Nos-Dio Οκτώβριος 7, 2004 #21 Οκτώβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Πλεον πολυ λιγοι εχουν κουτι με λιγοτερο απο 5-6 bay.....Το βαζεις καπου κ εισαι ΟΚ. Θες και πιο καλη μαγκια? Βαζεις και εναν HDD Cooler απο κατω κ εισαι κομπλε ! εγω εχω με 4...και δεν ειναι μουφια το κουτι μουτο καλυτερο για τανκ ειναι ενα μικρο reserator,θα σπερνει ενα χαλκινο τανκ με fins!
unseen Οκτώβριος 8, 2004 Author #24 Οκτώβριος 8, 2004 ρε σεις δεν το εβαλα μονιμα... για την φωτογραφιση το εβαλα αναμεσα απο δυο drives για να δειτε πως ειναι... εκτος αυτου το συγκεκριμενο pc ειναι μονο για benchmark και τα drives δεν τα συνδεω σχεδον ποτε. @george Τα φτιαχνει ενας φιλος... @fanis Tα περιμενα κανα μηνα επειδη ηταν λιγα αν μαζευτουν περισσοτερα μου ειπε μεσα σε μια βδομαδα θα ειναι ετοιμα. Οσο για τις τρυπες λυνετε πολυ ευκολα κανοντας τεσσερις μικρες τρυπες των ~2χιλιστων με ενα dremel. Τον ειπα να μην τις κανει για να τις κανω εγω. Λοιπον μεχρι στιγμης εχουν μαζευτει 4 συν 2 ακομη που θελω εγω. Ειναι ξεφτιλα πιστευω 18ευρωπουλα... σε σχεση με το ποσο εχουν αν τα αγορασεις απ'εξω γιαυτο λεω...
antonisk7 Οκτώβριος 8, 2004 #26 Οκτώβριος 8, 2004 Με μία μπλε λάμπα πρέπει να γίνεται πολυ ωραίο το διάφανο τανκ.
unseen Οκτώβριος 8, 2004 Author #30 Οκτώβριος 8, 2004 δεν το μετρησα... Προσπαθησα να φτιαχτει οσο το δυνατον πιο ομοιο με αυτο http://www.frozencpu.com/cgi-bin/fr.../ex-res-09.htmlτο εδωσα και το λινκ στο πρωτο ποστ. οτι πληροφοριες εχει εκει ειναι παρομοιες με το δικο μου.
DJD Οκτώβριος 8, 2004 #31 Οκτώβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από unseen δεν το μετρησα... Τις διαστάσεις τις ξέρεις;
mortisboy Οκτώβριος 8, 2004 #33 Οκτώβριος 8, 2004 ...unseen και για μενα ενα plzzz σε διαφανο ....αλλα το θελω με ρακορ 3/8 γινεται???
unseen Οκτώβριος 8, 2004 Author #34 Οκτώβριος 8, 2004 θα το μετρησω και θα σας πω... @mortis θα το παλεψουμε...
hellrider Οκτώβριος 8, 2004 #36 Οκτώβριος 8, 2004 A ρε unseen παλι ζωγραφισες βαλτος εισαι να μας βαλεις φυλακη μου φαινεται!!Ευτυχως που πηρα το chiller απο τον virus και δεν μπαινω σε τετοιους πειρασμους!!!
unseen Οκτώβριος 11, 2004 Author #39 Οκτώβριος 11, 2004 Εχουμε και λεμε...Αυτοι που ζητησαν: YdinopoulosdigitronoverclockedJimkTig@smortisboyChros26Raidθα παω να φιξαρω τιμη και σας ενημερωνω...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.