Jump to content

καρτα γραφικων?

toykaki

Recommended Posts

τελικα εκανα format γιατι επρεπε κιολασ..μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να κανω Update το βιοσ?και πιο αρχειο να κατεβασω??Γιατι εκανα φορματ εβαλα και την καρτα αλλα δεν μου αφηνει να βαλω την Native αναλυση της οθονης που ειναι 1440χ900 μου το βγαζει οτι δεν το υποστιριζει ενω λεει οτι ειναι native

Λοιπον κατεβασε το update bios της συγκεκριμενης μιτρικης που εχεις.Εαν εχεις ενα στικακι usb περασε εκει μονο του το αρχειακι που θα κατεβασεις.Κλεινεις το pc ανοιγεις εχεις βαλει το στικακι σε καποια θυρα usb και πριν bootarei το pc πατας παρατεταμενα το πληκτρο delete για να μπεις στα bios μετα πρεπει να ψαξεις μεσα στο bios σου καποια επιλογη που λεει bios update εκει πατας και του δινεις εντολη να κανει load απο το usb το αρχειακι και ετσι γινεται update.Πριν κανεις ολα αυτα επειδη δεν ξερω πως ειναι το menu της μιτρικης σου για να σου πω ακριβος τι θα κανεις ριξε ενα ψαξιμο στο google και youtube πως κανουν Bios update στην συγκεκριμενη μιτρικη ολο και καποιος θα το εχει κανει.Αλλιως το απογευμα που θα ειμαι σπιτι θα το κοιταξω και εγω να σου πω

Εκανα Bios update ...πετυχε, εβαλα την καρτα τιποτα.εβαλα μια αλλη καρτα γραφικων που εχω μια χαρα αρχιζει αλλα δεν υποστιριζει παλι την αναλυση που πρεπει ουτε αυτη η καρτα.. :( ..τι μπορει να συμβαινει ρε παιδια με το συστημα μου και την συγκεκριμενη καρτα γραφικων?

Μοιπως βοηθησει κατι απο αυτα μεσα στο Bios βρηκα ισως καποιες ρυθμισεις που ισως βοηθησουν

1) other pci device rom priority και ειναι UEFI OPROM επιλεγμενο εχει και legacy oprom

2) pci slot configuration ειναι auto επιλεγμενο και εχει gen1 , gen2 , gen3 , iefx pci

3) initial display output ειναι το pcie 1 slot επιλεγμενο και εχει pcie 2 slot , κατι ακομ αδεν θυμαμαι εαν θελετε να το δω

ειμαι σε καλο δρομο λειτουργη ον μποαρντ καρτα γραφικων και εξωτερικη..απλα δεν μπορω να δω To bios στην αρχη και το φορτωμα των windows...Απο εκει και περα ολα καλα..και αναλυση οθόνης

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.