Jump to content

280x ή 290 (οχι x) ή ..?

vbatsigr

Recommended Posts

Αν θες κάρτα τώρα πάρε μια custom 280X, DCUII/Toxic.

290 MONO custom θα πρότεινα, αλλά λογικά θα παίξει στο 400άρι.

Μεταφορικά από mindfactory είναι 30€, αργεί πολύ να έρθει από όσο ξέρω (κοντά στον μήνα) και δεν είναι ιδιαίτερα συνεννοήσιμοι.

Ξέρεις πόση είναι η διαφορά σε € όταν στην μια πληρώνει 17$ το FPS και στην άλλη 25$ το FPS ?

Περισσότερο VFM είναι μια 290 με aftermarket ψύξη , παρά μια 280X ......

Πραγματικά, κάντε τους υπολογισμούς όχι βάση καθαρής αξίας αλλά βάση συντελεστή απόδοσης κόστους και θα δείτε πως και πάλι πιο VFM είναι η 290 + ΨΎΚΤΡΑ ενώ είναι και μιαμιση κατηγορίας προϊόν ανώτερο .

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply
Ξέρεις πόση είναι η διαφορά σε € όταν στην μια πληρώνει 17$ το FPS και στην άλλη 25$ το FPS ?

Πραγματικά, κάντε τους υπολογισμούς όχι βάση καθαρής αξίας αλλά βάση συντελεστή απόδοσης κόστους και θα δείτε πως και πάλι πιο VFM είναι η 290 + ΨΎΚΤΡΑ ενώ είναι και μιαμιση κατηγορίας προϊόν ανώτερο .

πες οτι χανει και την εγγυηση ομως!

και με τα σουξου μουξου που θα κανει φτανει κοντα στην 780

Μην βλέπεις στατιστικά σε 1440p αλλά σε 1080p. Μπορεί να είναι σωστό αυτό που λες αλλά υπάρχει και ένα budget στην μέση.

Τι να το κάνω αν βγει κάρτα που θα έχει απόδοση GTX TITAN SLi και κοστίζει 500€, όταν εγώ στην τσέπη μου έχω 300; Τρελό VFM αλλά ανήκει σε άλλη κατηγορία. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις!

πες οτι χανει και την εγγυηση ομως!

και με τα σουξου μουξου που θα κανει φτανει κοντα στην 780

Το οποίο 780 το σκοτώνει και με καλύτερη ψύξη αυτή την φορά και όλα τα φώτα για κλόκι ....:hehe::hehe::hehe:

Ταυτόχρονα παραμένει και φτηνότερη γιατί δεν μιλάμε για υδρόψυξη.... Αερόψυξη θα βάλει με 45-50€ .... 340+ 50 = 390€

Μην βλέπεις στατιστικά σε 1440p αλλά σε 1080p. Μπορεί να είναι σωστό αυτό που λες αλλά υπάρχει και ένα budget στην μέση.

Τι να το κάνω αν βγει κάρτα που θα έχει απόδοση GTX TITAN SLi και κοστίζει 500€, όταν εγώ στην τσέπη μου έχω 300; Τρελό VFM αλλά ανήκει σε άλλη κατηγορία. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις!

Οκ, καταλαβαίνω, απλά πάντα κοιτούσα VFM λύσεις ανεξαρτήτως κόστους.... για να έχω το καλύτερο VFM σύνολο ανά γενιά και αρχιτεκτονική.

Κάπως έτσι νομίζω χτίζονται τα σωστά συστήματα, άσχετα με τις απόλυτες επιδόσεις. Γνώμη μου πάντα ...

Το οποίο 780 το σκοτώνει και με καλύτερη ψύξη αυτή την φορά και όλα τα φώτα για κλόκι ....:hehe::hehe::hehe:

Ταυτόχρονα παραμένει και φτηνότερη γιατί δεν μιλάμε για υδρόψυξη.... Αερόψυξη θα βάλει με 45-50€ .... 340+ 50 = 390€

δωσε μου λινκ να δω ποια λες και απο που

Φιλε μου μην παρεις τις καινουργιες της AMD ειναι οτι χειροτερο! Θες θορυβο, θες κλοκαρισμα, θες ποιοτητα, θες πυκνωτες.. Για πεταμα ειναι η καρτα! Τα πεταξα τα χρηματα μου εγω και εμαθα.

Επιδοσεις ειπαμε? Στα 1150mhz το 290Χ με 80% φαν (βουβουζελα) και μονταρισμενο bios παιζει μια η αλλη με 780 στα 1150mhz core! Kαι το αστειο ειναι οτι η 780 ακομα και με το μαμα κουλερ παιζεις 1150mhz για καθε μερα με ανεκτα επιπεδα θορυβου! Και μη μιλησω για max oc γαιτι η δικια μου 780 reference επαιζε μεχρι 1306mhz!

Για εμενα ειλικρινα σου μιλαω γιατι δεν ξερω τα οικονομικα σου, αν μπορεις βρες απ εξω ή εστω μεταχειρο μια 780 και παρτην!

Φιλε μου μην παρεις τις καινουργιες της AMD ειναι οτι χειροτερο! Θες θορυβο, θες κλοκαρισμα, θες ποιοτητα, θες πυκνωτες.. Για πεταμα ειναι η καρτα! Τα πεταξα τα χρηματα μου εγω και εμαθα.

