deninho Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2013 έχει κανείς εμπειρία από το computer beast; και από αγορές και από θέματα service/rma; Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Νοέμβριος 12, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2013 έχω ψωνίσει 2-3 φορές με ποσά 50€ - 150€ και με παράδοση στον χώρο που ήθελα. Πρόβλημα δεν αντιμετώπισα. Ότι αγόρασα ήταν με παραγγελία σε 2-3 εργάσιμες και στην ώρα τους. Όλα αυτά προ εξαμήνου+. rma δεν γνωρίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 12, 2013 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2013 Το σιγουρο ειναι οτι ειναι ολα δικης τους εισαγωγης...Κατι αλλο δεν ξερω και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 12, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2013 Το Antec 850watt πηρα απο εκει και ολα μια χαρα. Τωρα απο service δεν ξερω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 12, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2013 Δικής τους εισαγωγής από που; Θέλω να παραγγείλω ένα τροφοδοτικό Be Quiet! και θέλω να ξέρω τι να περιμένω αν κάτσει στραβή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 12, 2013 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2013 Ειχα ρωτησει και μου ειχαν πει οτι τα φερνουν απο Ευρωπη αλλα δεν ηξερε η τυπισσα συγκεκριμενα. Για μια μητρικη ειχα ρωτησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elenop Νοέμβριος 12, 2013 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2013 Είχα ψωνίσει και γω παλαιότερα από αυτούς με κάτι μικροποσά και δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα ή καθυστέρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 12, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2013 την έκανα την παραγγελία, κι ο θεός βοηθός. και στο skroutz θετικά πράγματα λένε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Νοέμβριος 12, 2013 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2013 Και εγώ είχα πατραγγείλει μια μητρική και κάτι μνήμες. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Από rma δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Πάντως νομίζω ότι όλα είναι από τις επίσημες αντιπροσωπείες Ελλάδα οπότε λογικά δεν θα έχει κάποιο θέμα. Σίγουρα από Π είναι καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Νοέμβριος 12, 2013 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2013 καλο μαγαζακι, ειχα παρει μια zotac καρτα γραφικων καθως ειναι οι μονοι που τις φερνουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Νοέμβριος 13, 2013 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2013 Είναι απαράδεκτο. Δυο μηνες για ενα φλασακι εμένα. Ο στελαρας η ο σοφος παραπανω απο δυο μηνες για μητρική. Κάπου το συζηταγαμε παλιοτερα. Και ο [MENTION=2053]junior[/MENTION]21 είχε πρόβλημα αν δεν κάνω λάθος. Μάκαρι να μην σου παρουσιασει πρόβλημα γιατί αλλιως..! Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 13, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2013 2 μήνες για rma; οκ... Απευθείας στην εταιρεία πάμε λοιπόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 14, 2013 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2013 Είναι απαράδεκτο. Δυο μηνες για ενα φλασακι εμένα. Ο στελαρας η ο σοφος παραπανω απο δυο μηνες για μητρική. Κάπου το συζηταγαμε παλιοτερα. Και ο @junior21 είχε πρόβλημα αν δεν κάνω λάθος. Μάκαρι να μην σου παρουσιασει πρόβλημα γιατί αλλιως..! Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 παρων... μονο ενα case ειχα παρει απο κει αρα, δεν ξερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Νοέμβριος 14, 2013 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2013 την έκανα την παραγγελία, κι ο θεός βοηθός. και στο skroutz θετικά πράγματα λένε.Exει θετικα γιατί ήταν οι πρώτοι που είχαν φέρει αντιγραφικό για τα παιχνίδια του 360.Το ihas,θυμαμαι ειχε παρει φωτια το μαγαζι και σε πολυ καλη τιμη.Κανενα παραπονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stevedri Νοέμβριος 14, 2013 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2013 ειχα παρει την μιτρικη μου msi x79 gd65 απο κει και ηθελε update το Bios με ι7 3930κ c1 . οι ανθρωποι δεν ειχαν τον συγκεκριμενο επεξεργαστη και προθημοποιηθηκαν να στειλουν την μιτρικη στην οκταμπιτ να την αναβαθμισουν εκεινοι.στην οκταβιτ μου χαλασαν την μιτρικη λεγοντας οτι τα pin της μιτρικης ηταν στραβα και οτι ετσι την παραλαβαν (μαλλον δεν ηθελαν να ασχοληθουν , η δεν ηθελαν να ανοιξουν την συσκευασια ενος cpu που κοστιζει αρκετα λεφτα) . παρολα αυτα η computer beast δεν με αφησε ετσι. εστειλε γερμανια την μιτρικη και μου καναν αντικατασταση. οποτε μονο καλα λογια για computer beast και τα χειροτερα απο οκταμπιτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.