Jump to content

update bios fail

Gigi106

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα! ειμαι νεος εδω και θελω λιγο τα φωτα σας μετα απο μια βδομαδα που παλεβω με το προβλημα του υπολογιστη.

Εχω μια μητρικη σχετικα παλια μια AsRock 4core1600Twins-P35.Το προβλημα ξεκινησε οταν αποφασησα να παρω μια καλητερη RAM, πειρα λοιπον μια Hyper-X Kingston 4gb DDR3 PC3-12800 1600MHZ 240-pin DIMM.οταν την εβαλα πανω δεν ανοιγε η οθονη οποτε επειδει μου εχει ξανατυχη ειπα να κανω update το bios μπεικα στην σελιδα της μητρικης και κατεβασα την επομενη εκδοση απο αυτη που ειχα. online update ολα οκ μου ειπε κανει restart μου κολαει στην μαυρη οθονη που λεει American Megatrends check ram ktl.....Το πρωτο φλας Screen δηλαδη με το που πατας το κουμπι για να ανοιξει! εχω δοκιμασει τα παντα νομιζω δηλαδη αν και σημερα μου εβγαλε επιλογη να πατησω F2 για να μπω στο bios αλλα την εχασα απο βλακια μου. Τι αλλο να κανω?? Εχει καποιος να μου προτεινει κατι??:...::...::...::...:

Ή η μητρική σου έχει πρόβλημα, ή η μνήμη. Βάλε πάνω την παλιά μνήμη και δες αν δουλεύει. Δοκίμασε να ξεκινήσεις το PC χωρίς καθόλου μνήμη, και δες αν διαμαρτύρεται αμέσως η μητρική με διάφορα μπιιιιιιπ. Επίσης όταν το κάνεις αυτό ξήλωσε ότι άλλο έχεις πάνω, κάρτα γραφικών, σκληρούς κλπ., ώστε να αποκλείσεις πιθανότητες αυτά να έχουν πρόβλημα, και μετά βάζε ένα ένα πάνω στη μητρική.

Δεν είναι τίποτα. Αν κάνεις update το BIOS στην πρώτη εκκίνηση βλέπει ότι δεν ταιριάζει το checksum και τα settings είτε γυρίζουν σε default είτε σου προτύνει με κάποιο Functio Key να μπεις στο BIOS και να αλλάξεις τις ρυθμίσεις. Αν με default settings δεν παίζουν οι μνήμες ή έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις σε χρονισμό/ρεύμα ή υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας - ελαττωματικών μνημών. Ρίξε μια ματιά και στο manual της μητρικής online να δεις τι παίζει στις μνήμες και τι υποστηρίζει.

Βγάλε πρώτα την μπαταρία κα άφησε το μηχάνημα για 10 λεπτά χωρίς ρεύμα.Μετά βάλε την μπαταρία στην τέση τις και δοκίμασε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.