Jump to content

Sexy tanks!!!

unseen

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Πλεον πολυ λιγοι εχουν κουτι με λιγοτερο απο 5-6 bay.....Το βαζεις καπου κ εισαι ΟΚ. Θες και πιο καλη μαγκια? Βαζεις και εναν HDD Cooler απο κατω κ εισαι κομπλε !

εγω εχω με 4...και δεν ειναι μουφια το κουτι μου

το καλυτερο για τανκ ειναι ενα μικρο reserator,θα σπερνει ενα χαλκινο τανκ με fins!

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

ρε σεις δεν το εβαλα μονιμα... για την φωτογραφιση το εβαλα αναμεσα απο δυο drives για να δειτε πως ειναι... εκτος αυτου το συγκεκριμενο pc ειναι μονο για benchmark και τα drives δεν τα συνδεω σχεδον ποτε.

@george Τα φτιαχνει ενας φιλος...

@fanis Tα περιμενα κανα μηνα επειδη ηταν λιγα αν μαζευτουν περισσοτερα μου ειπε μεσα σε μια βδομαδα θα ειναι ετοιμα.

Οσο για τις τρυπες λυνετε πολυ ευκολα κανοντας τεσσερις μικρες τρυπες των ~2χιλιστων με ενα dremel. Τον ειπα να μην τις κανει για να τις κανω εγω.

Λοιπον μεχρι στιγμης εχουν μαζευτει 4 συν 2 ακομη που θελω εγω. Ειναι ξεφτιλα πιστευω 18ευρωπουλα... σε σχεση με το ποσο εχουν αν τα αγορασεις απ'εξω γιαυτο λεω... :)

δεν το μετρησα... Προσπαθησα να φτιαχτει οσο το δυνατον πιο ομοιο με αυτο http://www.frozencpu.com/cgi-bin/fr.../ex-res-09.html

το εδωσα και το λινκ στο πρωτο ποστ. οτι πληροφοριες εχει εκει ειναι παρομοιες με το δικο μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.