Jump to content

Computer beast

deninho

Recommended Posts

έχω ψωνίσει 2-3 φορές με ποσά 50€ - 150€ και με παράδοση στον χώρο που ήθελα. Πρόβλημα δεν αντιμετώπισα. Ότι αγόρασα ήταν με παραγγελία σε 2-3 εργάσιμες και στην ώρα τους.

Όλα αυτά προ εξαμήνου+.

rma δεν γνωρίζω.

Και εγώ είχα πατραγγείλει μια μητρική και κάτι μνήμες. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Από rma δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Πάντως νομίζω ότι όλα είναι από τις επίσημες αντιπροσωπείες Ελλάδα οπότε λογικά δεν θα έχει κάποιο θέμα. Σίγουρα από Π είναι καλύτερο.

Είναι απαράδεκτο. Δυο μηνες για ενα φλασακι εμένα. Ο στελαρας η ο σοφος παραπανω απο δυο μηνες για μητρική. Κάπου το συζηταγαμε παλιοτερα. Και ο [MENTION=2053]junior[/MENTION]21 είχε πρόβλημα αν δεν κάνω λάθος. Μάκαρι να μην σου παρουσιασει πρόβλημα γιατί αλλιως..!

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Είναι απαράδεκτο. Δυο μηνες για ενα φλασακι εμένα. Ο στελαρας η ο σοφος παραπανω απο δυο μηνες για μητρική. Κάπου το συζηταγαμε παλιοτερα. Και ο @junior21 είχε πρόβλημα αν δεν κάνω λάθος. Μάκαρι να μην σου παρουσιασει πρόβλημα γιατί αλλιως..!

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

παρων... μονο ενα case ειχα παρει απο κει

αρα, δεν ξερω :hehe:

την έκανα την παραγγελία, κι ο θεός βοηθός. και στο skroutz θετικά πράγματα λένε.

Exει θετικα γιατί ήταν οι πρώτοι που είχαν φέρει αντιγραφικό για τα παιχνίδια του 360.Το ihas,θυμαμαι ειχε παρει φωτια το μαγαζι και σε πολυ καλη τιμη.Κανενα παραπονο.

ειχα παρει την μιτρικη μου msi x79 gd65 απο κει και ηθελε update το Bios με ι7 3930κ c1 . οι ανθρωποι δεν ειχαν τον συγκεκριμενο επεξεργαστη και προθημοποιηθηκαν να στειλουν την μιτρικη στην οκταμπιτ να την αναβαθμισουν εκεινοι.

στην οκταβιτ μου χαλασαν την μιτρικη λεγοντας οτι τα pin της μιτρικης ηταν στραβα και οτι ετσι την παραλαβαν (μαλλον δεν ηθελαν να ασχοληθουν , η δεν ηθελαν να ανοιξουν την συσκευασια ενος cpu που κοστιζει αρκετα λεφτα) . παρολα αυτα η computer beast δεν με αφησε ετσι. εστειλε γερμανια την μιτρικη και μου καναν αντικατασταση. οποτε μονο καλα λογια για computer beast και τα χειροτερα απο οκταμπιτ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.