Jump to content

Καινούργιο πρόβλημα με άλλο laptop

maou28

Recommended Posts

Καλησπέρα, ένας φίλος έχει ένα πρόβλημα με το laptop του, εκεί που είναι ανοιχτό ξαφνικά σβήνει και αυτό το κάνει συνέχεια, τι μπορεί να φταίει;

Θερμοκρασια ισως?Μηπως θελει εσωτερικο καθαρισματακι?

Συνέχεια μου λέει ότι κλείνει, εμένα όταν μου το έφερε και του καθάρισα το ανεμιστηράκι γιατί είχε μαζέψει αρκετά χνούδια δεν μου έκλεισε καθόλου για όση ώρα το είχα, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, εγώ λέω μήπως κανένας Ιός, τα free antivirus σε προστατεύουν καλά, Εγώ έχω την εντύπωση πως δεν σου παρέχουν πλήρη προστασία.

τρεξε ενα anti-virus αν εχει!Αν δεν εχει κατεβασε το microsoft esential που ειναι και free και κανει δουλεια!Ποσο συχνα κλεινει?

"...κατεβασε το microsoft esential που ειναι και free και κανει δουλεια!...."

Ελα παλι? Αλλη μια ποιος ηρθε??????:hehe::hehe::hehe::hehe::jump::jump::jump::jump:

Τσεκαρε θερμοκρασιες, καθαρισμος, τσεκαρε conflict drivers, τροφοδοσια/ρευμα, τυχον τραλαλα σκληρου.

Καθε φορα πρεπει να αποκλειεις κατι και να τσεκαρεις μεχρι να βρεις τι ειναι.

"...κατεβασε το microsoft esential που ειναι και free και κανει δουλεια!...."

Ελα παλι? Αλλη μια ποιος ηρθε??????:hehe::hehe::hehe::hehe::jump::jump::jump::jump:

Τσεκαρε θερμοκρασιες, καθαρισμος, τσεκαρε conflict drivers, τροφοδοσια/ρευμα, τυχον τραλαλα σκληρου.

Καθε φορα πρεπει να αποκλειεις κατι και να τσεκαρεις μεχρι να βρεις τι ειναι.

Δεν μπορω να καταλαβω την ειρωνια σου σχετικα με αυτο που εγραψα.Προσωπικα ειμαι ικανοποιημενος 100%.Αν αυτο δεν σου αρεσει δεν μπορω να κανω κατι

Δεν μπορω να καταλαβω την ειρωνια σου σχετικα με αυτο που εγραψα.Προσωπικα ειμαι ικανοποιημενος 100%.Αν αυτο δεν σου αρεσει δεν μπορω να κανω κατι

Ουτε το pc σου μπορει να κανει κατι για αυτο γιατι εισαι ικανοποιημενος 100%.

Ο νοων νοειτο.

Ουτε το pc σου μπορει να κανει κατι για αυτο γιατι εισαι ικανοποιημενος 100%.

Ο νοων νοειτο.

Μια χαρα κανει την δουλεια του.Δεν προκειται να ασχοληθω με κομπλεξικα ατομα σαν και του λογου σου.Θα αφησω τους admin να το κανουν

Κλείνει όταν είναι στην μπαταρία ή και στο ρεύμα; Αν το κάνει μόνο με την μπαταρία, μπορεί απλά να είναι τελειωμένη η μπαταρία του. Η ένδειξη φόρτισης που δείχνει μπορεί να είναι άσχετη με την πραγματική κατάσταση. Μπορώ να δώσω και τεχνικές λεπτομέρειες αν θες.

[MENTION=30465]maou28[/MENTION] δεν χρειαζεται να κλεισεις το θεμα!

Ισως να ειναι καποιο προβλημα στα drivers οπως ανεφερες.Πριν κανεις φορματ ομως προσπαθησε να κανεις ενα repair με το cd των windows για τυχον σφαλματα στον δισκο.

κλείνει είτε με μπαταρία είτε στο ρεύμα, πολύ ευχαρίστως να μου δώσεις και τεχνικές λεπτομέρειες, γι'αυτό είμαι εδώ για να μαθαίνω :) αλλά θα δοκιμάσω και την μέθοδο που είπε ο φίλος ssns, πείτε λύσεις για να λυθεί το πρόβλημα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.