cos1968 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2013 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΛΑΔΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Νοέμβριος 10, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 Φίλε μου ,η κανονική θεραπεία αμα ειναι λάδι,θα ηταν να το λύσεις εντελώς και να καθαρίσεις την πλακέτα και τις μεμβράνες /κουμπιά με καθαρο οινοπνευμα με πινελο-βαμβακι,η με καποια υγρή αλκοόλη η μπόλικο σπρέι χωρις λαδι για καθαρισμο πλακετών (πχ Philips),και μετά αναμονή πριν τα ξαναδεσεις κάμποσες ώρες για καλο στέγνωμα.Ειναι ψιλομανουριτσα,αν αξίζει τον κόπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0maK Νοέμβριος 10, 2013 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 Για μένα αξίζει η ταλαιπωρία μόνο αν το πληκτρολόγιο έχει πάνω από 50€, και δεν είμαι ούτε για αυτό πολύ σίγουρος (εκτός αν είναι κανένα mechanical των 200€). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Νοέμβριος 11, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 καταρχας πως ειναι δυνατον να επεσε λαδι σε πληκτρολογιο. εκτος και ενα ειναι λαπτοπ και το πηρε στην κουζινα δευτερον αυτο που κανω εγω ειναι το εξης 1)αφαιρεση πληκτρων 2)τοποθετηση των πληκτρων σε μπωλ με ζεστο νερακι και σαπουνι για καθαρισμα 3) καθαρισμος του εσωτερικου με οινοπνυεμα-νερο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.