Jump to content

Βοήθεια ο δίσκος εξαφανίστηκε

Malthael

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα στην παρέα για ακόμα μια φορά! Ο νέος Frankie έχει στηθεί αλλά δυστυχώς όχι χωρίς πρόβλημα. Ο ένας δίσκος των 640gb Western Digital που είχα απλά έχει εξαφανισθεί από το σύστημα. Για την ακρίβεια δεν τον είδα πότε ούτε στο bios ούτε στα win από την στιγμή που τον πήρα από τον παλιό και τον έβαλα στον καινούριο. Έχω δοκιμάσει και άλλαξα και το καλώδιο sata και το pin τροφοδοσίας και ο δίσκος δεν φαίνεται πουθενά. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια άλλη ιδέα ή λύση καθώς μέσα σε αυτό το δίσκο είχα συν τοις άλλοις και αρχεία από την sxol;h moy τα οποία βρίσκονται πάρα πολύ δύσκολα πλέον και δυστυχώς όχι όλα.

ΥΓ Να σημειώσω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μεταφέρω δίσκο και θεωρώ ότι πήρα όσες προφυλάξεις γινόταν κατά την μεταφορά (να αποφορτιστώ σε μεταλλικό αντικείμενο με γείωση, να μην τον χτυπήσω πουθενά κτλ) λέτε να φταίει το tool free σύστημα του κουτιου; (είναι το coolermaster storm trooper)

Δοκίμασες να τον κουμπώσεις σε άλλη θύρα; Εγώ θα τον έβαζα και σε εξωτερική θήκη, αν έχεις τέτοια βέβαια...

Στάλθηκε από το κινητό μου.

Αν και είχα δοκιμάσει και χθες άλλη θύρα είπα να δοκιμάσω και σήμερα αλλά και με άλλο καλώδιο τροφοδοσίας. Τελικά έπαιξε και τον ξανασύνδεσα στο σύστημα (με το προηγούμενο καλώδιο και συνέχισε να παίζει! ) οπότε τέλος καλό όλα καλά :)

Καλό θα είναι να πάρεις ένα αντίγραφο των αρχείων του σκληρού και να τον παρακολουθείς. Μπορεί όλο αυτό να είναι οι πρώτες ενδείξεις ενός ετοιμοθάνατου δίσκου...

Στάλθηκε από το κινητό μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.