Jump to content

Aπορία σχετικά με Paypal.

Kildeth

Recommended Posts

Xαίρεται.

Έχω ανοίξει ενα τραπεζικό λογαριασμό στη Πειραιώς και έχω βγάλει μια χρεωστική κάρτα σε αυτόν.

Θέλω να κάνω κάτι αγορές στο ίντερνετ μέσω Paypal. η απορία μου είναι:

Με τι είναι καλύτερο να συνδέσω το Paypal για να τραβάει χρήματα, τον τραπεζικό μου λογαριασμό ή την χρεωστική κάρτα;

Για μένα το καλύτερο είναι με μια πιστωτική κάρτα με ανώτατο όριο αυτό που αντέχει η τσέπη σου.Έτσι ώστε οτάν γίνει (αν γινει) καμια στραβη με το λογαριασμό σου να "κινδυνεύουν" μονο τα χρήματα που εχεις δηλώσει

Όσο αφορα αυτό που ρωτάς είναι το ίδιο και το αυτό.η χρεωστική τραβά λεφτά απο το λογαριασμό σου

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

εγω εχω εναν ταμιευτηριου στην πειραιως με την καρτα αναληψης που αυτη εχω δηλωσει στο paypal.οποτε θελω για αγορες , παω βαζω λεφτα (atm online καταθεση) και ψωνιζω..

για να εχω το κεφαλι μου ησυχο

Xαίρεται.

Έχω ανοίξει ενα τραπεζικό λογαριασμό στη Πειραιώς και έχω βγάλει μια χρεωστική κάρτα σε αυτόν.

Θέλω να κάνω κάτι αγορές στο ίντερνετ μέσω Paypal. η απορία μου είναι:

Με τι είναι καλύτερο να συνδέσω το Paypal για να τραβάει χρήματα, τον τραπεζικό μου λογαριασμό ή την χρεωστική κάρτα;

Με την κάρτα φυσικά!

από την ελάχιστη εμπειρία μου με το paypal ο καλύτερος τρόπος είναι μια κάρτα χρεωστική, δηλαδή που συνδέεται με λογαριασμό. Βάζεις στο λογαριασμό όσα χρήματα θες εσύ και έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Ούτε καν προπληρωμένη για προμήθειες. Πειραιώς και alpha bank έχουν χρεωστικές, its your choice.

Η καλύτερη λύση είναι του [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] , ούτε σε χρεώνει για να βάλεις λεφτά ούτε για να στείλεις, εντελώς δωρεάν όλα. Συν το ότι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για να μην πάει μύον. Με αυτό το σύστημα δουλεύω στην AlphaBank εδώ και 3 χρόνια, βλέπω τα λεφτά ολαιν και μου στέλνουν και κάθε μίνα αναλυτικές συναλλαγές στο σπίτι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.