blade_pan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2004 :D θα κανω αιτηση στη telepassport για sdsl 384.....και νουνερο της ιδιας!! Τερμα οι πΟΤΕδες.... Τι λετε?? Το εχει δοκιμασει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Kαι η Παναγια μαζι σου φιλε Πανο.... Aκομα περιμενω εδω κ 1,5 μηνα....αλλα την πορτα του πΟΤΕ... Κ η τελε απο τον πΟΤΕ δε περνει πορτες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 6, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Μαλλον αλλα ενω στο site του οτε λεει οτι δεν εχει πορτα......ενω στην tele μου λεει οτι υπαρχει... τωρα τι να σου πω................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Kαι η Παναγια μαζι σου φιλε Πανο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 6, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 02:35] thanks michael....................................:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 7, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Movo DSL ή και τηλεφωνο? Αν δεν κανω λαθος, αυτοι δεν παρεχουν και sDSL ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 7, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 09:32] Movo DSL ή και τηλεφωνο? Αν δεν κανω λαθος, αυτοι δεν παρεχουν και sDSL ??? Ναι sdls και σου παρεχουν τα παντα... Τι διαφορες εχει η adsl και η sdsl,συγχρονο και ασυγχρονο bandwith?? Τελος ο πΟΤΕ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 7, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Το βασικο αυτο ειναι. Δηλαδη στην adsl (To a σημαινει asymetric), εχεις πχ 384/128, ενω στην sDSL (Symetric) οσο bandwidth εχεις στο d/load εχεις και upload πψ 384/384 και ουτοκαθεξης...Παντως για την τηλεφωνία της εταιριας αυτης εχω ακουσει τα χειριστα λογια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 7, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Βασικα το θελω πιο πολυ για ιντερνετ και καποια σταθερα τηλεφωνα...Τι εχεις ακουσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Οκτώβριος 17, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Φίλε δεν ξέρω αν έκανες την αίτησή σου ακόμη, αλλά θα πρέπει να σε προειδοποιήσω, έστω και κάπως αργά, για την πολιτική της tp: ξέχνα κάθε είδους server από το PC σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 17, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Μολις τωρα μιλουσα με ενα παιδι που εχει κανει αιτηση gia telepassport και μου ειπε να περιμενω....Βασικα κατι παιζει με τα ip...Εσυ τι εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 17, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Μπορει καποιος να μου πει ποσο πληρωνει καθε μηνα στον Οτε ??Τα παντα χωρις τα τηλεφωνα και provider!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Οκτώβριος 18, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Εγώ έχω FORTHnet.Στον ΟΤΕ (χωρίς πάγιο γραμμής & τηλέφωνα & ευκολίες) θα πληρώνεις: 19,90+ΦΠΑ=23,482Φιλικά,Γιάννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 18, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Ωραια...(και εγω εχω forthnet προεπιλογη....)Εννοεις σαν provider ή αναλαμβανει και αυτος εγκατασταση και ολα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Οκτώβριος 18, 2004 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Σαν provider μόνο. Κανείς δεν σου εγγυάται ότι η Forth (Tellas/ACN/OTEnet) θα είναι συνέχεια ΟΚ, οπότε καλό είναι να μην δεσμεύεσαι με κάποια από αυτές! ΥΓ: Μην ξεχνάς το ΦΠΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 18, 2004 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από JohnGR Φίλε δεν ξέρω αν έκανες την αίτησή σου ακόμη, αλλά θα πρέπει να σε προειδοποιήσω, έστω και κάπως αργά, για την πολιτική της tp: ξέχνα κάθε είδους server από το PC σου! Τι εννοεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Οκτώβριος 18, 2004 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.adslgr.com/forum/forum-46.htmlκαι πιο συγκεκριμένα στα παρακάτω:http://www.adslgr.com/forum/thread7754.htmlhttp://www.adslgr.com/forum/thread8134.htmlhttp://www.adslgr.com/forum/thread7646.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.