Dark Oblivion Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2013 Καλησπερα σε ολους.Πωλειται το σετ Devastator της Coolermaster ,που αποτελειται απο keyboard και Mouse. Αγοραστηκε σημερα αλλα εν τελη δεν με βολεψε. (μιας και ακομα ειμαι με ολα 'ασυρματα' parts)Τιμη αγορας : 34.50 (με δυο χρονια εγγυηση)Τιμη πωλησης : 30.00 Απο Αθηνα για συναλλαγη χερι με χερι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Νοέμβριος 8, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2013 Μπερδεύτηκες λίγο πασά μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Νοέμβριος 8, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2013 Μπερδεύτηκες λίγο πασά μου!! ΠΟΛΥ... απο τις 6 το πρωι ειμαι ξυπνιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Νοέμβριος 8, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2013 ΠΟΛΥ... απο τις 6 το πρωι ειμαι ξυπνιος. Παρακληση καποιος moderator να σβησει το λανθασμενο thread Παρακαλω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.