Jump to content

Αγορά καταψύκτη

Wizard!

Recommended Posts

Χρειαζόμαστε ένα καταψύκτη. Όχι κάτι σπουδαίο και σε συγκεκριμένες διαστάσεις, αφού ο χώρος είναι περιορισμένος.

Έχουμε καταλήξει σε αυτούς, αλλά επειδή δε γνωρίζω όλες τις μάρκες θα ήθελα μια βοήθεια. Πχ, δεν έχω ακούσει ξανά τους Midea, αλλά μπορεί η εταιρία να κατασκευάζει 100 χρόνια καταψύκτες και να είναι η πιό αξιόπιστη σε αντίθεση πχ με τη Morris που τα κάνει όλα και συμφέρει.

Απόψεις;

Indesit OFAA 100 | Skroutz.gr

Davoline CF 100 LW | Skroutz.gr

Morris S74102C | Skroutz.gr

Midea HS-185CN | Skroutz.gr

Καλημερα,Για καταψυκτη θα σου προτεινα να παρεις εναν ουτε πολυ ακριβο αλλα ουτε και πολυ φτηνο.

Τα midea δεν τα γνωριζω,αλλα θα σου ελεγα να αποφυγεις τα candy και τα ιndesit,λογω οτι μου εχουν βγαλει προβλημα και τα δυο.

Προσωπικα εχω ακουσει τα καλυτερα λογια για τους liebherr και whirlpool,μεταξυ των δυο θα επερνα τον πρωτο,λογω ποιοτητας κατασκευης.Αυστρια.

liebherr εχει ενα γειτονας μου εδω και 7 χρονια και ενα συγγενης μου 5 χρονια χωρις να

βγαλουν το παραμικρο προβλημα.

Ελπιζω να βοηθησα καπως αν και δεν ειμαι ψυκτικος.

[MENTION=13162]argi[/MENTION] δυστυχώς στις λευκές συσκευές δεν υπάρχει pedigree εκτός από συγκεκριμμένες εταιρείες που το πληρώνεις και αρκετά παραπάνω -όπως πχ Miele....

εμείς οικογενειακά έχουμε σταθεί τυχεροί με phillips-whirlpool, ο όρθιος καταψύκτης έχει δουλέψει ανελλιπώς τουλάχιστον 15 χρόνια

Προσωπικα το λιπχερ που υποτιθεται ειναι κατσε καλα

ακριβως με το που εληξε η εγγυηση αρχισε τα κουλα.Ο τεχνικος που ηρθε

με διαγνωση μισου λεπτου με βγαλε καλωδιωση πηρε 80 ευρω και ηθελε 300 ευρω

για το ανταλλακτικο + την εργασια του.

Το πιτσος που τον αντικατεστησε βραχος.

Στο καταψυκτη τους προτιμησα και εκει.Πηρα μαφιοζικο μπαουλο καθε

φθινοπωρο τον τινγκαρουμε και την ανοιξη που αδειαζει τον καθαριζω.

Τον εχω γυρω στα 6 χρονια χαλαρα οσο θυμαμαι και ισως παραπανω.

Τα Midea στα a/c ηταν οι ascrock των Mitsubishi ;)

(ελπιζω να καταλαβες τον παραλληλισμο).

Προσωπικα θα σε προτεινα indesit-midea.

[MENTION=1390]JaguarOne[/MENTION] H εταιρια Liebherr ανηκει στη Miele αν δεν κανω λαθος,σιγουρα ειναι και θεμα τυχης τι θα σου πεσει,αυτο ισχυει σε οτι και να αγορασουμε.

Πρoτεινα Liebherr λογω οτι η διαφορα στην τιμη ειναι μικρη,σαν κατι καλυτερο.

[MENTION=3128]2cpu[/MENTION] Ησουν ατυχος φιλε,αυτο εχει συμβει και σε εμενα,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι η πιτσος ειναι καλυτερη σαν εταιρια απο την Liebherr.Υποθετικα παντα καλυτερη οπως το κρινει ο καθενας.

γενικα οτι παρεις ειναι να μην σου τυχει!

ειχαμε πλυντηριο indesit εβγαλε 20 χρονια, σκουπα miele ακομα κρατα μια χαρα

σε αντιθεση δυο ψυγεια που ειχαμε(siemens,pitsas) τα καλοκαιρια δεν τραβαγαν

προτεινω indesit !~

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.