Jump to content

Γραφή Αριθμητικών όρων στο WORD

sakismaverick2000

Recommended Posts

Καλησπέρα σας θα ήθελα να με βοηθήσετε εάν ξέρει κάποιος, προσπαθώ να γράψω αριθμητικούς όρους στο πληκτρολόγιο (Word) και δεν ξέρω, και όταν εννοώ αριθμητικούς ορούς, εννοώ= να υψώσω μια δύναμη, να γράψω ένα κλάσμα, μια εξίσωση και όλα αυτά τα αλγεβριστικα.

Γιατί και εγώ ενδιαφέρομαι ξέρει κανένας κανένα καλό πρόγραμμα εκτός αυτό το ενσωματωμένο που έχει το word;

Είναι πολύ δύσκολο και κουραστικό να γράψω 2-3 σελίδες πράξεων με αυτο.

To equation editor είναι ενσωματωμένο σε όλα τα word. Είναι πολύ δύσχρηστο αν θες να λύσεις και να γράφεις μαθηματικές σχέσεις σε word.

Το χρειάζομαι για κάποιες αναφορές που απαιτούν υπολογιστή, οπότε όποιος μπορεί :help1:

Και κάπου εδώ θα μπει στην κουβέντα και το LaTeX αν κάποιος θέλει εύκολα να γράψει τα μαθηματικά του σε σωστή μορφή. Έχει όμως λίγο μεγαλύτερο learning curve :)

Ωπ... Αυτό γράφτηκε σε χαρτί και μπήκε στο πινακά μου. Για τη διπλωματική μου σε 1μιση χρόνο. Παπάδες κάνει.:agree: Είσαι ωραίος! Τώρα για ένα δισέλιδο δεν λέει να κάτσω να ασχοληθώ.:confused:

Και κάπου εδώ θα μπει στην κουβέντα και το LaTeX αν κάποιος θέλει εύκολα να γράψει τα μαθηματικά του σε σωστή μορφή. Έχει όμως λίγο μεγαλύτερο learning curve :)

Σωστός, και αυτό θα έλεγα, αλλά άντε να κάτσει να μάθεις απλός χρήστης (εγώ δεν έκατσα).

Πάντως αμα μάθεις να χρησιμοποιείς Latex, η γραφή αριθμητικών είναι ακόμα πιο εύκολη από το equation eiditor kai mathtype.

Εκτός από το γεγονός ότι ο παλιός equation editor ήταν βασισμένος σε Mathtype (με άδεια του δεύτερου), πλέον έχει ενσωματώσει πολλές ευκολίες γραφής εξισώσεων από το πληκτρόγιο, όπως το tex/latex.

Η πλήρης περιγραφή είναι εδώ:

http://www.unicode.org/notes/tn28/UTN28-PlainTextMath-v3.pdf

αλλά υπάρχουν και πιο σύντομες αναφορές, όπως:

Linear Format Version 3 - Murray Sargent: Math in Office - Site Home - MSDN Blogs

IST- Creating Equations in Microsoft Word

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.