Επιδοσεις ειπαμε? Στα 1150mhz το 290Χ με 80% φαν (βουβουζελα) και μονταρισμενο bios παιζει μια η αλλη με 780 στα 1150mhz core! Kαι το αστειο ειναι οτι η 780 ακομα και με το μαμα κουλερ παιζεις 1150mhz για καθε μερα με ανεκτα επιπεδα θορυβου! Και μη μιλησω για max oc γαιτι η δικια μου 780 reference επαιζε μεχρι 1306mhz!

Για εμενα ειλικρινα σου μιλαω γιατι δεν ξερω τα οικονομικα σου, αν μπορεις βρες απ εξω ή εστω μεταχειρο μια 780 και παρτην!

Δεν κατάλαβα, τι έχουν οι πυκνωτές και ποια είναι η χαμηλή ποιότητα ?

Θα ήθελα πολύ να μου ονομάσεις υλικά που φοράει η κάρτα τα οποία είναι χαμηλής ποιότητας με κωδικό και κατασκευαστή για να ξέρω.

Πχ. Ας πούμε σε μητρική MSI 970Α G35 η κακή ποιότητα υλικού είναι τα Nikos moss με part number P5530LDG ....

Εδω ποια είναι ?

Δεν κατάλαβα, τι έχουν οι πυκνωτές και ποια είναι η χαμηλή ποιότητα ?

Θα ήθελα πολύ να μου ονομάσεις υλικά που φοράει η κάρτα τα οποία είναι χαμηλής ποιότητας με κωδικό και κατασκευαστή για να ξέρω.

To οτι περασαν δυο καρτες απο τα χερια μου και ετριζαν οι πυκνωτες λες και περναει ο μετροποντικας (απ οτι διαβαζω το RMA παει συννεφο) και λιγο να πιασεις το κουλερ της 290Χ και μετα της 780 το καταλαβαινεις..

To οτι περασαν δυο καρτες απο τα χερια μου και ετριζαν οι πυκνωτες λες και περναει ο μετροποντικας (απ οτι διαβαζω το RMA παει συννεφο) και λιγο να πιασεις το κουλερ της 290Χ και μετα της 780 το καταλαβαινεις..

Για το cooler το είπαμε , για το coil whine δεν μπορώ να πω πως ευθύνεται η κακή ποιότητα των parts. Εχω δει coil whine και σε κάρτες με τα ποιοτικότερα υλικά, ενώ δεν πιστεύω πως είναι δεδομένο πως υπάρχει σε κάθε κάρτα.

Υλικά θέλω και part number. η msi που σου έδωσα κωδικό των Nikos παίρνει φωτιά ... και το πρόβλημα είναι καθορισμένο.

Δώσε μου λοιπόν τα προβληματικά parts κακής ποιότητας ...

Για το cooler το είπαμε , για το coil whine δεν μπορώ να πω πως ευθύνεται η κακή ποιότητα των parts. Εχω δει coil whine και σε κάρτες με τα ποιοτικότερα υλικά, ενώ δεν πιστεύω πως είναι δεδομένο πως υπάρχει σε κάθε κάρτα.

Υλικά θέλω και part number. η msi που σου έδωσα κωδικό των Nikos παίρνει φωτιά ...

Δώσε μου λοιπόν τα προβληματικά parts κακής ποιότητας ...

Το κουλερ το ειπαμε, τις επιδοσεις τις ειπαμε, το 0 oc potential το ειπαμε.

Εχει χουγια η καρτα.. στα παρτ νο. κολλησες?

Το κουλερ το ειπαμε, τις επιδοσεις τις ειπαμε, το 0 oc potential το ειπαμε.

Εχει χουγια η καρτα.. στα παρτ νο. κολλησες?

Αλλο ποιότητα υλικών και άλλο overclock ....

Το πάμε αλλού τώρα λες και το overclock σε κάθε κάρτα είναι δεδομένο και εγγυημένο?

Θέλω τα μη ποιοτικά υλικά να μου πεις στο pcb της κάρτα που δημιουργουν πρόβλημα . Αλλιώς τρολάρεις γενικεύοντας ....

Αλλο ποιότητα υλικών και άλλο overclock ....

Το πάμε αλλού τώρα ?

Θέλω τα μη ποιοτικά υλικά να μου πεις . Αλλιώς τρολάρεις .

Ποιοτητα των υλικων σου απαντησα.. δες το κουλερ και τους πυκνωτες που εχουν και συγκρινε με 780, κολλησες με τη μαρκα.

Ποιοτητα των υλικων σου απαντησα.. δες το κουλερ και τους πυκνωτες που εχουν και συγκρινε με 780, κολλησες με τη μαρκα.

Ωραία πες μου τι πυκνωτές φορούσε η κάρτα σου να ξέρω για να προσπαθήσω να τα αποφύγω.

Για το cooler προσωπικά δεν με ενδιαφέρει λόγο διαφοράς τιμής με τον ανταγωνισμό , για τους πυκνωτές και τα κυκλώματα τροφοδοσίας θα ήθελα να μάθω που εκεί είναι το ζουμί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.