Jump to content

Ποιο εναλλακτικο antivirus?

konilio

Recommended Posts

Kaspersky με τα χιλια!Πριν σβησεις τον ιο απενεργοποιησε το system restore και μετα κανε το σβησιμο γιατι καποιοι ιοι αποθηκευουν τον εαυτο τους και στην πρωτη επανεκκινηση ξεφυτρωνουν παλι.

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

Παντως ακουσα καλα λογια για το norton 2005, κοιταξε το ισως.

Το mcafee που εχεις παντως ειναι απο τα καλυτερα

Έχεις '' προηγούμενα '' με το Kaspersky ; Το έχεις δοκιμάσει και δεν σου άρεσε κάτι :hmm:

Αρχική απάντηση από konilio

Εκανα και σημερα update, καθε φορα το βρισκει, το διαγραφει και στην επομενη επανεκινηση το ξαναβρισκει

Κλασική μαμακία. Κι εγώ κάποτε (εν έτει 2001) είχα mcAfee και έκανε πάντα το ίδιο. Έλεγε οτι το διέγραψε κι όλα καλά κι όλα ωραία και την επόμενη φορά το ξανάδειχνε...

Αρχική απάντηση από las_kar_is

Έχεις '' προηγούμενα '' με το Kaspersky ; Το έχεις δοκιμάσει και δεν σου άρεσε κάτι :hmm:

Γιατι ειπα πως εχω κατι με το kaspersky? :p

Οχι δε το εχω δοκιμασει αρα πως να το προτεινω?:blink:

Αυτα που ειπα ομως τα εχω. Το 2005 οχι αλλα και η Symantec και το Mcafee ειναι σταθερες αξιες

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

Γιατι ειπα πως εχω κατι με το kaspersky? :p

Οχι δε το εχω δοκιμασει αρα πως να το προτεινω?:blink:

Αυτα που ειπα ομως τα εχω. Το 2005 οχι αλλα και η Symantec και το Mcafee ειναι σταθερες αξιες

Αν σου '' κάτσει '' δοκίμασε το Kaspersky , είναι πανάλαφρο και αξιόπιστο :T: :hi:

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 20:53]

Σταθερές αξίες. Χμ μηπώς επειδή είναι μεγάααααλες εταιρείες, με πολλά λεφτά για διαφημιστικές καμπάνιες και τα προιόντα τους τα ξέρουν και οι πέτρες

Με την ίδια λογική και ο ie είναι σταθερή αξιά αλλα όλοι Firefox και opera βάξουν

Η μόνη σταθερή αξία που βλέπω είναι:zzz: :zzz: :zzz:

και η απόδειξη είναι το link πο έδωσα πιο πάνω.

Kaspersky. απο προχτές που τον έβαλα βρήκε καμια 10αρια trojans που ο norton τα άφηνε στην υσηχία τους.

Καταρχας δε σημαινει οτι εμπιστευομαι οποιο site δω μπροστα μου. Καταδευτερον δεν εχω δει καποιο καταστημα να πουλαει το προιον που λετε και κατα τριτον δε σημαινει επειδη βρηκε καποια που δε τα ειχε εντοπισει το Νορτον οτι ειναι καλυτερο. Ισως αν ειχες το Κ. και μετα εβαζες το Ν. αυτο να εβρισκε αλλα trojan.

Υγ. και εννοειται πως οι περισσοτεροι εχουν I.E., αναλογικα παντα

Ν βρεις κάποιο κατάστημα να το πυλάει λίγο δύσκολο

1. Είναι ρώσικη εταιρεία

2. Δεν έχει τα λεφτά που έχει η symantec

Αν δεν εμπιστέυεσαι το site

Για κάνε μια αναζήτηση σε αυτό το forum και σε όποιο άλλο θες και δες τις γνώμες των χρηστών ειδικα για τον Norton . Τα ίδια έλεγα και γω πριν αλλά πείστικα για το αντίθετο.

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 21:08]

Υγ. και εννοειται πως οι περισσοτεροι εχουν I.E., αναλογικα παντα

Αυτο λέω και γω όπως ο ie και ο νορτον αλλα και ο Mcafee δεν είναι τα καλύτερα αλλα τα δημοφηλέστερα.

Oταν ειχα βγαλει το Νορτον μου κακοφανηκε αρχικα αλλα συνηθησα γρηγορα διαφορα αλλα antivirus.

Οταν ομως δοκιμασα Firefox κτλ μου εσπασαν κυριολεκτικα τα νευρα!

Δεν εμπιστευομαι site γενικα για αγορες, αν παντως το βρω σε καταστημα μπορει να το αγορασω γιατι σε λιγο θα το χρειαστω

Αστειο ονομα εχει παντως! kasper + sky = kaspersky!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.