tatshs Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2013 κάποια αρχεία mp3 δεν μου ανοίγουν με το Windows Media Player που χρεισημοποιω και ποιο συγκεκριμένα, μου ανοίγουν προχωρούν αλλά χωρίς ήχο ενώ μου ανοίγουν κανονικά με το VLC media player γιατί? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Νοέμβριος 11, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 μαλλον, καποιος codec που εχει χρησιμοποιηθει για τη μετατροπη του σου λειπει.κανε install το παρακατω πακετο και θα εισαι κομπλε:Free-Codecs.com : Download K-Lite Codec Pack 10.1 FULL, K-Lite Codec Pack 10.1 STANDARD, K-Lite Codec Pack 10.1 BASIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
tatshs Νοέμβριος 11, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 χμμ το εκανα αλλα παλι τα ιδια ... εκτος και αν εκανα καποιο λαθος στην εγκατασταση του ..σε οτι μου ελεγε συμφωνουσα ...στις απεικονίσεις βλεπω το παιξιμο του ηχου αλλα ηχο δεν ακουω.... δεν υπαρχει κανενα αλλο προβλημα γιατι αλλα mp3 τα παιζει κανονικα. και αυτα που δεν ανογουν με το Windows Media Player ανοιγουν με το VLC media player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tatshs Νοέμβριος 13, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2013 να πω ολη την ιστορια μηπως βοηθησει καπως...ειχα στο κινητο μου μια ηχογραφηση σε αρχεια amrμε το προγραμμα AMR to MP3 Converter τα μετετρεψα σε mp3 οπως λεει το προγραμμα, ομως ειχα αυτη την συνεπεια και εδω χρειαζομαι τις γνωσεις σας και την βοηθεια σας.. ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.