Nos-Dio Οκτώβριος 7, 2004 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Πλεον πολυ λιγοι εχουν κουτι με λιγοτερο απο 5-6 bay.....Το βαζεις καπου κ εισαι ΟΚ. Θες και πιο καλη μαγκια? Βαζεις και εναν HDD Cooler απο κατω κ εισαι κομπλε ! εγω εχω με 4...και δεν ειναι μουφια το κουτι μουτο καλυτερο για τανκ ειναι ενα μικρο reserator,θα σπερνει ενα χαλκινο τανκ με fins! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Οκτώβριος 7, 2004 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 ενα και για μενα unseen Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 7, 2004 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Ένα και για μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 8, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 ρε σεις δεν το εβαλα μονιμα... για την φωτογραφιση το εβαλα αναμεσα απο δυο drives για να δειτε πως ειναι... εκτος αυτου το συγκεκριμενο pc ειναι μονο για benchmark και τα drives δεν τα συνδεω σχεδον ποτε. @george Τα φτιαχνει ενας φιλος... @fanis Tα περιμενα κανα μηνα επειδη ηταν λιγα αν μαζευτουν περισσοτερα μου ειπε μεσα σε μια βδομαδα θα ειναι ετοιμα. Οσο για τις τρυπες λυνετε πολυ ευκολα κανοντας τεσσερις μικρες τρυπες των ~2χιλιστων με ενα dremel. Τον ειπα να μην τις κανει για να τις κανω εγω. Λοιπον μεχρι στιγμης εχουν μαζευτει 4 συν 2 ακομη που θελω εγω. Ειναι ξεφτιλα πιστευω 18ευρωπουλα... σε σχεση με το ποσο εχουν αν τα αγορασεις απ'εξω γιαυτο λεω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tig@s Οκτώβριος 8, 2004 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Ένα και για μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Οκτώβριος 8, 2004 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Με μία μπλε λάμπα πρέπει να γίνεται πολυ ωραίο το διάφανο τανκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 8, 2004 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Και να μπει κανα UV Additive, ε ??? Θα μαμει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 8, 2004 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Φτιάξε ένα κιλό Unseen Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Οκτώβριος 8, 2004 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Ti χωρητικοτητας ειναι αυτο το τανκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 8, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 δεν το μετρησα... Προσπαθησα να φτιαχτει οσο το δυνατον πιο ομοιο με αυτο http://www.frozencpu.com/cgi-bin/fr.../ex-res-09.htmlτο εδωσα και το λινκ στο πρωτο ποστ. οτι πληροφοριες εχει εκει ειναι παρομοιες με το δικο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 8, 2004 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από unseen δεν το μετρησα... Τις διαστάσεις τις ξέρεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Οκτώβριος 8, 2004 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Γεμιζει με μισο λιτρο? Λιγοτερο- περισσοτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Οκτώβριος 8, 2004 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 ...unseen και για μενα ενα plzzz σε διαφανο ....αλλα το θελω με ρακορ 3/8 γινεται??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 8, 2004 Author #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 θα το μετρησω και θα σας πω... @mortis θα το παλεψουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Οκτώβριος 8, 2004 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 ενα και για μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Οκτώβριος 8, 2004 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 A ρε unseen παλι ζωγραφισες βαλτος εισαι να μας βαλεις φυλακη μου φαινεται!!Ευτυχως που πηρα το chiller απο τον virus και δεν μπαινω σε τετοιους πειρασμους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 8, 2004 Author #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raid Οκτώβριος 10, 2004 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 Και εγώ ένα παρακαλώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 11, 2004 Author #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Εχουμε και λεμε...Αυτοι που ζητησαν: YdinopoulosdigitronoverclockedJimkTig@smortisboyChros26Raidθα παω να φιξαρω τιμη και σας ενημερωνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 11, 2004 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.