Tomahawk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2013 Ψάχνω για tablet στις 8 ίντσες για τη μητέρα μου, θα το χρησιμοποιείστη δουλεία, θα το συνδέει με στερεοφωνικό και θα αναπαράγει τραγούδια.Είδα το Point of View Mobii 825 και το Alcatel One Touch 8HD.Κατασκευαστικά είναι σίγουρα τα ίδια, όπως όλα τα tablet της "σειράς" με ίδια chipset κλπ.Απλά θέλω κάτι οικονομικό που να μην έχει θέματα με κολλήματα ειδικά σε τόσο απλές λειτουργίες!Έχετε να προτείνετε κάτι;(Λόγω πίεσης χρόνου περιορίζομαι για αγορά απο Ελλάδα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Νοέμβριος 9, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2013 στη δουλεία, θα το συνδέει με στερεοφωνικό και θα αναπαράγει τραγούδιαπρεπει αναγκαστικα να παρει tablet ωστε να αναπαραγει τραγουδια?:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Νοέμβριος 9, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2013 Ναι γιατι την βολευει σε πρακτικότητα απο το laptop!Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Νοέμβριος 9, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2013 δεν λεω απο θεμα πρακτικοτητας αλλα οικονομιαςαν το θελει απλα για να παιξει μουσικη ας παρει ενα mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Νοέμβριος 9, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2013 Παρεξήγηση, η μητερα μου είναι καθηγήτρια παραδοσιακών χορών.Όταν γράφω "στη δουλεια", εννοώ επαγγελματικά!Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Νοέμβριος 12, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2013 Δυστυχώς στο budget που διαθέτουμε μάλλον η αγορά απο Κίνα τελικά μοιάζει δεδομένηκαι έχω δει τα εξής δυο: Onda V811 και Cube U35GT2 (2gb ram) απο merimobiles, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Νοέμβριος 12, 2013 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2013 δώσε κάτι παραπάνω και πάρε ένα μοντέλο που να τα έχει όλα. Αν ήσουν σε κατηγορία έως 80€ θα έλεγα οκ. Αλλά από τη στιγμή που δίνεις κοντά στα 120€ τότε είναι κρίμα. Δες αυτό --> AOSON-M33G-9.7Χαρακτηριστικά ότι καλυτέρο υπάρχει σε tablet + 2ram +3g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Νοέμβριος 12, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2013 3g δε θα το χρησιμοποιείω και οι 10 ιντσες τις φαίνονται "πολλές".Η αλήθεια είναι πως με ξενίζει και η εταιρία, θα προτιμούσα Ainol, Cube, Onda, Hyundai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.