Myralis Φεβρουάριος 10, 2014 #141 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Και αντισεισμικός και αντισυστημικός δηλαδή :hehe:.. μπράβο! Βρες τον εσύ εγώ έχω μιλήσει με αυτούς. Εγώ είμαι ανοιχτός να μιλήσω με όλους. Ένα είναι σίγουρο.... επιστημονικά θα φάνε τάπα. Απλά αυτές δεν είναι απαντήσεις, είπες ότι τον βρήκες, πες μας ποιος είναι να ξέρουμε.. Ποιος θα φάει τάπα από ποιον? από εσένα επιστημονικά δεν θα φάει τάπα κανείς. Aν θέλεις τον μεγαλύτερο επιστήμονα του κόσμου να ασχοληθεί μαζί σου, θα πρέπει να είσαι επιστήμονας, όχι "μέτρησα ότι εκανε 3 πέρα-δώθε το δευτερόλεπτο" ή " κατέστρεψα την μισή κατασκευή για να την ρίξω και δεν πέφτει!" και όπως σου είπα, δεν θα τον βρεις εδώ. Μπράβο σου, τρομερή κατασκευή, συγχαρητήρια, αλλά οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν είμαστε πολιτικοί μηχανικοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickzzz Φεβρουάριος 10, 2014 #142 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 #83 είναι ο καθηγητής από το Berkeley.Βέβαια γιατί δεν συζητάει με αυτόν και ζαλίζει μπάλες σε όλα τα forums (fora?) του ελληνικού ίντερνετ είναι ένα θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seismic Φεβρουάριος 16, 2014 Author #143 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Εγώ τι κάνω με την ευρεσιτεχνία μου? Προσπαθώ να καταρρίψω τη σύγχρονη μηχανική με αυτό το "πείραμα" ? Το πιστεύω αυτό? Αν υποθέσουμε ότι κατασκευάζουμε τελείως άκαμπτες κατασκευές προτεταμένες με το έδαφος ....ναι αυτό τα αλλάζει όλα. Τέτοια κατασκευή είναι αυτή Αν όμως θέλουμε να προσαρμοστούμε με τους υπάρχοντες κανονισμούς Ευρωκώδικα 2 και 8, τότε προτείνω μία άλλη μέθοδο που είναι μεν στα πρότυπα του Ευρωκώδικα και του ΚΑΝ.ΕΠΕ αλλά εγώ βελτιώνω τους δείκτες που προσπαθούν να βελτιώσουν παγκοσμίως, ...αφάνταστα πιο πολύ, με αυτή την μέθοδο Αυτοί οι δείκτες είναι 1) Των πλάστιμων περιοχών, 2) Των πλαστικών ζωνών, 3) Της στρεπτικής ακαμψίας των ασύμμετρων κατασκευών? 4) Βελτιώνει την αντοχή του υποστυλώματος ως προς τις τέμνουσες και την τέμνουσα βάσης. 5) Αυξάνει την ενεργό διατομή των υποστυλωμάτων 6) Βελτιώνει τον λοξό εφελκυσμό. 7) Μειώνει την μετατόπιση του κόμβου της ανώτατης στάθμης, και τις παραμορφώσεις του φέροντα. Μειώνει την ιδιοσυχνότητα εδάφους κατασκευής 9) Βοηθάει στην αποφυγή του μηχανισμού ορόφου 10) Απαλείφει το πρόβλημα της ανεπαρκούς συνάφειας σκυροδέματος και χάλυβα. 11) Εξασφαλίζει ισχυρότερη θεμελίωση. 12) Αυξάνει την απόσβεση των σεισμικών φορτίσεων η οποία οδηγεί σε μείωση της απόκρισης. 