shodanjr_gr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2004 Ότι λέει το θέμα. Σε Setup P4 Prescott 3.0E σε stock συχνότητα, μαζί με stock ψύκτρα intel (την νέα που έβγαλε) και Arctic Silver, τι θερμοκρασίες να περιμένω; Έχω βάλει και fan που βγάζει αέρα από το κουτί (είναι στην ευθεία με το fan της CPU). Αν μπορείτε να προτείνετε καμία καλή ψύκτρα για P4 εγώ εδώ είμαι Επίσης, πείτε μου ρε παίδες, η Arctic Silver ξεκολλάει εύκολα, ή θα μου μείνει το chip στο χέρι αν πάω να βγάλω την ψύκτρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 7, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Γεια χαρά,δυστηχώς οι μετρήσεις θερμοκρασίας που δείχνει η κάθε μητρική, δεν αποτελούν μέτρο σύγκρισης μιας και η κάθε μία δείχνει τα δικά της.Σε msi 875 με prescott 3.2 και άλλη ψύκτρα(ποιο ύσηχη αλλά λιγότερο αποτελεσματική) έχω 46 σε idle και 58 περίπου σε load.Η arctic silver δεν κολλάει, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shodanjr_gr Οκτώβριος 7, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Eμένα γμτ χτυπάει 59 σε idle και 65-70 σε full load...Τι να πώ...άλλες γνώμες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Οκτώβριος 7, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 60 μου λέει το hardcano oced στα 3.6 με την ψύχτρα της μαμάς που αναφέρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 7, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από shodanjr_grΤι να πώ...άλλες γνώμες; Μια γνωμη ειναι αυτηΚαι μια αλλη ειναι αυτηΠροσοχη γιατι η δευτερη "γνωμη" θελει και ξεχωριστα, αγορα ανεμιστηρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Οκτώβριος 7, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Kαπου εκει ειναι οι βαθμοι του prescott.Ακριβως δεν ξερω να σου πω.AMD POWER:banging: :banging: :banging: :banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Οκτώβριος 8, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Καλησπέρα, για μένα η καλύτερη λύση για αερόψυξη είναι SP94 + Enermax 90mm. Είναι αρκετά αποτελεσματική και δεν έχει χαμηλά επίπεδα θορύβου. Μπορείς στην ίδια ψύχτρα να βάλεις πιο γρήγορο (=πιο θορυβώδη) ανεμιστήρα (Delta 90mm ή Vantec Tornado 90mm). Link to comment Share on other sites More sharing options...
shodanjr_gr Οκτώβριος 11, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Αγόρασα ένα Xaser προχτες (To V8000A νομίζω), και αυτόματα οι βαθμοί της CPU έπεσαν στους 63 MAX σε full load...τελικά η διαφορά που κάνει μια καλή ροή αέρα είναι τρομερή Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Οκτώβριος 11, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 με zalman 7000cu απο 47 idle μεχρι 62 full load ειναι θερμος ο prescott....και γω ψαχνομουνα οταν τον πηρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shodanjr_gr Οκτώβριος 11, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Οπότε πρέπει να είμαι ΟΚ. Πάντως θέλω σύντομα νέο cooler ρε γμτ...Τι να πρωτοπάρω...τροφοδοτικό, cooler, ram; Choices, choices...BTW ξέρει κανείς σας που μπορώ να βρω επεκτάσεις για καλώδια molex; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Οκτώβριος 11, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Πηρα πρην μερικες μερες την TOWER 112 και τα αποτελεσματα ηταν τα εξης :Ο Prescot 3ghz 38 idle - 47fullO p4 στα 3ghz 32 idle - 40 fullμε δυο 80ρηδες ανεμιστηρες επανω.http://www.modthebox.com/reviews/thermaltake/silenttower/thermaltake14.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Οκτώβριος 11, 2004 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Καλά αυτή είναι τέρας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shodanjr_gr Οκτώβριος 12, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 όντως ρε γμτ, πολύ τέρας η tower... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Οκτώβριος 13, 2004 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Δεν διαφωνω αλλα κανει τρομερη δουλεια !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Οκτώβριος 14, 2004 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Υπάρχει και αυτή η λύση http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1594http://www.overclockersclub.com/reviews/thermalright_xp120.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.