Jump to content

δορυφορικη tv ερωτησεις

sakinor

Recommended Posts

Σημερα, παρατηρησα οτι η τηλεοραση μου εχει και δορυφορικο δεκτη.

σκεφτομαι ετσι να φτιαξω με πολυ λιγα λεφτα ενα σετακι με 2lnb ωστε να δουμε (hotbird-astra)

πιατο ενα γυρω στα 16 ευρω 80cm

2-3 lnb 3 ευρω εκαστος

κανα καλωδιο,και τετοια

Η απορια μου ειναι,θα μπορουσα να το σεταρω μονος μου η χρειαζομαι τεχνικο

θα πρεπει να τρυπησουμε τοιχους για να ερθει το καλωδιο? ..Μονοκατοικια το σπιτι και τεραστιο.Στην ταρατσα ηδη υπαρχει μια κεραια τηλεορασης!

διαβασε το θεμα που υπαρχει ηδη με τη τοποθετηση δορυφορικων πιατων και σεταρισμα.

Εγω απο εδω πειρα θαρος και το εβαλα, δεν ειναι κατι δυσκολο απλα ισως στην αρχη να μπερδευτεις λιγο με το που θα κοιτας.

Hotbird δεν αξιζει , εγω ειμαι Astra (19,2 East) εχει ενα σωρο γερμανικα, αρκετα γαλλικα και μερικα αλλα ελαχιστα σε αλλες γλωσσες. Αγγλικα εχει 10-15 περιπου.

(take it with a grain of salt )

Αν δεν θες τρύπες, μπορεις να αλλάξεις τον κεντρικό ενισχυτή με εναν που ενσωματώνει TV αλλα και SAT. Εδω αλλάζουν πολυ ομως τα οικονομικα. Τα QUATTRO LNB εχουν μεγαλύτερο κόστος αλλα κ ο ενισχυτής για 2 δορυφορους εχει απο 130 κ πανω.

Πχ

http://www.hellasdigital.gr/maximum-mms940-9x4.html

Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.