fits79 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2013 Καλησπέρα.Ψάχνω να βρω μια θήκη που να κάνει έναν εσωτερικό sata σκληρό δίσκο 3.5 ιντσών εξωτερικό usb2 ή usb3 αλλά να μπορεί να κλείνει όταν δεν λαμβάνει δεδομένα από την usb ή όταν αποσυνδέεις το καλώδιο usb κάτι σαν αυτό που κάνουν οι έτοιμοι εξωτερικοί δίσκοι.Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Νοέμβριος 9, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2013 Εγω παρέλαβα χτες την Enermax, USB 3.0 με διακοπτακιSent from my GT-I9300 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Νοέμβριος 9, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2013 Φιλτατε διακοπτακη on/off εχουν ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΗΚΕΣ εγω δεν μιλησα για κατι τετοιο αλλα για sleep mode/standby mode και εξηγω στο 1 μου ποστ τι ακριβως ειναι αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Νοέμβριος 9, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2013 Μη γενικεύεις, δεν έχουν όλεςSent from my GT-I9300 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Νοέμβριος 9, 2013 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2013 Καλησπέρα.να μπορεί να κλείνει όταν δεν λαμβάνει δεδομένα από την usb ή όταν αποσυνδέεις το καλώδιο usb κάτι σαν αυτό που κάνουν οι έτοιμοι εξωτερικοί δίσκοι.Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.Δεν νομίζω πως υπάρχει αυτό που ζητάς (εκτός και αν κάνω λαθος)Και επίσης η λειτουργια αυτή που αναφέρεις λογικά δεν καθορίζεται από την θήκη.....η θήκη πολύ απλά έχει έναν ανταπτορα μέσα, από σατα σε usbαν έχεις e-sata στο pc σου δοκίμασε μήπως παίζει από εκείυπάρχουν θήκες στο εμπόριο με e-sata Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Νοέμβριος 9, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2013 Απο τη θηκη καθοριζεται.Αν ειχες ανοιξει καποια κουτια εξωτερικων σκληρων δισκων θα εβλεπες οτι μεσα εχουν ΑΠΛΟΥΣ sata δισκους και τιποτα αλλο απλα εχουν και ολοκληρη πλακετα που κανει αυτο που αναφερω ποιο πανω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Νοέμβριος 9, 2013 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2013 πιστψε με εχω ανοιξει αρκετους εξωτερικους δισκους.τεσπα....αν οντος ειναι ετσι οπως τα λες....πες πως καποιος δεν θελει ο δισκος του να κοιμαται μετα απο Χ λεπτα....πως θα το καθορισει αυτο? μεσω software? που θα ερχεται μαζι με την θικη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Νοέμβριος 9, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2013 Συνηθως δεν μπορεις γιατι ειναι στανταρ σε δισκους που ερχονται ετσι.Εμπασι περιπτωση ξεφυγαμε απο το θεμα μας ομως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
immunity Δεκέμβριος 23, 2013 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 WD θηκη 3.5 usb2 χωρις διακοπτη (εργοποιείται απο τον υπολογιστη, αν εχεις να στειλεις δεδομενα / ειναι συνδεδεμενο το usb/ειναι power on ο υπολογιστης)20ΕυρωPM / immunity20@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.