13) Ο μηχανισμός βελτιώνει αυτόματα την έρπη του τένοντα που παρατηρείται κατά την μακροχρόνια τάνυση, καθώς και την συνάφεια της πάκτωσης μεταξύ κατασκευής και εδάφους, η οποία κινδυνεύει να χαλαρώσει λόγο συνεχών φορτίσεων μεγάλης διάρκειας και πολλών κύκλων φόρτισης, όπως είναι οι σεισμοί. Το πάρα πάνω μοντέλο του κυρίου Κ. Τσώνου, καθώς και αυτό το μοντέλο που πειραματίζεται η ερευνητική ομάδα της NEES σε αυτό το βίντεο ... προσπαθούν να πετύχουν δύο πράγματα. Ο κύριος Κ. Τσώνος προσπαθεί να μεταφέρει την αστοχία στις δοκούς ώστε να προστατέψει τις κολόνες και να μην έχουμε γενική κατάρρευση. ( πλαστική ζώνη ) Η NEES προσπαθεί να κατασκευάσει ευέλικτους κόμβους αφενός, τόσο στην θέση των δοκών, όσο και στην θέση του κομβικού σημείου της κοιτόστρωσης με το υποστύλωμα, ώστε να απελευθερώσει σεισμική ενέργεια. Για αυτούς που λένε ότι δεν ξέρω, θα προσπαθήσω να τους εξηγήσω τι κάνω εγώ, δηλαδή πια μέθοδο αντισεισμικού σχεδιασμού χρησιμοποιώ ώστε να εξαλείψω τους κινδύνους που προσπαθούν να εξαλείψουν οι πάρα πάνω ερευνητικές ομάδες του κυρίου Κ. Τσώνου, και της NEES. O κύριος Κ. Τσώνος προσπαθεί να αστοχήσει η δοκός δημιουργώντας τις πλαστικές ζώνες πάνω στις δοκούς ώστε να εκτονωθεί η ενέργεια του σεισμού. Η δική μου πρόταση είναι να ξεχωρίσουμε τις πλάστιμες κολόνες από τις άκαμπτες προτεταμένες με το έδαφος με την παρεμβολή σεισμικού αρμού. Με αυτήν την μέθοδο, ο σεισμικός αρμός είναι αυτός που υποδέχεται την φόρτιση του σεισμού και την εκτονώνει, παίζοντας τον ρόλο που παίζει η πλαστική ζώνη του κυρίου Κ. Τσώνου. Η διαφορά των δύο συστημάτων είναι ότι το ένα αστοχεί, ενώ το άλλο δεν παθαίνει τίποτα. Η NEES προσπαθεί να ξεχωρίσει στους κόμβους την δοκό και το υποστύλωμα, ώστε να εκτονώσει την ενέργεια του σεισμού στα κομβικά σημεία. Το ίδιο κάνω και εγώ με τον σεισμικό αρμό που τοποθετώ http://s5.postimg.org/rllh3dhzb/002.jpg Μάλιστα εγώ προχωρώ περισσότερο από την NEES προσπαθώντας να εξασφαλίσω μία ελεγχόμενη παραμόρφωση του φέροντα, ώστε αυτή να μην είναι έξω από τα όρια διαρροής. Αυτό το πετυχαίνω με το άκαμπτο προτεταμένο φρεάτιο το οποίο έχει τον ρόλο του ρυθμιστή της παραμόρφωσης του πλάστιμου φορέα. Εγώ μπορώ να πω στην NEES ....BUILDING IT BETTER!!! Περισσότερα http://www.green-e.gr/m/listing/view/-Antiseismiko-systhma Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Φεβρουάριος 16, 2014 #144 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 εγώ δεν καταλαβαίνω τι σκ@τά θέλεις να αποδείξεις σε ένα forum που ασχολείται με υπολογιστές?και εκτος από το πως είσαι spamer μέχρι εκεί που δεν πάει... μας έχεις σπάσει τα @@ μας με το πως θα βρεθούμε κάτω από τα ερείπια, και θα πεθάνουμε και πως είσαι ο σωτήρας μας......man, σοβαρά τώρα, ξεκαβάλα το καλάμι & τραβα κάπου που να σε παίρνει. γιατί εδώ το μονο που είσαι, είναι ένας spamer Link to comment Share on other sites More sharing options...
