Jump to content

Ξαφνικός Θάνατος

forwardS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σήμερα το πρωί εκεί που δούλευε το pc ακούω από τα ηχεία το μήνυμα cpu test fail. Η οθόνη μαύρη , κάνω λοιπόν επανεκίνιση -τίποτα. Ούτε μπιπ ούτε τπτ μόνο τα λαμπάκια ανάβουν.

Ανοίγω το case, βγάζω τον επεξεργαστή αλλάζω πάστα, αλλά και πάλι το pc δεν ανάβει...

Εκανα και clear cmos...

Είχα κάνει ελαφρύ o/c, ούτε τάση είχα ανεβάσει ούτε πάνω από 200 fsb είχα πάει... Πάει ο μπαρτονάκος....

ξέρετε που μπορώ να βρω barton? μόνο sempron βλέπω στο πλαίσιο.λένε τπτ αυτοί?

barton μόνο μεταχειρισμένο θα βρεις πλέον

οι shempron είναι λίγο χειρότεροι σε σχέση με τους αντίστοιχους barton

Είχα ακούσει ότι το Pc-Store θα έφερνε μια μεγάλη παρτίδα από 3λίτρους Barton. Δε χάνεις τίποτα να τους κάνεις ένα τηλέφωνο.

και ίσως να έχουν μείνει και ελάχιστοι 3200+ γενικώς σε Ελλάδα (καινούργιοι πάντα)

υπάρχει περίπτωση να έχει καεί και η μητρική? Δε θα έπρεπε κανονικά να ακούγεται κάποιο μπιπ?? Το μόνο που ακούω είναι έναν περίεργο θόρυβο από το slot...

Αρχική απάντηση από forwardS

υπάρχει περίπτωση να έχει καεί και η μητρική? Δε θα έπρεπε κανονικά να ακούγεται κάποιο μπιπ?? Το μόνο που ακούω είναι έναν περίεργο θόρυβο από το slot...

μόνο αν δοκιμάσεις με άλλη cpu θα είσαι σίγουρος

Κι εγώ είχα πάθει κάτι παρόμοιο τις προάλλες... έπεσε ξαφνικά πάνω στο 3DMark03 με όλα τσίτα και δεν άναβε μετά. Όταν πάταγα το PowerON ίσα που άναβαν για μισό δευτερόλεπτο οι ανεμιστήρες με τα led και έσβηνε.

Τελικά ήταν τροφοδοτικό και τη γλύτωσα φθηνά! :D

Να ευχαριστήσω και πάλι το φίλο μου Mischeif που μου έχει δανείσει ένα δικό του μέχρι νεωτέρας! :T:

Αν εχεις δυο μνημες δοκιμασε πρωτα μονο τη μια και μετα μονο την αλλη σε διαφορα slots μηπως καηκε καποια μνημη ή καποιο slot

θα με τρελλάνει αυτή η mobo. Εχω 3 dimms. Εβαλα το καθένα ξεχωριστά μόνο του. Σε όποιο σλοτ και να βάλω οποιαδήποτε μνήμη μου βγάζει system failed memory test και μετά system failed cpu test

Μαλλον το mobo τα εχει δει ολα:upside:

Δοκιμασε τα σε μια αλλη μητρηκη...κατι μου λεει οτι ο Bartonακος ειναι μια χαρα:nuke:

Αφου σιγουρα δεν ειναι CPU - τροφοδοτιοκο- μνημες..μενει να δοκιμασεις και αλλη καρτα γραφικων.

χωρις καρτα γραφικων βαραει μπιπ. τι mobo εχεις? ο cpu πεθανε? την cpu ram vga hdd δοκιμασε τα και σε κανα pc φιλου να δεις αν ολλα ειναι ok!

χωρίς vga κάνει μπιπ. Εχω την asus a7n8x-dlx. Υποπτεύομαι ότι είναι πρόβλημα τελικά της μητρικής από αυτά που κοιτάω και σε ξένα φορουμς. Αύριο μάλλον πάει για Rma , οπότε βλέπουμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.