sakismaverick2000 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2013 Καλησπέρα σας θα ήθελα να με βοηθήσετε εάν ξέρει κάποιος, προσπαθώ να γράψω αριθμητικούς όρους στο πληκτρολόγιο (Word) και δεν ξέρω, και όταν εννοώ αριθμητικούς ορούς, εννοώ= να υψώσω μια δύναμη, να γράψω ένα κλάσμα, μια εξίσωση και όλα αυτά τα αλγεβριστικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Νοέμβριος 11, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 Ελπίζω αυτό να είναι αρκετό! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakismaverick2000 Νοέμβριος 11, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 Με έσωσες αδερφέ, σε ευχαριστώ πολύ,να σαι καλά, είναι τελειοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Νοέμβριος 11, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 Γιατί και εγώ ενδιαφέρομαι ξέρει κανένας κανένα καλό πρόγραμμα εκτός αυτό το ενσωματωμένο που έχει το word;Είναι πολύ δύσκολο και κουραστικό να γράψω 2-3 σελίδες πράξεων με αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 11, 2013 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 Εγώ ξέρω το equation editor, αλλά αφ' ενός έχω να το χρησιμοποιήσω από 2008, αφ' ετέρου το χρησιμοποιούσα με office XP, οπότε δεν ξέρω από συμβατότητες πως πάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Νοέμβριος 11, 2013 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 To equation editor είναι ενσωματωμένο σε όλα τα word. Είναι πολύ δύσχρηστο αν θες να λύσεις και να γράφεις μαθηματικές σχέσεις σε word.Το χρειάζομαι για κάποιες αναφορές που απαιτούν υπολογιστή, οπότε όποιος μπορεί :help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Νοέμβριος 11, 2013 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 Mathtype. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Νοέμβριος 11, 2013 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 Καλά είσαι θεός... Αυτό ακριβώς ήθελα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 11, 2013 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 Ωχ ναι, αυτό ήθελα να πω! Μετά από τόσα χρόνια ξέχασα και το όνομά του!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 11, 2013 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 Και κάπου εδώ θα μπει στην κουβέντα και το LaTeX αν κάποιος θέλει εύκολα να γράψει τα μαθηματικά του σε σωστή μορφή. Έχει όμως λίγο μεγαλύτερο learning curve Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Νοέμβριος 11, 2013 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 Και κάπου εδώ θα μπει στην κουβέντα και το LaTeX αν κάποιος θέλει εύκολα να γράψει τα μαθηματικά του σε σωστή μορφή. Έχει όμως λίγο μεγαλύτερο learning curve Ωπ... Αυτό γράφτηκε σε χαρτί και μπήκε στο πινακά μου. Για τη διπλωματική μου σε 1μιση χρόνο. Παπάδες κάνει. Είσαι ωραίος! Τώρα για ένα δισέλιδο δεν λέει να κάτσω να ασχοληθώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Νοέμβριος 12, 2013 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2013 Και κάπου εδώ θα μπει στην κουβέντα και το LaTeX αν κάποιος θέλει εύκολα να γράψει τα μαθηματικά του σε σωστή μορφή. Έχει όμως λίγο μεγαλύτερο learning curve Σωστός, και αυτό θα έλεγα, αλλά άντε να κάτσει να μάθεις απλός χρήστης (εγώ δεν έκατσα). Πάντως αμα μάθεις να χρησιμοποιείς Latex, η γραφή αριθμητικών είναι ακόμα πιο εύκολη από το equation eiditor kai mathtype. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Νοέμβριος 15, 2013 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2013 Εκτός από το γεγονός ότι ο παλιός equation editor ήταν βασισμένος σε Mathtype (με άδεια του δεύτερου), πλέον έχει ενσωματώσει πολλές ευκολίες γραφής εξισώσεων από το πληκτρόγιο, όπως το tex/latex.Η πλήρης περιγραφή είναι εδώ:http://www.unicode.org/notes/tn28/UTN28-PlainTextMath-v3.pdfαλλά υπάρχουν και πιο σύντομες αναφορές, όπως:Linear Format Version 3 - Murray Sargent: Math in Office - Site Home - MSDN BlogsIST- Creating Equations in Microsoft Word Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.