seismic Φεβρουάριος 16, 2014 Author #145 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 εγώ δεν καταλαβαίνω τι σκ@τά θέλεις να αποδείξεις σε ένα forum που ασχολείται με υπολογιστές?και εκτος από το πως είσαι spamer μέχρι εκεί που δεν πάει... μας έχεις σπάσει τα @@ μας με το πως θα βρεθούμε κάτω από τα ερείπια, και θα πεθάνουμε και πως είσαι ο σωτήρας μας......man, σοβαρά τώρα, ξεκαβάλα το καλάμι & τραβα κάπου που να σε παίρνει. γιατί εδώ το μονο που είσαι, είναι ένας spamer Δεν σου επιτρέπω να μου πεις εσύ ποιος είμαι εγώ.Αν θες εσύ πάρε τα κουβαδάκια σου και πήγαινε σε άλλη παραλία. Αυτή η παραλία είναι δική μου και κολυμπάει όποιος θέλει.Σε ένα φόρουμ Η/Υ ασχολούνται και το διαβάζουν και μηχανικοί οι οποίοι δουλεύουν στα δάκτυλά τους προγράμματα πολιτικού μηχανικού.Αν εσύ θέλεις τον Η/Υ για κάτι άλλο, μην παρακολουθείς το θέμα.Τι είναι spamer ξέρεις?spamer είναι αυτός που κάνει copy τους άλλους.Εγώ ότι γράφω είναι δικό μου και μάλιστα προιόν εφαρμοσμένης έρευνας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Φεβρουάριος 16, 2014 #146 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Δεν σου επιτρέπω να μου πεις εσύ ποιος είμαι εγώ.Αν θες εσύ πάρε τα κουβαδάκια σου και πήγαινε σε άλλη παραλία. Αυτή η παραλία είναι δική μου και κολυμπάει όποιος θέλει.Σε ένα φόρουμ Η/Υ ασχολούνται και το διαβάζουν και μηχανικοί οι οποίοι δουλεύουν στα δάκτυλά τους προγράμματα πολιτικού μηχανικού.Αν εσύ θέλεις τον Η/Υ για κάτι άλλο, μην παρακολουθείς το θέμα.Τι είναι spamer ξέρεις?spamer είναι αυτός που κάνει copy τους άλλους.Εγώ ότι γράφω είναι δικό μου και μάλιστα προιόν εφαρμοσμένης έρευνας.Άνθρωπος που κάθε λίγο και λιγάκι πετάει ατάκες του τύπου χωρίς εμενα θα βρεθούν τα παιδιά σας κάτω από ερείπια και θα διαλυθούν τα σπίτια σας και θα είστε κάτω από ερείπια e.t.c.Το λιγότερο είναι ο απόλυτος κανένας στο επίπεδο επαγγελματισμού.άμα ήσουν 15 χρόνον, θα το συζητούσαμε... τώρα είσαι κανένας Link to comment Share on other sites More sharing options...
seismic Φεβρουάριος 16, 2014 Author #147 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Άνθρωπος που κάθε λίγο και λιγάκι πετάει ατάκες του τύπου χωρίς εμενα θα βρεθούν τα παιδιά σας κάτω από ερείπια και θα διαλυθούν τα σπίτια σας και θα είστε κάτω από ερείπια e.t.c.Το λιγότερο είναι ο απόλυτος κανένας στο επίπεδο επαγγελματισμού.άμα ήσουν 15 χρόνον, θα το συζητούσαμε... τώρα είσαι κανέναςΦίλε μου Ποτέ μου δεν μετάνιωσα για κάτι που δεν έκανα.Αν νομίζεις ότι αυτά που λέω είναι αστεία και γράφω μόνο σε φόρουμ με Η/Υ κάνεις λάθος.Δες με και εδώ...τώρα the importance of dynamic behavior of structures for a structural engineer. | LinkedInΕίμαι ο Γιάννης Λυμπέρης εκεί μέσα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Φεβρουάριος 16, 2014 #148 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Φίλε μου Ποτέ μου δεν μετάνιωσα για κάτι που δεν έκανα.Αν νομίζεις ότι αυτά που λέω είναι αστεία και γράφω μόνο σε φόρουμ με Η/Υ κάνεις λάθος.Δες με και εδώ...τώρα the importance of dynamic behavior of structures for a structural engineer. | LinkedInΕίμαι ο Γιάννης Λυμπέρης εκεί μέσα..Άνθρωπος που κάθε λίγο και λιγάκι πετάει ατάκες του τύπου χωρίς εμενα θα βρεθούν τα παιδιά σας κάτω από ερείπια και θα διαλυθούν τα σπίτια σας και θα είστε κάτω από ερείπια e.t.c.Το λιγότερο είναι ο απόλυτος κανένας στο επίπεδο επαγγελματισμού.άμα ήσουν 15 χρόνον, θα το συζητούσαμε... τώρα είσαι κανένας Link to comment Share on other sites More sharing options...
