Jump to content

Αμερικάνικη HyperX + RMA απο Ελλάδα = ?????

SlotKiller

Recommended Posts

Τον ιουλιο αγορασα ενα HyperX 333 512kit απο το Excaliberpc.com (USA) το οποιο δημιουργουσε ολο προβληματα σε AN7 και το εβαλα πριν λιγες μερες και σε αλλο συστημα με NF7s και το δουλευω στα specs της kingston (FSB200/DDR333/ABIT D26) αλλα παλι μου κανει νερα, prime blend λαθος στις 9 ωρες στα 2500Κ, σκεφτομαι να την στειλω rma, αλλα που? usa ή europe? στο site τους δεν αναφερουν την περιπτωση μου! Ξερει κανεις κατι? Τα εξοδα μεταφορας ποσα ειναι περιπου?

Προσφατα εστειλα κατι μνημες που ειχα αγορασει απο fleamarket αλλα ο τυπος μου τις πουλησε ελαττωματικες και μετα εξαφανιστηκε (ουτε τηλ απαντουσε ουτε τιποτα)! Εστειλα mail στην kingston και της ειπα οτι το μαγαζι που τις αγορασα εκλεισε και δεν μπορω να τις αλλαξω Ελλαδα. Μου ειπαν να τις στειλω κατευθειαν σε αυτους για αμεση αλλαγη. 6 ευρω εδωσα για συστημενο πακετο σε Αγγλια. Μεσα σε 1 βδομαδα μου εστειλαν hyperX3200.

Σωστος! Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν μπορουν απο αγγλια να μου δωσουν αλλες, μηπως με υποχρεωσουν να τις στειλω αμερικη... Πριν λιγο αγορασα ενα σετακι 1gb corsair απο excaliber :D ελπιζω να μου ρθει rev 4.1! θα στειλω ενα email σε αγγλια!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.