Jump to content

Σωλήνας Primochill Primoflex advanced στην Ελλάδα

goubianos

Recommended Posts

Υπάρχει κανένας που να έχει πάρει την παρακάτω σωλήνα από ελληνικό κατάστημα?

Primochill PrimoFlex Advanced LRT Σωλήνας 13/10 Bloodshed Red 1m (PFLEXA-12-R)

Ρωτάω γιατί?

Εχθές παρέλαβα από γνωστό κατάστημα της περιφέρειας την εν λόγο σωλήνα, αλλά έχω κάποιους ενδοιασμούς ως προς το αν είναι το πραγματικό προϊόν που παρέλαβα τελικά με αυτό που περιγράφεται στο σαιτ τους.

Σε μια έρευνα αγοράς που είχα κάνει για τη συγκεκριμένη σωλήνα είδα ότι πωλείται σε πακέτο των 3 μέτρων σε χάρτινη συσκευασία ενώ στο κατάστημα μετά από επικοινωνία για ερώτηση, αν έκαναν κάποιο λάθος στην παραγγελία, μου είπαν ότι αυτοί αγοράζουν χοντρικά σε καρούλα και γιαυτό τον λόγο παρέλαβα τα 3 μέτρα που παράγγειλα χύμα και κομμένα στις άκρες με μαχαίρι.

Στα διάφορα review είδα ότι το χρώμα της είναι έντονο κόκκινο χωρίς ίχνος διαφάνειας. Αυτή που παρέλαβα δισφανιζει και σε έντονο φως πορτοκαλιζει κάπως. Στην επικοινωνία μου λένε ότι μπορεί να υπάρχει διαφορά μεταξύ των παρτίδων κατασκευής.

Επίσης στα διάφορα βίντεο φαίνεται ότι μπορεί σαν υλικό να πάρει μεγάλες καμπύλες χωρίς να τσακίζει, όμως αυτό που έχω εγώ στα χέρια μου δεν έχει αυτή την συμπεριφορά.

Δεν θέλω να κάνω καμιά δυσφήμιση σε κάποιο κατάστημα και γιαυτό και δεν το αναφέρω, αλλά νοιώθω ότι έχω πάρει στα χέρια ένα διαφορετικό προϊόν από αυτά που αναφέρεται στην σελίδα τους. η περιγραφή που έχω παραπάνω είναι ακριβώς από το κατάστημα αγοράς. Επίσης μπορεί όλο αυτό να είναι ένα παιχνίδι του μυαλού μου μιας και δεν έχω πάρει ποτέ στα χέρια μου ξανά την εν λόγο σωλήνα και οι προσδοκίες μου να ήταν παραπάνω από το ίδιο το προϊόν.

Αυτό που ζητάω είναι μερικές πληροφορίες από τυχών κατόχους και ακόμα καλύτερα, Αν έχει κάποιος και βρίσκεται στην Αττική θα ήθελα να την δω από κοντά αν υπάρχει η δυνατότητα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.