seismic Φεβρουάριος 16, 2014 Author #149 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 O κανένας είναι αυτός που δεν κάνει τίποτα από το να κατηγορεί αυτούς που προσπαθούν. Τα παιδιά μας έχουν είδη βρεθεί κάτω από τα ερείπια πολλές φορές. Εγώ προσπαθώ να τα σώσω. Εσύ τι κάνεις?....ψηφίζεις αυτούς που σου ταιριάζουν στις γελοιογραφίες. Σεισμολογίες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickzzz Φεβρουάριος 16, 2014 #150 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Ρε μάγκα μου και αύριο να αποδειχτεί οτι το σύστημα σου μαμάει και δέρνει, η Κεφαλονιά πάλι πο@@@@α θα γινόταν από τον σεισμό, γιατί τα σπίτια φαίνεται να είναι αρκετά παλιά. Οπότε μην μας ζαλίζεις τα @@ συνέχεια με την Κεφαλονιά γιατί ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ. :hang2:Αν και περιμένω να γράψεις τώρα οτι πρέπει να τα γκρεμίσουμε όλα και να τα χτίσουμε με το δικό σου σύστημα. :suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
seismic Φεβρουάριος 16, 2014 Author #151 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Ρε μάγκα μου και αύριο να αποδειχτεί οτι το σύστημα σου μαμάει και δέρνει, η Κεφαλονιά πάλι πο@@@@α θα γινόταν από τον σεισμό, γιατί τα σπίτια φαίνεται να είναι αρκετά παλιά. Οπότε μην μας ζαλίζεις τα @@ συνέχεια με την Κεφαλονιά γιατί ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ. :hang2:Αν και περιμένω να γράψεις τώρα οτι πρέπει να τα γκρεμίσουμε όλα και να τα χτίσουμε με το δικό σου σύστημα. :suicide2:Θα προτιμούσα να με ρωτήσεις ευγενικά πως το αντισεισμικό μπορεί να τοποθετηθεί σε υφιστάμενες κατασκευές.( παλιές )Αν θέλεις σου λέω....όμως μην βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να ρωτήσεις.Ρώτα και θα σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Φεβρουάριος 16, 2014 #152 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Πώς Seismic;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
seismic Φεβρουάριος 16, 2014 Author #153 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Πώς Seismic;; Έτσι σε ξύλινα και προκατασκευασμένα. Έτσι σε παλιά λίθινα σπίτια. Οριζόντια προένταση υπογείου σε υφιστάμενα με τον απλό ελκυστήρα. Η προένταση με τον ελκυστήρα δομικών έργων, μπορεί να γίνει και οριζοντίως. Π.χ αν έχουμε μία πολυκατοικία η οποία διαθέτει ένα ή δύο υπόγεια μπορούμε να τα πακτώσουμε με το έδαφος εφαρμόζοντας οριζόντια προένταση στα πρανή της εκσκαφής σε επιμέρους σημεία μεταξύ του ύψους των πρανών του τοιχίου του υπογείου, και των πρανών της οριζόντιας γεώτρησης που ανοίγουμε. Αυτήν την προένταση την εφαρμόζουμε με τον μηχανισμό του απλού ελκυστήρα που σας παραθέτω στο link αυτό http://postimage.org/image/15or8eeuc/ Όσο βιδώνουμε το κοχλία του τένοντα, τόσο ο μηχανισμός του ελκυστήρα ανοίγει και πακτώνει στα πρανή της γεώτρησης, εξασκώντας συγχρόνως μία προένταση μεταξύ τοιχίου και πρανών που υπογείου. Με αυτήν την μέθοδο, εφαρμόζουμε τον φυσικό μηχανισμό ενός δένδρου, το οποίο χρησιμοποιεί τις ρίζες του για να αντέξει τις πλάγιες φορτίσεις του αέρα. Αυτή η μέθοδος είναι πολύ αποτελεσματική, διότι η διαστασιολόγιση των τοιχίων ενός υπογείου στην διατομή κάτοψις είναι μεγάλη, έχοντας αφενός μεγάλες αντοχές στις ροπές του που προκαλεί η ταλάντωση του κτιρίου κατά την διέγερση του σεισμού, και αφετέρου τα