bleo8onhs Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2004 Έκλεισα τα firewall για 3 λεπτά μέχρι να κάνω register σε ένα site. Να τα αποτελέσματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 7, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 its a nasty world outhere....:nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 7, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Δικτυάκι(με ρουτεράκι) bleo8onh, ακόμα και για ένα pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 7, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Δεν έχεις άδικο... Θα βάλω έναν p2 που έχω να κάθεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 7, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Kαι θα πηγαινει δηλαδηDSL modem --> firewall PC --> Router ????Αν ναι. αυτο δεν θελει Linux ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 7, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Aν έχει γνώσεις και όρεξη και το dsl modem(αν έχει dsl) είναι με ethernet(ή έχει οδηγούς για linux) τότε ο router δεν είναι απαραίτητος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 7, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Eιμαι Τ: , αλλα γινεται αυτο κ χωρις Linux ? Δηλαδη στο firrewallPC να μπουν 2 καρτες δικτυου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gleon Οκτώβριος 7, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Πάντως σε μηχανάκι προσωπικό 24/7/365 ον-λινε με πάντα πατσομένο λειτουργικό και μόνο anti-virus (ενημερωμένο) δεν έχει κολήσει τίποταΜήπως είμαστε υπερβολικοί ...καλό το firewall και χρήσιμο αλλά όχι και απαραίτητο 100% (προσωπική άποψη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 7, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Ναι, θέλει linux αλλά δεν είναι σημαντικό. Οι drivers είναι το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 7, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Eιμαι Τ: , αλλα γινεται αυτο κ χωρις Linux ? Δηλαδη στο firrewallPC να μπουν 2 καρτες δικτυου ? H πρότασή μου βασίζεται στο να μην υπάρχει pc με windows και απευθείας σύνδεση στο νετ... Αυτό το κάνεις είτε παρεμβάλοντας ένα pc με linux είτε βάζοντας ρουτεράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 7, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από gleon Πάντως σε μηχανάκι προσωπικό 24/7/365 ον-λινε με πάντα πατσομένο λειτουργικό και μόνο anti-virus (ενημερωμένο) δεν έχει κολήσει τίποταΜήπως είμαστε υπερβολικοί ...καλό το firewall και χρήσιμο αλλά όχι και απαραίτητο 100% (προσωπική άποψη) Είμαι εντελώς αντίθετος. Πρώτα πρώτα γιατί όταν έχεις active το antivirus τουλάχιστον το norton, το σύστημα γονατάει. Δεύτερον γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να κάνει το antivirus σε έναν ιό σαν τον blaster εάν δεν έχει ενημερωθεί(και αν έχει ένημερωθεί σκούρα τα πράγματα αλλά τέλος πάντων). Εγώ blaster δεν κόλλησα ποτέ αφού στο ιντερνετ συνδέεται μόνο ότι θέλω εγώ. Όλα τα άλλα, ακόμη και ο συγχρονισμός της ώρας μπλοκάρονται. Τρίτον με firewall γλιτώνεις από cookies, περιττές διαφημίσεις κτλ. Και όπως και να το κάνεις βλέπεις τι γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.