konilio Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2004 Αναμεσα σε Kaspersky και Cyberscub ποιο να διαλεξω? Το mcafee 8.0 που εχω πλεον δεν μπορει να βγαλει το sdbot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 7, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Δεν μπορει? Εχω το Mcafee Viruscan και τo εσβησε μια χαρα! κανεις update συχνα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konilio Οκτώβριος 7, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Εκανα και σημερα update, καθε φορα το βρισκει, το διαγραφει και στην επομενη επανεκινηση το ξαναβρισκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 7, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 To Kaspersky εννοείται είναι καλύτερο απο το Μcafee και το άλλο το άγνωστό πως το πες Cyberscub????? Δες και εδώ www.virus.gr/english/fullxml/default.asp?id=67&mnu=67 Link to comment Share on other sites More sharing options...
las_kar_is Οκτώβριος 7, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Kaspersky και από μένα :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Οκτώβριος 7, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Kaspersky με τα χιλια!Πριν σβησεις τον ιο απενεργοποιησε το system restore και μετα κανε το σβησιμο γιατι καποιοι ιοι αποθηκευουν τον εαυτο τους και στην πρωτη επανεκκινηση ξεφυτρωνουν παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Οκτώβριος 7, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Παντως ακουσα καλα λογια για το norton 2005, κοιταξε το ισως.Το mcafee που εχεις παντως ειναι απο τα καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
las_kar_is Οκτώβριος 7, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Παντως ακουσα καλα λογια για το norton 2005, κοιταξε το ισως. Το mcafee που εχεις παντως ειναι απο τα καλυτερα Έχεις '' προηγούμενα '' με το Kaspersky ; Το έχεις δοκιμάσει και δεν σου άρεσε κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 7, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από konilio Εκανα και σημερα update, καθε φορα το βρισκει, το διαγραφει και στην επομενη επανεκινηση το ξαναβρισκει Κλασική μαμακία. Κι εγώ κάποτε (εν έτει 2001) είχα mcAfee και έκανε πάντα το ίδιο. Έλεγε οτι το διέγραψε κι όλα καλά κι όλα ωραία και την επόμενη φορά το ξανάδειχνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Οκτώβριος 7, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από las_kar_is Έχεις '' προηγούμενα '' με το Kaspersky ; Το έχεις δοκιμάσει και δεν σου άρεσε κάτι Γιατι ειπα πως εχω κατι με το kaspersky? Οχι δε το εχω δοκιμασει αρα πως να το προτεινω? Αυτα που ειπα ομως τα εχω. Το 2005 οχι αλλα και η Symantec και το Mcafee ειναι σταθερες αξιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
las_kar_is Οκτώβριος 7, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Γιατι ειπα πως εχω κατι με το kaspersky? Οχι δε το εχω δοκιμασει αρα πως να το προτεινω? Αυτα που ειπα ομως τα εχω. Το 2005 οχι αλλα και η Symantec και το Mcafee ειναι σταθερες αξιες Αν σου '' κάτσει '' δοκίμασε το Kaspersky , είναι πανάλαφρο και αξιόπιστο :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 7, 2004 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 20:53] Αυτα που ειπα ομως τα εχω. Το 2005 οχι αλλα και η Symantec και το Mcafee ειναι σταθερες αξιες Σταθερές αξίες. Χμ μηπώς επειδή είναι μεγάααααλες εταιρείες, με πολλά λεφτά για διαφημιστικές καμπάνιες και τα προιόντα τους τα ξέρουν και οι πέτρες Με την ίδια λογική και ο ie είναι σταθερή αξιά αλλα όλοι Firefox και opera βάξουν Η μόνη σταθερή αξία που βλέπω είναι :zzz: και η απόδειξη είναι το link πο έδωσα πιο πάνω. Kaspersky. απο προχτές που τον έβαλα βρήκε καμια 10αρια trojans που ο norton τα άφηνε στην υσηχία τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Οκτώβριος 7, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Εγώ το 2005 έχω το Norton και μου φένετε αρκετά καλο.... Αν και έχω την εντύπωση οτι μου κανει το σύστημα να ψιλοσέρνετε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Οκτώβριος 7, 2004 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Καταρχας δε σημαινει οτι εμπιστευομαι οποιο site δω μπροστα μου. Καταδευτερον δεν εχω δει καποιο καταστημα να πουλαει το προιον που λετε και κατα τριτον δε σημαινει επειδη βρηκε καποια που δε τα ειχε εντοπισει το Νορτον οτι ειναι καλυτερο. Ισως αν ειχες το Κ. και μετα εβαζες το Ν. αυτο να εβρισκε αλλα trojan.Υγ. και εννοειται πως οι περισσοτεροι εχουν I.E., αναλογικα παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 7, 2004 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Ν βρεις κάποιο κατάστημα να το πυλάει λίγο δύσκολο1. Είναι ρώσικη εταιρεία2. Δεν έχει τα λεφτά που έχει η symantecΑν δεν εμπιστέυεσαι το siteΓια κάνε μια αναζήτηση σε αυτό το forum και σε όποιο άλλο θες και δες τις γνώμες των χρηστών ειδικα για τον Norton . Τα ίδια έλεγα και γω πριν αλλά πείστικα για το αντίθετο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 7, 2004 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 21:08] Υγ. και εννοειται πως οι περισσοτεροι εχουν I.E., αναλογικα παντα Αυτο λέω και γω όπως ο ie και ο νορτον αλλα και ο Mcafee δεν είναι τα καλύτερα αλλα τα δημοφηλέστερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Οκτώβριος 7, 2004 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Oταν ειχα βγαλει το Νορτον μου κακοφανηκε αρχικα αλλα συνηθησα γρηγορα διαφορα αλλα antivirus. Οταν ομως δοκιμασα Firefox κτλ μου εσπασαν κυριολεκτικα τα νευρα!Δεν εμπιστευομαι site γενικα για αγορες, αν παντως το βρω σε καταστημα μπορει να το αγορασω γιατι σε λιγο θα το χρειαστωΑστειο ονομα εχει παντως! kasper + sky = kaspersky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Οκτώβριος 7, 2004 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Δοκιμασε το norton η καποιο αλλο που σου προτεινουν τα παιδια δεν εχω χρησιμοποιησει και παρα πολλα antivirus οπως βλεπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 7, 2004 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 www.free-av.com To καλυτερο........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Οκτώβριος 7, 2004 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 THE BEST OF THE BEST ANTIVIR XPhttp://www.free-av.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.