πρανή του τοιχίου ( έχοντας μεγάλη επιφάνεια ) μας δίνουν την δυνατότητα να τα πακτώσουμε περιμετρικά σε πολλά επί μέρους σημεία των πρανών του υπογείου. Ακόμα μπορούμε να κατασκευάσουμε και περιμετρικές κολόνες στην υφιστάμενη κατασκευή και να βάλουμε το σύστημά μου σε αυτές όπως φαίνεται στο σχήμα http://postimg.org/image/k51vo9k15/ Ακόμα μπορούμε να κάνουμε γεωτρήσεις περιμετρικά του υφιστάμενου κτιρίου, ( ένα μέτρο μακριά ) να τοποθετήσουμε το σύστημά μου, και πριν εφαρμόσουμε προένταση θα βάλουμε οριζόντια στο έδαφος ένα κοιλοδοκό από κάτω από το σύστημα και να τον πακτώσουμε στο έδαφος. Ο κοιλοδοκός αυτός το ένα του άκρο θα εκτείνεται μέχρι τον τοίχο, και θα πακτώνει την άκρη μιας ντίζας. Η άλλη άκρη της ντίζας θα πακτώνεται στην οροφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Φεβρουάριος 17, 2014 #154 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2014 Επειδή στα λόγια ολα ακούγονται ωραια γιατι δεν μας δινεις και ενα προχειρο κοστολογιο ώστε να μπει η κατασκευή σε ήδη υπάρχον σπίτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 17, 2014 #155 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2014 Δεν σου επιτρέπω να μου πεις εσύ ποιος είμαι εγώ.Αν θες εσύ πάρε τα κουβαδάκια σου και πήγαινε σε άλλη παραλία. Αυτή η παραλία είναι δική μου και κολυμπάει όποιος θέλει.Εγώ ότι γράφω είναι δικό μου και μάλιστα προιόν εφαρμοσμένης έρευνας.Εδώ μπορώ να σχολιάσω πολλά αλλά ας το πάρουμε σιγά σιγά.Καταρχάς θα αποφεύγετε τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και εσύ και ο Dunkel για ευνόητους κάρτα λόγους. Η παραλία επίσης είναι δική σου όσο και εσύ και όσοι γράφουν και παίζουν σε αυτή ακολουθούν τους κανονισμούς που έχει θέσει ο Μίτς Μπιουκάρτας ή αλλιώς ναυαγοσώστης της παραλίας. Η εφαρμοσμένη έρευνα επίσης είναι κάτι που χρήζει μετάφρασης.Δεν έχει κανείς μας πρόβλημα που παραθέτεις τις ιδέες σου εδώ, απλά κόσμια, και όπως σου έχουμε όλοι πει κανείς μας δεν είναι αυτός που πρέπει να πείσεις. Και εγώ σαν 3ος, που χτίζω σπίτι αν έρθεις και μου δείξεις ένα βιντεο στο tube8 και μου πεις, για αυτό να στο χτίσω εγώ δεν θα πάρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 17, 2014 #156 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2014 Στο φινάλε δεν ήμαστε ερωτευμένοι με το μπετό. Αν έχουμε φοβίες τα ακουμπάμε για σπίτι από σίδερο, που φτιάχνουν τους ουρανοξύστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Φεβρουάριος 17, 2014 #157 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2014 Εδώ μπορώ να σχολιάσω πολλά αλλά ας το πάρουμε σιγά σιγά.Καταρχάς θα αποφεύγετε τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και εσύ και ο Dunkel για ευνόητους κάρτα λόγους. Η παραλία επίσης είναι δική σου όσο και εσύ και όσοι γράφουν και παίζουν σε αυτή ακολουθούν τους κανονισμούς που έχει θέσει ο Μίτς Μπιουκάρτας ή αλλιώς ναυαγοσώστης της παραλίας. Η εφαρμοσμένη έρευνα επίσης είναι κάτι που χρήζει μετάφρασης.Δεν έχει κανείς μας πρόβλημα που παραθέτεις τις ιδέες σου εδώ, απλά κόσμια, και όπως σου έχουμε όλοι πει κανείς μας δεν είναι αυτός που πρέπει να πείσεις. Και εγώ σαν 3ος, που χτίζω σπίτι αν έρθεις και μου δείξεις ένα βιντεο στο tube8 και μου πεις, για αυτό να στο χτίσω εγώ δεν θα πάρω...