εχω κολλησει ειτε ιό, ειτε trojan. Και κατεβαζω full. Οχι μονο torrents αλλα και Kazza!

Αυτο που θελω να πω, ειναι οτι δεν μπορεις οτι 1 ειναι το καλυτερο. Ειναι συνδυασμος πολλων προγραμματων που σου δινουν μια πολυ καλη προστασια.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 12:06]

Αυτο που θελω να πω, ειναι οτι δεν μπορεις οτι 1 ειναι το καλυτερο. Ειναι συνδυασμος πολλων προγραμματων που σου δινουν μια πολυ καλη προστασια.

Ακριβώς αυτο:T:

Ο συνδυασμός ενός firewall + antispyware + antivirus είναι που θα φέρει ένα καλό απότέλεσμα προστασίας.

Κατι που ΠΡΕΠΕΙ να δειτε ειναι το bitdefender 8.0 pro plus me antivirus-firewall & antispam.

Το firewall εχει μεχρι και dial control!!!!Και ειναι παναλαφρο και βρισκει τα παντα χωρις να σερνεται το συστημα.

Επειδή βλέπω ότι πολλοί αναφέρονται στο kaspersky, ποιά έκδοσή του χρησιμοποιείτε?

Ρωτάω γιατί πρόσφατα είδα σε κάποιο site, αξιολόγηση κάποιων προγραμμάτων antivirus και στην πρώτη θέση είχε το kaspersky 4.5.0.58 αν θυμάμαι καλά

Παιδες περασα κ εγω το kaspersky το "καλο" δεν θυμαμαι πως λεγεται...με τα 15 τοσα mb...

Βρηκα μερικους ιους αλλα πως τους αφαιρω απο το συστημα μου?????

Τι πρεπει να πατησω για να απομακρυνθουν?????

Συγγνωμη για την αθλια κ χαζη ερωτηση...

Εχω το Kaspersky 5.0.156 και ειναι με διαφορα το καλυτερο που ειχα ποτε.Τα υπολοιπα κλασσικα θα φανε ιους και ουτε που θα το παρουν μυρωδια. Το Kaspersky παντα βρισκει αυτα που δεν επιασαν τα αλλα...επιπλεον ειναι και ελαφρυ στο συστημα και εχει updates 2-3 φορες την ημερα. Τι αλλο θελει κανεις ?

Να σας προτεινω και το F-Secure? To οποιο εχει βγει το καλυτερο απο πολλα τεστ πανω σε A/V

απο περιοδικα και απο site...

http://www.virus.gr/fullxml/default.asp?id=86&mnu=86

http://www.virus.gr/fullxml/default.asp?id=76&mnu=76

Στο ενα ειναι 2ο και στο αλλο 1ο...

Προσωπικα το εχω σε ενα απο τα 4 PC και απλα scannarω με αυτο τα αλλα...

Για οποιον θελει να το παιζει κ SYSAdmin εxei και centralized management... :cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.