Jump to content

Πείραμα το πιο γερό σπίτι στον κόσμο

seismic

Recommended Posts

Το δικό σου είναι φτιαγμένο όλο από τσιμέντο, γιατί συγκρίνεις ανόμοιες κατασκευές;

Να τα φτιάχνουν και αυτοί με τσιμέντο.

Υπάρχουν μέσα μοντέλα και με τσιμέντο.

Αυτό όμως που θέλω να συγκρίνεται, είναι το πόσο καταστρεπτικές είναι οι άλλες σεισμικές βάσεις συγκρινόμενες με την δική μου.

( σε ταχύτητα και πλάτος διαδρομής )

Έχω την πιο καταστρεπτική σεισμική βάση στον κόσμο, και το μοντέλο μου δεν έχει πάθει ακόμα τίποτα.

Και στο Μετσόβιο την ξέρουν την ευρεσιτεχνία, και δεν θέλουν να τους πληρώσω και να την δοκιμάσουν.

Μάλλον με φοβούνται... και μάλλον έχει μεγάλο λάκκο η φάβα,

Και ξέρετε και κάτι .... δεν φοβάμαι να τους το πω.

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply
Μάλλον με φοβούνται...

Τέτοια λες για διεθνή αναγνωρισμένα ιδρύματα, και μετά αναρωτιέσαι γιατί σε αντιμετωπίζουν "κάπως" στα forum.

Παραβλέπω την τουλάχιστον "ατυχή" δήλωση και συνεχίζω.

Αυτό όμως που θέλω να συγκρίνεται, είναι το πόσο καταστρεπτική είναι οι άλλες σεισμικές βάσεις συγκρινόμενες με την δική μου.( σε ταχύτητα και πλάτος διαδρομής )

Έχω την πιο καταστρεπτική σεισμική βάση στον κόσμο, και το μοντέλο μου δεν έχει πάθει ακόμα τίποτα.

Πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι η κατασκευή σου είναι φουλ στο τσιμέντο, και δεν μπορείς να τη συγκρίνεις με αυτές των βίντεο που παρέθεσες.

Κατάλαβε ότι δεν μπορεί όλος ο κόσμος να φτιάχνει τα σπίτια του από τσιμέντο για πολλούς λόγους.

Που ξέρεις αν αυτοί στα βίντεο δεν δοκιμάζουν μία κατασκευή προσαρμοσμένη στα μέτρα της χώρας τους και μόνο;

Επίσης πως συμπεραίνεις ότι έχεις την πιο "καταστροφική" βάση;

Έβαλες αισθητήρες και τη μέτρησες, η το λένε τα "πέρα δώθε" αυτό;

Ακόμα και εγώ που είμαι απλός απόφοιτος λυκείου μπορώ να δω την έλλειψη μεθοδολογίας και μετρήσεων στα πειραματά σου.

Η βάση σου τα κουνάει μόνο στον οριζόντιο άξονα, ενώ οι άλλοι κάνουν "παπάδες" με τις υδραυλικές που έχουν.

Ο σεισμός μόνο σε έναν άξονα κινεί τα σπίτια; προφανώς και όχι!

Εγώ στη θέση σου δεν θα ασχολούμουν καν με τα φόρουμ, και θα προσπαθούσα να απευθυνθώ αλλού.

Μάλλον όπως και το Μετσόβιο αρχίσαμε και εμείς να σε φοβόμαστε...

edit: φιλική συμβουλή... σταμάτα να κάνεις edit σε όλα τη μυνήματα σου και να αλλάζεις τη ροή της συζήτησης, διορθώνοντας πράγματα που έχεις πει κατόπιν εορτής.

Η σεισμική μου βάση πάει πέρα δώθε και πάνω κάτω, με ισχυρά κτυπήματα.

Όχι δεν τα σέβομαι πια τα ιδρύματα, γιατί είναι παράγκες.

Θα το φθάσω μέχρι τα άκρα.

Η σύγκριση είναι ορατή ακόμα και σε μύωπες.

Λυπάμαι... εγώ τρέφω σεβασμό για τα πανεπιστήμια αυτής της χώρας.

Να υποθέσω ότι δεν πας σε γιατρούς που βγήκαν από "παράγκες" πανεπιστήμια και πίνεις μαντζούνια ε;

Λυπάμαι... εγώ τρέφω σεβασμό για τα πανεπιστήμια αυτής της χώρας.

Να υποθέσω ότι δεν πας σε γιατρούς που βγήκαν από "παράγκες" πανεπιστήμια και πίνεις μαντζούνια ε;

Όχι να υποθέσεις ότι υπάρχει το φάρμακο του καρκίνου, και δεν το βγάζουν για τα συμφέροντα.

Η ανθρώπινη ζωή λίγο τους νοιάζει.

Οι επιστήμονες είναι πολύ καλοί.

Τα συμφέροντα όμως ελέγχουν τα πάντα.

Επίσης πως συμπεραίνεις ότι έχεις την πιο "καταστροφική" βάση;

Έβαλες αισθητήρες και τη μέτρησες, η το λένε τα "πέρα δώθε" αυτό;

Το είχε υπολογίσει με το μάτι και με χάρακα σε παλιότερη δημοσίευση. :neo:

Όχι να υποθέσεις ότι υπάρχει το φάρμακο του καρκίνου, και δεν το βγάζουν για τα συμφέροντα.