Εγώ ο μονος λόγος που τσαντίζομαι, είναι όταν ο κάθε ένας πάστορας προσπαθεί να ((τρομοκρατήσει)) με τόσο χυδαίο τρόπο κόσμο.. τι πάει να πει να βρεθούν τα παιδιά σας κάτω από τα μπάζα?μέχρι και να ίσχυαν όλα αυτά που λέει. μέχρι και να γίνετε να κανεις ultra αντισεισμικά σπίτια όλα τα σπίτια...από την τσέπη του θα έρθει να σώσει τα παιδιά μας?Η κάπου αποδείχθηκε πως ο κύριος από πάνω είναι 100% επιβεβαιωμένος, θέλησε να μας σώσεις από την τσέπη του και το αρνηθήκαμε?και δεν είναι μια φορα που είπε πως θα βρεθούμε κάτω από τα μπάζα ο σωτήρας.any way. το λίγο εδώ.απλά δεν ξαναμπαίνω εδώ γιατί τσαντίζομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
seismic Φεβρουάριος 17, 2014 Author #158 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2014 Στο φινάλε δεν ήμαστε ερωτευμένοι με το μπετό. Αν έχουμε φοβίες τα ακουμπάμε για σπίτι από σίδερο, που φτιάχνουν τους ουρανοξύστες Φίλε μου τίποτα δεν είναι 100% αντισεισμικό σήμερα. Άλλωστε πως είναι δυνατόν εγώ να γράφω σε ένα επιστημονικό περιοδικό για μεταλλικές κατασκευές με τίτλο ( Το απόλυτο αντισεισμικό σύστημα Μεταλλικών, Σύμμεικτων, και άλλων δομικών έργων ) Δες το εξώφυλλο κάτω κάτω τι γράφει. ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ Στις μεταλλικές κατασκευές το σύστημά μου είναι το Α και το Ω Εγώ ο μονος λόγος που τσαντίζομαι, είναι όταν ο κάθε ένας πάστορας προσπαθεί να ((τρομοκρατήσει)) με τόσο χυδαίο τρόπο κόσμο.. τι πάει να πει να βρεθούν τα παιδιά σας κάτω από τα μπάζα?μέχρι και να ίσχυαν όλα αυτά που λέει. μέχρι και να γίνετε να κανεις ultra αντισεισμικά σπίτια όλα τα σπίτια... από την τσέπη του θα έρθει να σώσει τα παιδιά μας? Η κάπου αποδείχθηκε πως ο κύριος από πάνω είναι 100% επιβεβαιωμένος, θέλησε να μας σώσεις από την τσέπη του και το αρνηθήκαμε? και δεν είναι μια φορα που είπε πως θα βρεθούμε κάτω από τα μπάζα ο σωτήρας. any way. το λίγο εδώ. απλά δεν ξαναμπαίνω εδώ γιατί τσαντίζομαι Αν αυτό είναι το νόημα της επίσκεψής μου για εσένα, ειλικρινά λυπάμαι. Πάντως η πρόθεσή μου δεν ήταν αυτή.:sorry: Επειδή στα λόγια ολα ακούγονται ωραια γιατι δεν μας δινεις και ενα προχειρο κοστολογιο ώστε να μπει η κατασκευή σε ήδη υπάρχον σπίτι. Φίλε μου μακάρι να μπορούσα. Η ευρεσιτεχνία εξελίσσετε ημέρα με την ημέρα, και είναι κάτω από έρευνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thaaanos Φεβρουάριος 17, 2014 #159 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2014 seismic γιατί μου ήρθε στο μυαλό η Tensegrity του Fuller? Link to comment Share on other sites More sharing options...
seismic Φεβρουάριος 18, 2014 Author #160 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2014 seismic γιατί μου ήρθε στο μυαλό η Tensegrity του Fuller? seismic For this reason Equilibrium equations is the great need of building The loadings (external or static) will always exist. We can not eliminate loads. But we can drive loads in sections that are stronger than other sections. Vertical cross sections of the columns are stronger than horizontal cross sections of the columns. All structures with nodes lead loads in the horizontal cross section of the column. The roof - soil compaction deflects lateral earthquake loads in vertical sections of pillars. These sections are stronger and withstand more loads. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.