toykaki Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2013 Πειτε μου πιο απο τα δυο να επιλεξω? DEER DR-8600BTX 600W 14CM FAN και FORCE 600W PSU ..πιο ειναι καλυτερο?Μια motherboard + 4 pin (atx νομιζω λεγονται που ειναι στην motherboard),καρτα γραφικων εξωτερικη χωρις εξτρα συνδεση στο τροφοδοτικο,σκληρο δισκο,dvd player ...Αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodad Νοέμβριος 10, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 Κανένα από τα δύο.Αν κρίνω από τα μοντέλα ένα 30άρι ευρώ το δίνεις οπότε δώσε δέκα ακόμη και πάρε ένα νορμάλ τροφοδοτικό.Αν και δε λές ποιά ακριβώς υποσυστήματα έχεις εικάζω ότι και το 350άρι Corsair VS θα κάνει τη δουλειά του (αν δε σκέφτεσαι αναβάθμιση) που το βρίσκεις στο 35άρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki Νοέμβριος 10, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 να πω την αληθεις ειναι για μια εργασια για ενα φιλο μου,και μου ειπε αναμεσα σε αυτα τα δυο...δεν ειναι κατι το σπουδαιο,αλλα θελει τα 600w για αυτο ειπα και καποιο απο τα δυο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 10, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 600w δε θα έχει ούτως ή άλλως (είτε πάρει κάποιο από αυτά που λες, είτε πάρει το corsair vs). Απλά, στη δεύτερη περίπτωση θα έχει ένα πιο ασφαλές psu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Νοέμβριος 10, 2013 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 καμια διαφορα οποιο και να παρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0maK Νοέμβριος 10, 2013 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 Αν διαλέξεις κάποιο από τα 2, κράτα και ένα πυροσβεστήρα κοντά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.