Kildeth Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2013 Xαίρεται.Έχω ανοίξει ενα τραπεζικό λογαριασμό στη Πειραιώς και έχω βγάλει μια χρεωστική κάρτα σε αυτόν.Θέλω να κάνω κάτι αγορές στο ίντερνετ μέσω Paypal. η απορία μου είναι:Με τι είναι καλύτερο να συνδέσω το Paypal για να τραβάει χρήματα, τον τραπεζικό μου λογαριασμό ή την χρεωστική κάρτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Νοέμβριος 9, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2013 Για μένα το καλύτερο είναι με μια πιστωτική κάρτα με ανώτατο όριο αυτό που αντέχει η τσέπη σου.Έτσι ώστε οτάν γίνει (αν γινει) καμια στραβη με το λογαριασμό σου να "κινδυνεύουν" μονο τα χρήματα που εχεις δηλώσειΌσο αφορα αυτό που ρωτάς είναι το ίδιο και το αυτό.η χρεωστική τραβά λεφτά απο το λογαριασμό σουSent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 9, 2013 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2013 εγω εχω εναν ταμιευτηριου στην πειραιως με την καρτα αναληψης που αυτη εχω δηλωσει στο paypal.οποτε θελω για αγορες , παω βαζω λεφτα (atm online καταθεση) και ψωνιζω..για να εχω το κεφαλι μου ησυχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Νοέμβριος 9, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2013 Xαίρεται.Έχω ανοίξει ενα τραπεζικό λογαριασμό στη Πειραιώς και έχω βγάλει μια χρεωστική κάρτα σε αυτόν.Θέλω να κάνω κάτι αγορές στο ίντερνετ μέσω Paypal. η απορία μου είναι:Με τι είναι καλύτερο να συνδέσω το Paypal για να τραβάει χρήματα, τον τραπεζικό μου λογαριασμό ή την χρεωστική κάρτα;Με την κάρτα φυσικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Νοέμβριος 9, 2013 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2013 από την ελάχιστη εμπειρία μου με το paypal ο καλύτερος τρόπος είναι μια κάρτα χρεωστική, δηλαδή που συνδέεται με λογαριασμό. Βάζεις στο λογαριασμό όσα χρήματα θες εσύ και έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Ούτε καν προπληρωμένη για προμήθειες. Πειραιώς και alpha bank έχουν χρεωστικές, its your choice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kildeth Νοέμβριος 9, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2013 οκ, θα βάλω τη χρεωστική. ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Νοέμβριος 15, 2013 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2013 Η καλύτερη λύση είναι του [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] , ούτε σε χρεώνει για να βάλεις λεφτά ούτε για να στείλεις, εντελώς δωρεάν όλα. Συν το ότι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για να μην πάει μύον. Με αυτό το σύστημα δουλεύω στην AlphaBank εδώ και 3 χρόνια, βλέπω τα λεφτά ολαιν και μου στέλνουν και κάθε μίνα αναλυτικές συναλλαγές στο σπίτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.