hellrider Οκτώβριος 7, 2004 #21 Οκτώβριος 7, 2004 Ρε παιδια γιατι το αποκλειεται να ειναι cpu.Τσεκαρε αν μπορεις ενα ενα τα κομματια!!!
enduracell Οκτώβριος 7, 2004 #22 Οκτώβριος 7, 2004 Γιατί οι Bαrton δεν καίγονται με default ρεύμα απλά τα πράγματα.
taramas Οκτώβριος 7, 2004 #23 Οκτώβριος 7, 2004 Συμφωνώ με τον endu και προσθέτω ..... γιατί τα mobo σαν του φίλου καίγονται συχνά (εκ πείρας), χωρίς να θέλω να θίξω την εταιρεία που κατά τα άλλα είναι απο τις καλύτερες στον χώρο, δυστυχώς όμως το συγκεκριμένο το έχω ήδη δεί 3 φορές καμένο.
forwardS Οκτώβριος 8, 2004 Author #24 Οκτώβριος 8, 2004 πήγα τη μητρική για έλεγχο και από ότι με ειδοποίησαν λειτουργεί κανονικά....Καμία ιδέα??
enduracell Οκτώβριος 8, 2004 #25 Οκτώβριος 8, 2004 Οι και οι δύο CPU που δοκίμασες είναι καμένοι, η το PSU σου την έχει ακούσει, ακολούθησε διαδικασία troubleshoot.
forwardS Οκτώβριος 8, 2004 Author #26 Οκτώβριος 8, 2004 η συμπεριφορά της μητρικής είναι πολύ περίεργη... Μου βγάζει πλέον πρώτα system failed memory test και μετά system failed cpu test. Αυτό με όποιοα μνήμη και αν βάλω μόνη της σε οποιαδήποτε θέση (και έχω 3 dimms). PSU έχω δοκιμάσει antec και ταγκαν, χωρίς αποτέλεσμα. Είναι κουφό, αλλά μήπως τελικά φταίει η vga??
enduracell Οκτώβριος 8, 2004 #27 Οκτώβριος 8, 2004 τις CPU δοκίμασε τες σε άλλη mobo αν θέλεις όπως και τις μνήμες...
forwardS Οκτώβριος 11, 2004 Author #28 Οκτώβριος 11, 2004 πήγα την κάρτα γραφικών για rma και από ότι μου είπανε είχε τελικά πρόβλημα. Η μ@λκι@ είναι ότι θα πρέπει να περιμένω 2-3 βδομάδες για να φέρουν καινούργια (η αποστολή της κάρτας στην Quest θα γίνει την επόμενη εβδομάδα...). Ούτε σε ακριτικό νησί να έμενα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.