Η ανθρώπινη ζωή λίγο τους νοιάζει.

Οι επιστήμονες είναι πολύ καλοί.

Τα συμφέροντα όμως ελέγχουν τα πάντα.

Και θερμική απόδοση πάνω από 1 μην ξεχάσεις να αναφέρεις στο μέλλον.:crazy_pilot:

Η σεισμική μου βάση πάει πέρα δώθε και πάνω κάτω, με ισχυρά κτυπήματα.

Προσκάλεσε την Κate Upton να κουνηθεί επάνω στη βάση σου και τότε πιστεψέ με... θα λάβεις παγκόσμια αναγνώριση!

Την αλήθεια δεν θέλετε να την δείτε.

Για όσους θέλουν την αλήθεια.

Πέντε χιλιάδες ευρώ στοίχημα όποιος μου κάνει ένα μοντέλο να μπορεί να σταθεί όρθιο πάνω στην δική μου σεισμική βάση.

Δεν θα γκρεμίσει απλός...θα πετάξει

Την αλήθεια δεν θέλετε να την δείτε.

Για όσους θέλουν την αλήθεια.

Πέντε χιλιάδες ευρώ στοίχημα όποιος μου κάνει ένα μοντέλο να μπορεί να σταθεί όρθιο πάνω στην δική μου σεισμική βάση.

Δεν θα γκρεμίσει απλός...θα πετάξει

σου ξανά παραθέτω το post. και ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!

αυτό που κανεις είναι troll physics

Eμενα παντως η ολη φαση μου θυμιζει αυτο

Απο το 1,40 και μετα.

και για να καταλάβεις ποσο ότι νάνε είσαι με τις μπούρδες συνωμοσιολογίες σου...

πάρε ένα video που είναι συμπιεσμένο σε ειδική σεισμική βάση για να γίνει πιο εύπεπτο

Luben | Σκεπτικός Κάφρος #5 – Φαρμακοβιομηχανίες

και για να καταλάβεις ποσο ότι νάνε είσαι με τις μπούρδες συνωμοσιολογίες σου...

πάρε ένα video που είναι συμπιεσμένο σε ειδική σεισμική βάση για να γίνει πιο εύπεπτο

Luben | Σκεπτικός Κάφρος #5 – Φαρμακοβιομηχανίες

Καλά, ο τύπος που τα γράφει, είναι πιο γραφικός και άσχετος κι από αυτούς που κοροϊδεύει... :TD:

Καλά, ο τύπος που τα γράφει, είναι πιο γραφικός και άσχετος κι από αυτούς που κοροϊδεύει... :TD:

ok δηλαδή διαφωνείς πως δεν μπορεί να υπάρχει πανάκεια κατά του καρκίνου η στο, πως γίνονται οι έρευνες?

any way, τέτοια αντεπιχειρήματα μπορεί να πει και η τρίχρονη ανιψια μου.

και πάλι δεν είναι εκεί το θέμα

Το θέμα είναι ότι εγώ τα πειράματα τα έκανα, ...όσο και να μην το θέλετε τα βλέπετε.

Αλλά έρχεται το κράτος, βάζει μερικούς άσχετους και περνάνε κανονισμούς, και άντε εγώ να αποδείξω ότι ο γάιδαρος πετάει..

Αν μας δείξουν τα δικά τους πειράματα για τους κανονισμούς που νομοθέτησαν...

Το θέμα είναι ότι εγώ τα πειράματα τα έκανα, ...όσο και να μην το θέλετε τα βλέπετε.

Αλλά έρχεται το κράτος, βάζει μερικούς άσχετους και περνάνε κανονισμούς, και άντε εγώ να αποδείξω ότι ο γάιδαρος πετάει..

δηλαδή συγκρίνεις το κουκλόσπιτο σου, με αληθινές κατασκευές? nice

άσε που αυτό το σπίτι στην σεισμική σου βάση με 5 κομματάκια sellotape θα κρατήσει καλύτερα από το σύσημα σου

Barbie+house+beach.jpg

Οπότε έρχεσαι και λες πως όλοι οι "άσχετοι" με τα "ασχετα" πτυχία απο ΕΜΠ και ΜΙΤ δεν γνωρίζουν κάτι, δεν έχουν να δείξουν κάτι, και δεν έχουν αποδείξει ΤΙΠΟΤΑ απο όσα λένε γιατί υπάρχει απο πίσω ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ σκευωρία κατά του σχεδίου σου.

Και μετά αναρωτιέσαι γιατί κανείς δεν ασχολείται?

lolll απο ολα αυτα που εχεις γραψει αυτο ειναι το πιο κορυφαιο.

Ακούτε καλά αυτά που θα σας πω.

Το 1958 γεννήθηκα, και το 1968 πήγα στην οικοδομή, και ακόμα εκεί είμαι, και εκεί θα πεθάνω.

Από τότε ξέρετε σε πόσους από σας τους μηχανικούς έχω δώσει ρέστα?

Εσείς που μιλάτε σε εμένα για οικοδομή τι είσαστε?

Αν νομίζουν οι επιστήμονες ότι μπορούν να με αντιμετωπίσουν σε αυτά που λέω, ας έλθουν

να μιλήσουμε επιστημονικά.

Να μην κρύβονται..αυτό θέλω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.